Nowe zdjęcia MJa z 23 Maja 2008r.[koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Koszula i spodnie raczej z tych kiczowatych i przerażających - jak na człowieka który w ostatnich latach ubierał się w naprawdę przyzwoite stroje. Chociażby garnitury czy nawet niektóre ze strojów z dwóch ostatnich sesji... Jedno jednak trzeba przyznać - Michael nie pobił swojego odzieżowego hitu ostatniego roku, garnituru w lewki. Pomijając kreacje, dzięki którym chciał stać się 'nierozpoznawalny'.
A prześlicznie Michael nie wygląda już od wielu lat, ale niech będzie że to tylko moje zdanie. Za mało zdjęć zresztą widzimy, by ocenić.
A prześlicznie Michael nie wygląda już od wielu lat, ale niech będzie że to tylko moje zdanie. Za mało zdjęć zresztą widzimy, by ocenić.
- Dangerous_Dominika
Michael wyglada nawet dobrze...bije od niego pozytywna energia
a co do jego stroju to mogl sie bardziej postarac...ale ludzie tam zgromadzeni nie patrzyli na to w co jest ubrany, tylko raczej na to ze jest usmiechniety i ze wogole sie zjawil:)
a tak wogole to pewnie o wiele wiecej bedzie tych zdjec bo tam bylo widac wielu fotoreporterow
a co do jego stroju to mogl sie bardziej postarac...ale ludzie tam zgromadzeni nie patrzyli na to w co jest ubrany, tylko raczej na to ze jest usmiechniety i ze wogole sie zjawil:)
a tak wogole to pewnie o wiele wiecej bedzie tych zdjec bo tam bylo widac wielu fotoreporterow
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Coś mi się wydaje, że Michael ma zamiar niedługo coś zmajstrować, bo jeżeli nie ma swoich czarnych sławetnych okularów na nosie to coś tu musi być na rzeczy ;D Jak ktoś już wczesniej napisał. chyba zaczyna wszystkich se swoją twarzyczką bez googli oswajać ;)
Aż dzień stał się piękniejszy Dzięki Maro ;d
Aż dzień stał się piękniejszy Dzięki Maro ;d
ja obstawiam, że powiedział tylko " I love you more " heheMaro pisze:"Both Fergie and MJ performed."
- Streetwalker
Gdyby był to zabieg celowy, to zmieniłoby to postać rzeczy. Ale obawiam się, że on tak naprawdę. :(na Boga to MICHAEL JACKSON krol kiczu i bazarowej mody...
Tymczasem nawet Justin Timberlake - ta, zwana przez niektórych tutaj, marna kopia Prince'a i Jacksona - ubiera się od drugiego dojrzalej i gustowniej. ;)
powiedziala homesick, królowa koloryzowania i ze skłonnością do przesadyhomesick pisze:na Boga to MICHAEL JACKSON krol kiczu i bazarowej mody
Ale zeby wymachiwać swoim kubraczkiem za tysiące dolarów i rzucać nim w publike to trzeba mieć tę klasę, nie? Bazarem to on w Ciebie nie rzuci, nie bój się;)
nie zawsze kicz xD ale bazar...czasem..homesick pisze:Boga to MICHAEL JACKSON krol kiczu i bazarowej mody
Jak dla mnie o robi to celowo, bo przecież w miejscach innych niż scena, wystepy publiczne itd, ubiera się zupełnie normalnie.(prócz tych strojów zakrywających całego siebie)
O tak:) to jest najlepszeAle zeby wymachiwać swoim kubraczkiem za tysiące dolarów i rzucać nim w publike to trzeba mieć tę klasę, nie?
Smooth_b pisze:homesick napisał:
na Boga to MICHAEL JACKSON krol kiczu i bazarowej mody
powiedziala homesick, królowa koloryzowania i ze skłonnością do przesady
hehe..no ba! swoj ciagne do swego. ja lubie te przesade i przerysowanie w jego wygladzie
ale w tym akurat przesady nie ma, przez niemal 40 lat kariery scenicznej, jego eleganckie, gustowne stroje podczas oficjalnych wystapien mozna policzyc na palcach jednej reki ;)
'the road's gonna end on me.'
Eee tam na jednej! MJ ubiera się jak na Króla przystałohomesick pisze:ale w tym akurat przesady nie ma, przez niemal 40 lat kariery scenicznej, jego eleganckie, gustowne stroje podczas oficjalnych wystapien mozna policzyc na palcach jednej reki ;)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster