Zgadzam sie 100% mimo że miałam jakieś zaćmienie przed sekundką.Maro pisze:Heh na tym jednym zdjęciu to nie MJ(to z prawej) albo ja mam wadę wzroku Poddaję się
A tecktonik to powoli się wciągam ;]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Tak, mysle, ze jezeli nie macie rurek, kolorowych koszulek i trampek z jezykiem na wierzchu to na pewno nie mozecie tanczyc. Bedziecie beznadziejni... Bez sensu. Nie mam zadnych pytan.kroki to nie wszystko. Tancerz ma mieć odpowiedni strój...
WidziałamDangerous_Dominika pisze:wczoraj Aneta i Kamil tanczyli afro jazz do WBSS2008:)
Niestety... jak ja nie trawię tych remiksów :/Dangerous_Dominika pisze:wczoraj Aneta i Kamil tanczyli afro jazz do WBSS2008:)
Kinga Rusin jest najlepsza, dzięki niej Kuba od wczoraj leży w Ameryce Południowej ;PDangerous_Dominika pisze:Kinga powiedzila
Kasiuuu jak porządnie przysłuchasz się tej piosence,to usłyszysz tam partie wokalne Michel'a.Kasiaaa pisze:Albo ja już jestem całkiem głucha ((słuchałam z kuchni)) albo dali momenty tez głosu Michaela... Głupi głupi...
Sama nie wiem jak to możliwe, przecież cieszył się największą popularnością.Sugar pisze:Odpadł Gieorgij Podejrzliwy
Tak... ładna była z niego dziewczynka.Jacksomanka pisze:Miał takie ładne włosy i oczy.
Popularnością może tak,ale był dość monotonny. Nie podobał mi się jego balet w solówkach,nie mówiąc już o występach w duetach. Bał się tego kontaktu z partnerką chyba.Jacksomanka pisze: Sama nie wiem jak to możliwe, przecież cieszył się największą popularnością.
Właśnie, ładne,błyszczące,wystopniowane i idealnie ułożone włosy, i chłopięca twarz.Jacksomanka pisze:Miał takie ładne włosy i oczy. Beksa
Taki cukiereczek, aż za słodki dla mnie.eworrra pisze:Tak... ładna była z niego dziewczynka.