MJJ wrote:Minął tydzień od premiery albumu Michaela Jacksona "Thriller 25th Anniversary Edition" i świat ponownie oszalał na punkcie Króla Muzyki Pop.
oby tylko Michael nie popadł w pychę że znów jest sukces i olał tam narazie nowy album!
Boże broń... za pół roku "Thriller 25" się wszystkim znudzi a nowego albumu nie będzie widać, to już takiej szansy szybciutko na że tak to nazwę "szum wokół jego osoby" mieć nie będzie... a przyznać trza że podkładzik pod comeback zrobił wyśmienity
No i b. dobrze, przynajmniej jest zainteresowanie jego muzyką, a nie jak przez ostatnie lata tylko wyglądem i pseudopedofilią :) ja się cieszę, tylko pogratulować Michelowi, że od lat jest na topie. Nie mogę się doczekać nowej płyty musi być w tym roku :D!
Z tego co przeczytałam masz lat 25. A z Twoich wypowiedzi bije starość 80-letniego zgreda. Wszystko Ci się nie podoba. Po co Ty człowieku w ogóle żyjesz:). Stary nudziasz.:)
To napewno sukces. Ale trzeba wziasc pod uwage ze ta plyta bedzie juz tylko spadac (no moze jeszcze 1 tydzien bedzie wysoko) na lista przebojow. Poprostu ci co mieli kupic to juz ja kupili,a ze tutaj raczej wiecej singli nie bedzie nie wspominajac o teledyskach wiec i zapotrzebowanie sie skonczy. Co nie zmienia faktu ze to i tak duzy sukces zeby wydac plyte z tymi samymi piosenkami co 25 lat temu,dodanie do nich paru remixow i trafic na pierwsze miejsca list przebojow. No ale ta plyta sie nazywa "Thriller".
MJJ wrote:Minął tydzień od premiery albumu Michaela Jacksona "Thriller 25th Anniversary Edition" i świat ponownie oszalał na punkcie Króla Muzyki Pop.
oby tylko Michael nie popadł w pychę że znów jest sukces i olał tam narazie nowy album!
Boże broń... za pół roku "Thriller 25" się wszystkim znudzi a nowego albumu nie będzie widać, to już takiej szansy szybciutko na że tak to nazwę "szum wokół jego osoby" mieć nie będzie... a przyznać trza że podkładzik pod comeback zrobił wyśmienity
mi już ta płyta zbrzydła jak słcuham TGIM2008 w radiu to przełączam -remixy są ok ale osłuchały już mi się czekam na nowy materiał
jak sie moze komus z fanow przejesc muzyka MJ ja ja slucham 16 lat i jeszcze mi malo, czuje ze zycia mi zabraknie by sie nim nasycic!:)
co do sprzedazy plyty, to mysle ze spokojnie mozna powiedziec ze krol wraca, moze nie z takim rozmachem jak parenascie lat temu, ale wraca...
i zachwycajace jest ze nie zapomnial o nas:) o jego fanach na calym swiecie, ktorzy sa na wieki zywi:)
"Kto nie dazy do rzeczy niemozliwych, nigdy ich nie osiagnie"
"Przez te kilka setnych sekundy kiedy jestem w górze czuje się wolny" Jacek Makowski
sama płyta Thriller jest super natomiast remixy hmmm dla mnie posłucham troche i mam dość - nie ma to jak nowy materiał (lub stary) a remix remixem wiadomo że każdy remix choćby nie wiem jaki dobry zawsze odnosi się czy to wokalem czy melodią do starego hitu - a jak większośc pewni czekam na coś zupełnie nowego i pewnie jeszcze z rok będe musiała poczekać