Nowe zdjęcia MJa z 23 Maja 2008r.[koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- BlackDimension
super,że są nowe zdjęcia i można zobaczyć co się z nim obecnie dzieje jak widać po zdjęciach raczej w dobrej jest formie i samopoczucie chyba też nie najgorsze
aj ten Majki... koszule to nie wiem skąd on wygrzebał :P ma skłonności do przesady ze swoimi strojami w tę stronę kiczu :P ja osobiście nie lubię go w takich koszulach,żakietach z falbanami albo haftami lepiej w garniturku by się pokazał albo jakieś klamerki przyczepił :P
no a że bez okularów... może w końcu zaczął mieć głęboko w ***** to co inni mówią o jego twarzy
aj ten Majki... koszule to nie wiem skąd on wygrzebał :P ma skłonności do przesady ze swoimi strojami w tę stronę kiczu :P ja osobiście nie lubię go w takich koszulach,żakietach z falbanami albo haftami lepiej w garniturku by się pokazał albo jakieś klamerki przyczepił :P
no a że bez okularów... może w końcu zaczął mieć głęboko w ***** to co inni mówią o jego twarzy
- malakonserwa
- dirty_susie
jeju jak pięknie bez tych okularów...
mi tam się zawsze wydawało, że je zakładał, bo mu sie nie chciało oczu malować, no ale to tylko takie moje głupie tłumaczenie...
ślicznie, ślicznie, tylko tak jak to określiła BlackDimension koczowata ta koszula strasznie... w ogóle, to jakoś 'nie lubię Go w niebieskim'...
no i boję się, że już Go nigdy nie zobaczę w kręconych włosach...
ah.. najlepsza jestem w wymyślaniu czarnych scenariuszy...
nie da się słowami wyrazić mojej radości...
mi tam się zawsze wydawało, że je zakładał, bo mu sie nie chciało oczu malować, no ale to tylko takie moje głupie tłumaczenie...
ślicznie, ślicznie, tylko tak jak to określiła BlackDimension koczowata ta koszula strasznie... w ogóle, to jakoś 'nie lubię Go w niebieskim'...
no i boję się, że już Go nigdy nie zobaczę w kręconych włosach...
ah.. najlepsza jestem w wymyślaniu czarnych scenariuszy...
nie da się słowami wyrazić mojej radości...
http://img266.imageshack.us/img266/1729/88996362eh5.jpg
Hello Pretty!!!!
wreszcie, bez szmaty na twarzy, bez udziwnien i cudow natury, wsrod ludzi.
:) cudnie.
Hello Pretty!!!!
wreszcie, bez szmaty na twarzy, bez udziwnien i cudow natury, wsrod ludzi.
:) cudnie.
'the road's gonna end on me.'
Michael mógłby zaśpiewać, ale Fergie nie. Wnioskuję, iż coś śpiewała po tamtych wygibasach na zdjęciach.Liberian Girl pisze:Na ich miejscu bałanym się tego zaśpiewać, bo co z tego że nowe. Ta piosenka to porażka.
Ale ta koszula MJ mnie się podoba, tylko na nim...
ogólnie dobrze Go zobaczyć
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
Nie nie to nie moze byc Michael. Po pierwsze zbyt dobrze wyglada,a po drugie i najwazniejsze Michael nigdzie sie nie rusza bez swoich ciemnych okularkow Moze ktos wie cos wiecej co to byla za impreza? I co Michael tam robil? Raczej to musialo byc jakas wieksza impreza bo oprocz Jacksona widac na paru fotkach kilka ostatnio przyblaklych gwiazdek.
Jak dobrze :)) Następna osoba której podoba się koszula Mike'akuba pisze:PS: Chce taką koszule
Wg. mnie tak wygląda bardzo dobrze. Musi przecież utrzymać linie, żeby dobrze się prezentować. Po za tym, nie wyobrażam sobie "większego" Michaela Jacksona.mike10 pisze:Ale mógłby troche przytyć:)No ale cóz taka jego wola:)I tak ślicznie wygląda:)