Nowe zdjęcia MJa z 23 Maja 2008r.[koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

homesick pisze:ale ej Smooth to nie jest atak na Michaela, ja dobrze wiem, ze jego styl to jest marka, znak rozpoznawczy...
ja na szczeście wiem, że Ty wiesz:)
Nie chcialam by zabrzmiało uszczypliwie ;-) Ale w końcu jak sie glosi kontrowersyjne tresci to możliwe że ktoś dopyta o szczególy ;p
Dzieki za odpowiedz; w sumie MJ był 2 razy ubrany z gustem, plus wyjścia do sądu;)
I ciesze sie że podobaja Ci sie stroje z procesu, bo co tu dużo mówić- jestem ich fanką.
Wg mnie MJ faktycznie miewa ciagoty.Ale jest to głupie "ale". Kicz jest wyjątkowo czesto używanym slowem ale pamietajmy ze cos co dziś nim jest, jutro moze nie być i odwrotnie. To nie jest kwestia cekinów tylko ogolnego zrozumienia sztuki, aktualnych trendów i sprzed np kilku dekad. Czesto coś co jest inne i nowatorskie jest nazywane kiczem tak po prostu, tylko dlatego ze nie znajdujemy innego slowa nazywajacego bo nie znamy sie na sztuce, nie potrafimy wpisać w pewne ramy, a do worka z kiczem wszystko zawsze pasuje.

Mnie sie tak srednio podoba wczorajszy stroj ale co tam. W kwestii jego wizerunku i tak wszyscy mamy bardzo podobne zdanie:)
Awatar użytkownika
dirty_susie

Post autor: dirty_susie »

qrczę, no nie da mi spokoju ta koszula... mogłaby się mniej świecić... chociaż kołnierzyk bardzo ładny... i to coś nad tą niby koroną, czy co to tam miało być...
chociaż ostatecznie doszłam do wniosku, że nie jest najgorsza... ee, już sama nie wiem, co o niej myśleć...

zwróćcie uwagę na Jego gustowne buciki z pierwszego posta Maro na 4 stronie...
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
BlackDimension

Post autor: BlackDimension »

Maro te ostatnie zdjęcia świetne :-) ;-) uśmiech nadal słodki ;-)

swoją drogą to ciekawe jak Misiek będzie świętował swoje urodziny :-) bo my wiemy prawda ?;> ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

http://danasdirt.com/wp-content/uploads ... 00x600.jpg

no dobra Michael takiego to w koszuli czy bez, zabieram cie do domu, bede trzymac w tapczanie i wyjmowac na specjalne okazje :]

Smooth_b pisze:Kicz jest wyjątkowo czesto używanym slowem ale pamietajmy ze cos co dziś nim jest, jutro moze nie być i odwrotnie.
ja lubie kicz! kicz przyciaga, ozdabia i dodaje smaku, gdy sie wie jak sie z nim obchodzic, zeby nie przedobrzyc ;)
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Smile

Obrazek
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
thewiz

Post autor: thewiz »

Jesli MJ walnal sobie ta obramowke ust pernamentnie to .....
tragedia :surrender:

MJ wyglada normalnie. Ciuchy w jego "krolewskim" stylu jak zawsze, tym ktorego tak wielu fanow obecnie nie znosi. Mnie on tam tez nie lezy, ale podoba mi sie jego indywidualnosc ;-). Niestety czerwony pernamentny obrys ust, nawet jesli jest indywidualny, totalnie mi nie lezy.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Michael oczywiście pozował do zdjęć o wiele częściej w naprawdę przyzwoitych ubraniach niż jest tutaj wspomniane. Wizyty w sądach czy sesje do gazet dawały nadzieję, że stanie się to dla niego normą... ale nadzieja matką głupich, jak widać. ;)
cicha pisze:Zwyczajny chlopak z podworka...
Michael wyglądałby na pewno o wiele poważniej w schludnych garniturach - niech będzie, że takich jak chłopcy z podwórek - niż w błyszczących koszulach z fantazyjnymi, cekinowymi wzorkami - korona, roślinki... Pfe. W dodatku wszystko jest w zbyt intensywnym niebieskim odcieniu.

