Michael Jackson - King of Pop (2008)
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
'King of pop' - nowa składanka przebojów Michaela [koment.]
New Michael Jackson Tribute CD From Sony!
You read it first here:
Sony BMG Music Entertainment will release a new Michael Jackson CD this August (presumably on the 26th).
The tracklist will differ in every country where it will be released.
The company plans to work closely with the fans on the content of this new release.
This way Sony BMG would pay a tribute to Mr. Jackson on his 50th birthday.
Źródło: LeslieMJHu on KOP/MJJC
Sony BMG ma wydać nową płytę(nie chodzi o nowy album.Maro) w sierpniu tego roku(koło 26),Track lista ma być inna w każdym kraju w którym to będzie wydane.Firma planuje pracować blisko z fanami nad pomysłami nad tym nowym wydawnictwem.Sony chcę złożyć hołd Michaelowi z okazji jego 50 urodzin!
---
Mam nadzieję że do nas też sie odezwą. Ja chcę niewydane piosenki o DVD z Bad Tour część druga:D
You read it first here:
Sony BMG Music Entertainment will release a new Michael Jackson CD this August (presumably on the 26th).
The tracklist will differ in every country where it will be released.
The company plans to work closely with the fans on the content of this new release.
This way Sony BMG would pay a tribute to Mr. Jackson on his 50th birthday.
Źródło: LeslieMJHu on KOP/MJJC
Sony BMG ma wydać nową płytę(nie chodzi o nowy album.Maro) w sierpniu tego roku(koło 26),Track lista ma być inna w każdym kraju w którym to będzie wydane.Firma planuje pracować blisko z fanami nad pomysłami nad tym nowym wydawnictwem.Sony chcę złożyć hołd Michaelowi z okazji jego 50 urodzin!
---
Mam nadzieję że do nas też sie odezwą. Ja chcę niewydane piosenki o DVD z Bad Tour część druga:D
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Tzn że szykuje się kolejne wydawnictwo w stylu...
"Number Ones" i tym podobnych?
Qr2 przeginają chyba lekko
Jak już sobie czegoś życzyć to proszę o
MICHAEL JACKSON "Live In Wembley 1988"na podwójnym wypasionym cd, do tego DVD jak prosi Maro tego koncertu i jestem w niebie!
"Number Ones" i tym podobnych?
Qr2 przeginają chyba lekko

Jak już sobie czegoś życzyć to proszę o
MICHAEL JACKSON "Live In Wembley 1988"na podwójnym wypasionym cd, do tego DVD jak prosi Maro tego koncertu i jestem w niebie!

Last edited by Mandey on Tue, 20 May 2008, 22:21, edited 1 time in total.
Z tego co mi widaomo(a nic mi w sumie nie wiadomo) to ma to być jakieś może tribute,może jakieś niewydane,albo kawałki śpiewane przez innych artystów. Ch. Wi.Tzn że szykuje się kolejne wydawnictwo w stylu...
"Number Ones"
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Ale to chyba przegięcie Sony aniżeli MJ'a. Ostatnio się gubię ale jak mi wiadomo MJ nie jest już związany z Sony.Więc Sony robi to tylko dla kasy.Fajnie by było jak by podłapali pomysły od fanów,15 "brand-new unreleased songs".Oby coś świeższego niżeli z lat 80-90.Mandey wrote:ale nie kolejny squadak bo lekka przeginka by była.
Hm, no niby fajnie, ale to w takim razie o premierowym albumie w tym roku można pomarzyć...
A jeśli tribute, to będzie to zapewne śpiewane przez innych artystów i będą w każdym kraju proponować ten projekt lokalnym gwiazdom, zapewne tym związanym z Sony, orientuje się ktoś kto to taki w Polsce?
A jeśli tribute, to będzie to zapewne śpiewane przez innych artystów i będą w każdym kraju proponować ten projekt lokalnym gwiazdom, zapewne tym związanym z Sony, orientuje się ktoś kto to taki w Polsce?
Last edited by ZAQ84 on Tue, 20 May 2008, 22:58, edited 1 time in total.
ZAQ
Xscape to raczej tak bo to nagrywane było albo na Vincka albo na nowy premiowy materiał,gdzieś czytałem plotkę że to miał być nowy singiel do nowego albumu Ressurection,mniejsza z tym.Xscape czy No Friend Of Mine?
No Friend Of mine nie,bo to nie jest nowa piosenka tylko remix z wokalem MJa który wykorzystał Temapemntal.Podobno cała piosenka nazywa się Blue Gangsta i pochodzi z okreu 1996.
Mogła to by być Natalia Kukulska np.ZAQ84 wrote:orientuje się ktoś kto to taki w Polsce?
Nie wiem czy to ironiczny post,ale Kukulska śpiewała ostatnio Another Part OF me na jej koncercie.Jest fanką Michaela.Tak jak np. Chylińska z O.N.AZAQ84 wrote:O, ciekawe, no jeszcze przeglądając stronkę Sony to byłby Piasek, Maryla... ale w sumie "wypożyczenie" artysty z innej stajni też pewnie by wchodziło w grę, np. DodyMaro wrote:Mogła to by być Natalia Kukulska
Hahaha no to by bylo bardzo ciekawe. Ale nie mowie nieZAQ84 wrote:O, ciekawe, no jeszcze przeglądając stronkę Sony to byłby Piasek, Maryla... ale w sumie "wypożyczenie" artysty z innej stajni też pewnie by wchodziło w grę, np. DodyMaro wrote:Mogła to by być Natalia Kukulska