Michael Jackson - King of Pop (2008)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Dangerous_Dominika
Gosia Andrzejewicz, Edyta Góraniak, Doda itd., itd., idt., proszę nie straszcie, mnie się to po nocach śni to bardzo traumatyczne mieć takie sny. eworrra, Xander wasze okładki są tak straszne, że trzeba by je było ocenzurować przed umieszczeniam na płycie, naprawdę przerażające Mam nadzieje, że przedstawiciele Sony tu czasem zagladają i będą wiedzieć czego nie robić...
How does it feel
When you're alone
And you're cold inside?
When you're alone
And you're cold inside?
- malakonserwa
Jasssne, na pewnoMam nadzieje, że przedstawiciele Sony tu czasem zagladają
A swoją drogą - chciałam stanąć w obronie Górniakowej! Może jest głupią słodką-idiotką, może nie ma najlepszej muzyki, ale śpiewać to ona potrafi. I to w dodatku jako jedna z niewielu polskich "gwiazd", które wypłynęły na szczyty.
Gosi Andrzejewicz czy Dody obok niej nie stawiajcie, bo to nie ta półka
Dołączam się do formacji obronnej, uważam ją za obecnie najbardziej utalentowaną polską wokalistkę, szkoda tylko, że jej debiutancki album jest najlepszy, kolejne to zbytnia stylizacja na Mariah Carey/Whitney Houston, co było choćby widać w słynnej interpretacji hymnu w Koreimalakonserwa pisze:chciałam stanąć w obronie Górniakowej!
ZAQ
To było zbesztanie hymnu, a nie interpretacja.ZAQ84 pisze:słynnej interpretacji hymnu w Korei
Albo Ciechowski.homesick pisze:i pisac swietne teksty jak Nosowska chociazby ;)
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
No cóż, to prawda, że Carey i Górniak nie wykorzystują swojego potencjału, a jeśli chodzi o przeciętne warunki głosowe to jednoznacznie kojarzy mi się Madonna, która mimo tego potrafi się odnaleźć i być ciągle na topie.
Górniak za bardzo chciała zrobić karierę światową i zatraciła swoją osobowość sceniczną, natomiast Carey bardziej prezentuje swoje aspekty, że tak to ładnie określę, fizyczne niż wokalne.
Górniak za bardzo chciała zrobić karierę światową i zatraciła swoją osobowość sceniczną, natomiast Carey bardziej prezentuje swoje aspekty, że tak to ładnie określę, fizyczne niż wokalne.
ZAQ
Czy ja wiem, po prostu chciała być "cool i trendy" i zrobiła to tak po amerykańsku, a że my naród konserwatywny, to źle to przyjęliśmy, bo od hymnu wymaga się powagi, nie tolerujemy "udziwnień". no i udźwiękowienie pozostawiało wiele do życzenia.eworrra pisze:To było zbesztanie hymnu, a nie interpretacja.
ZAQ
A propos Alei gwiazd...Smooth_b pisze:Nie umniejszając nic Edycie, ale (...)
Spiewanie nie polega tylko na wyciu. Zresztą nie o vokal tu chodzi tylko o muzyke. Wystarczy posluchać makabrycznej "Alei gwiazd".
Ładny offtop mi wyszedl. Przepraszam za to.
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... iazd#60370 ten+2posty w gore
widze,ze pewne tematy czasem niepostrzezenie zaczynaja zyc swoim zyciem,jak nieokielznane zywioly...
ps. prosze mi nie brac tego za zle :)
ps' a wracajac do tematu...eee...pozwolcie,ze bede siedziec cicho
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...