Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Mam ochote ich tam wszystkich pozabijac. Powod? Nie oddali mu paszportu... Przyczyna... ZAWIERUSZYL SIE! Czy to nie jest idiotyczne. Ich tam wszystkich powinni powiesic i tyle... Onich chca go za wzelka cene zatrzymac w stanach. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podle swinie... Teraz Michaela im sie zachcialo...
OK, to teraz powiedzcie mi z jakiej platformy i satelity odbieracie FOX, bo ja od kiedy 13-go zmieniono system kodowania SKY Italia nie mam tego kanału.
P.S. Czemu dziś ciągle puszczają w radio We are the world?
eljiah wrote:Mam ochote ich tam wszystkich pozabijac. Powod? Nie oddali mu paszportu... Przyczyna... ZAWIERUSZYL SIE! "
A mi się wydawało, że takie zarekwirowane dokumenty, to się przejmuje za poświdczeniem, a potem trzyma się je pod kluczem w jakiejś skrytce depozytowej.
To jak? Sejf ukradli, czy mamy jakąś inną wersję tych przejmujących wydarzeń?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Sluchajcie z tym dowodem nie tylko na fox wspominali gdzies tam jeszcze tez ale nie pamietam ktory to byl program i pomyslalam ze Snedzio chyba naprawde ma wendete przeciw naszemu Michaskowi.Bo zaczelam przypuszczac ze to dzialanie celowe
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Kermitek wrote:pomyslalam ze Snedzio chyba naprawde ma wendete przeciw naszemu Michaskowi.Bo zaczelam przypuszczac ze to dzialanie celowe
Nie no, Snedzio to na pewno COŚ do naszego Michael'a ma
Ale co chciałby w ten sposób osiągnąć?
Zawszeć można wyrobić drugi paszport, a ewentualne zgubienie dokumentu, jedynie jeszcze bardziej pogrążyłoby Sneddon'a i jego niewątpliwie błyskotliwą bandę
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* wrote:
Nie no, Snedzio to na pewno COŚ do naszego Michael'a ma
Ale co chciałby w ten sposób osiągnąć?
Zawszeć można wyrobić drugi paszport, a ewentualne zgubienie dokumentu, jedynie jeszcze bardziej pogrążyłoby Sneddon'a i jego niewątpliwie błyskotliwą bandę
Na to wygląda, że jednak COŚ ma do MIchaela.
Racja. Drugi paszport zawsze można wyrobić.
Z tym przetrzymywaniem Sneddon rzczywiście może sobie narobić więcej problemów. Nie dość mu już.
Dobrze ze chociaz pisza ze nie ma wiadomosci na temat zdrowka Mj'a chyba dobrze zrozumialam .A paszporty Avizow tez podobniez zniknekly czarna magia nie ma co w tej prokuraturze same voodoo chyba sie tam znajduja
Ps ateraz cos z innej beczki na onecie w dziale plotka znalazlam ze James Brown bardzo sie ucieszyl ze nasza dziecine uwolniono od wszystkich zarzutow W to moge uwierzyc w koncu znaja sie od dawien dawna Tylko nie rozumiem dlaczego to akurat umiescili w dziale plotka
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Ale się plączą....
Już sami nie wiedzą, co pisać, żeby było ciekawie i żeby nie wyjść na durniów....
....A i tak wychodzą
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"