Na pozostałych zdjęciach na pewno nie wygląda już tak korzystnie jak na pierwszych. Dostrzegam eksperymenty z brwiami... ale fakt, przynajmniej nie są to rysowane chyba od szklanki kreski, jakimi straszył kilka ładnych lat temu. ;)
Awatar użytkownika
Kadia

Post autor: Kadia »

thewiz pisze: Niestety czerwony pernamentny obrys ust, nawet jesli jest indywidualny, totalnie mi nie lezy.
Dokładnie. Przydałoby mu się porządne przetrzepanie łepetyny i przypomnienie, od kiedy faceci nie używają czerwonych szminek. A raczej że nigdy nie używali... :smiech: Zamknie się taki we własnym, małym świecie a potem my fani musimy to ścierpieć.
[*]
TheLostChild

Post autor: TheLostChild »

A mnie akurat ubranka wcale nie przeszkadzają. Obrzydzał mnie tylko ten kosmita z czasów History. A fe...

Spoko są te fotki tylko MJ mógłby się porządnie ogolić ;-)
No i te usta... Dlaczego on je maluje tak mocno??? :-/

A ogólnie to dawno nie widziałam Michaela w tak dobrej formie. Do bojuuu!!! glupija
Obrazek
The life is difficult and full of zasadzkas;-)
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

TheLostChild pisze: Spoko są te fotki tylko MJ mógłby się porządnie ogolić ;-)
No i te usta... Dlaczego on je maluje tak mocno??? :-/

A ogólnie to dawno nie widziałam Michaela w tak dobrej formie. Do bojuuu!!! glupija
Podpisuje się pod tym wszystkim.Najpierw trochę krytyki. :-/
Michael coś ostatnio często niedogolony.Może wzrok mu sie pogorszył ?
Pomadka to całkowity niewypał.Czy on sam się maluje? Jeśli tak to proponuje jednak skorzystać z usług specjalisty.A jeśli taką robotę odwala wizażysta to absolutnie zwolnić !!!

Reszta nieźle.Na początku podskoczyłam z radości .Poźniej zaczęłam sie przygladać i to niepotrzebnie!!!.Bardzo sie ciesze ,że Michael sie pokazał.Jest uśmiechnięty, zadowolony i mnie to cieszy :-) Mógłby wygladac lepiej ale i też gorzej i chwała za to ,że nie wygląda gorzej :-)

PS Do płyty mam wieksze oczekiwania!!!!Ma być lepiej niż ostatnio
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

http://x17online.com/

zjechac troche w dol i bedzie ruchomy i gadajacy Michael ;-)
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
BlackDimension

Post autor: BlackDimension »

o jak to miło zobaczyć go w takim ujęciu :) i pomyśleć,że to było wczoraj :) <buja w obłokach>
Obrazek
Gosix

Post autor: Gosix »

Rety miałam za głośno ustawione głośniki i prawie nie ogłuchłam od wrzasku. A co do nowych zdjęć to fajne są (: na niektórych wygląda nawet lepiej niż na zdjęciach z ostatnich lat(no tutaj tak słodko się uśmiechnął, jak za starych dobrych lat http://img148.imageshack.us/img148/3461 ... on2mk1.jpg ), a na innych szkoda gadać...

tak rozkminiłam, że jakby Michael zrobiłby niewielkie poprawki wyglądałby jak człowiek;p
Obrazek

Pank pisze: Michael wyglądałby na pewno o wiele poważniej w schludnych garniturach - niech będzie, że takich jak chłopcy z podwórek - niż w błyszczących koszulach z fantazyjnymi, cekinowymi wzorkami - korona, roślinki... Pfe. W dodatku wszystko jest w zbyt intensywnym niebieskim odcieniu.
a gdzieee tam jego koszula pasuje... przecież z garniakiem paskudna pomadka (jeśli permametna, miejmy nadizeję, że nie) by się gryzła. xD
Ostatnio zmieniony ndz, 25 maja 2008, 9:40 przez Gosix, łącznie zmieniany 2 razy.
Invincible

Post autor: Invincible »

Ja mam pytanie w kwestii formalnej czy na tej ostatniej podanej stronie ktoś z Was próbował się zarejstrować? Jeśli tak to bardzo bym prosiła o wyjaśnienie mi jak to zrobić bo ja za bardzo nie wiem.
Obrazek
ODPOWIEDZ