Jejciuu, jaki śliczny
Cudnie. I na prawdę nie wiem, co chcecie od koszuli...
Jest taka... michaelowa Ogólnie Mike na plus.
Tylko, że chcemy jeszcze więęęcej...
Koszula i spodnie raczej z tych kiczowatych i przerażających - jak na człowieka który w ostatnich latach ubierał się w naprawdę przyzwoite stroje. Chociażby garnitury czy nawet niektóre ze strojów z dwóch ostatnich sesji... Jedno jednak trzeba przyznać - Michael nie pobił swojego odzieżowego hitu ostatniego roku, garnituru w lewki. Pomijając kreacje, dzięki którym chciał stać się 'nierozpoznawalny'.
A prześlicznie Michael nie wygląda już od wielu lat, ale niech będzie że to tylko moje zdanie. Za mało zdjęć zresztą widzimy, by ocenić.
Michael wyglada nawet dobrze...bije od niego pozytywna energia
a co do jego stroju to mogl sie bardziej postarac...ale ludzie tam zgromadzeni nie patrzyli na to w co jest ubrany, tylko raczej na to ze jest usmiechniety i ze wogole sie zjawil:)
a tak wogole to pewnie o wiele wiecej bedzie tych zdjec bo tam bylo widac wielu fotoreporterow
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Coś mi się wydaje, że Michael ma zamiar niedługo coś zmajstrować, bo jeżeli nie ma swoich czarnych sławetnych okularów na nosie to coś tu musi być na rzeczy ;D Jak ktoś już wczesniej napisał. chyba zaczyna wszystkich se swoją twarzyczką bez googli oswajać ;)
Aż dzień stał się piękniejszy Dzięki Maro ;d
Maro pisze:"Both Fergie and MJ performed."
ja obstawiam, że powiedział tylko " I love you more " hehe
Nawet nie wiecie jaką mi radość sprawiły te zdjęcia:) Miło jest widzieć Michaela uśmiechniętego pokazującego swoje śliczne oczyska światu! Nie wiem co wy chcecie od jego włosów,ja sobie teraz go już w loczkach nie wyobrażam
Michael wygląda za-je-bi-ście...ot,takie podsumowanie;)
Pank pisze:Koszula i spodnie raczej z tych kiczowatych i przerażających
na Boga to MICHAEL JACKSON krol kiczu i bazarowej mody...pere lat temu ubieral sie i nosil taka sama fryzure jak Krolowa Elzbieta...ja widze jednak postep
na Boga to MICHAEL JACKSON krol kiczu i bazarowej mody...
Gdyby był to zabieg celowy, to zmieniłoby to postać rzeczy. Ale obawiam się, że on tak naprawdę. :(
Tymczasem nawet Justin Timberlake - ta, zwana przez niektórych tutaj, marna kopia Prince'a i Jacksona - ubiera się od drugiego dojrzalej i gustowniej. ;)
Pank pisze:Ale obawiam się, że on tak naprawdę. :(
i dlatego go kochamy, nieprawdaz
ja sie ciesze, ze on zyje i nie wyszedl do ludzi w pidzamie w misie. do tego wygladal lepiej od Britney, nie jest to osiagniecie zycia, ale ciiiiiiiiiiii ;]
homesick pisze:na Boga to MICHAEL JACKSON krol kiczu i bazarowej mody
powiedziala homesick, królowa koloryzowania i ze skłonnością do przesady
Ale zeby wymachiwać swoim kubraczkiem za tysiące dolarów i rzucać nim w publike to trzeba mieć tę klasę, nie? Bazarem to on w Ciebie nie rzuci, nie bój się;)
homesick pisze:Boga to MICHAEL JACKSON krol kiczu i bazarowej mody
nie zawsze kicz xD ale bazar...czasem..
Jak dla mnie o robi to celowo, bo przecież w miejscach innych niż scena, wystepy publiczne itd, ubiera się zupełnie normalnie.(prócz tych strojów zakrywających całego siebie)
Ale zeby wymachiwać swoim kubraczkiem za tysiące dolarów i rzucać nim w publike to trzeba mieć tę klasę, nie?
Smooth_b pisze:homesick napisał:
na Boga to MICHAEL JACKSON krol kiczu i bazarowej mody
powiedziala homesick, królowa koloryzowania i ze skłonnością do przesady
hehe..no ba! swoj ciagne do swego. ja lubie te przesade i przerysowanie w jego wygladzie
ale w tym akurat przesady nie ma, przez niemal 40 lat kariery scenicznej, jego eleganckie, gustowne stroje podczas oficjalnych wystapien mozna policzyc na palcach jednej reki ;)
homesick pisze:ale w tym akurat przesady nie ma, przez niemal 40 lat kariery scenicznej, jego eleganckie, gustowne stroje podczas oficjalnych wystapien mozna policzyc na palcach jednej reki ;)
Eee tam na jednej! MJ ubiera się jak na Króla przystało
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster