ja na szczeście wiem, że Ty wiesz:)homesick pisze:ale ej Smooth to nie jest atak na Michaela, ja dobrze wiem, ze jego styl to jest marka, znak rozpoznawczy...
Nie chcialam by zabrzmiało uszczypliwie Ale w końcu jak sie glosi kontrowersyjne tresci to możliwe że ktoś dopyta o szczególy ;p
Dzieki za odpowiedz; w sumie MJ był 2 razy ubrany z gustem, plus wyjścia do sądu;)
I ciesze sie że podobaja Ci sie stroje z procesu, bo co tu dużo mówić- jestem ich fanką.
Wg mnie MJ faktycznie miewa ciagoty.Ale jest to głupie "ale". Kicz jest wyjątkowo czesto używanym slowem ale pamietajmy ze cos co dziś nim jest, jutro moze nie być i odwrotnie. To nie jest kwestia cekinów tylko ogolnego zrozumienia sztuki, aktualnych trendów i sprzed np kilku dekad. Czesto coś co jest inne i nowatorskie jest nazywane kiczem tak po prostu, tylko dlatego ze nie znajdujemy innego slowa nazywajacego bo nie znamy sie na sztuce, nie potrafimy wpisać w pewne ramy, a do worka z kiczem wszystko zawsze pasuje.
Mnie sie tak srednio podoba wczorajszy stroj ale co tam. W kwestii jego wizerunku i tak wszyscy mamy bardzo podobne zdanie:)