Nowe zdjęcia Arvizo

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

dzina

Nowe zdjęcia Arvizo

Post by dzina »

Marzena

Post by Marzena »

No i proszę, świat tak wytykał Michael'owi tę pidżamkę, a tu.......coś takiego..... :wariat:
Kermitek

Post by Kermitek »

a zwrociliscie na Gavina jakos nie widze zeby byl zalamany czy przejmowal sie tym co sie stalo jak sugerowal Snedzio
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
kate

Post by kate »

taa... i nawet flirtował z koleżanką (niejedną). :wariat:
Last edited by kate on Fri, 24 Jun 2005, 17:25, edited 1 time in total.
Marzena

Post by Marzena »

A może ją/je.....molestował :wariat: ??
MJPOWER

Post by MJPOWER »

Cóż... Chcieli wyciągnąć wielką kasę a tymczasem stali się tak znanymi naciągaczami, że chyba z nikogo nic już nie wydobędą.
dzina

Post by dzina »

Kermitek wrote:a zwrociliscie na Gavina jakos nie widze zeby byl zalamany czy przejmowal sie tym co sie stalo jak sugerowal Snedzio
A no właśnie, rzekomo molestowany Gavinek widać miewa się rewelacyjnie!
Kermitek

Post by Kermitek »

Moze ale jak na to patrze to zaczynam miec zupelna pewnosc ze wrobil MJ'a i nic wiecej ze ......aaaaaaaa co tam zal mi tylko Miska zamknal sie w domciu sam z dzieciakami i rodzina a na niego wszedzie najezdzaja jak na lysego konia a on cierpi i to w samotnosci.Moze to nie wyjsc mu na dobre.Lepiej by bylo gdyby szybko zapomnial o wszystkim i sie usmiechnal a nie gryzie sie sam ze swoimi myslami .To moze go dobijac a taki dzieciak niby skrzywdzony zebrajacy przez prokuratora o litosc aaaa zabawia sie z dziewuchami .Moze mam nie pokolei w glowie ale on wogole nie wyglada mi na ofiara czegokolwiek najwyzej wlasnych klamstw
Yana

Post by Yana »

Kermitek wrote:a zwrociliscie na Gavina jakos nie widze zeby byl zalamany czy przejmowal sie tym co sie stalo jak sugerowal Snedzio
Po obejrzeniu tych zdjęć również odniszę wrażenie, że Gavin wcale nie jest wcale załamany wyrokiem jaki zapadł.
Mamuśka Janet również wygląda jakby jej to nie obchodziło.
Tym bardziej utwierdza mnie to w przekonaniu, że to wredni naciągacze, którzy wrobili Michaela.
Pank

Post by Pank »

Noo... typowa amerykańska rodzinka :] Ktoś się spodziewał, że będą wyglądać jak zagłodzone, biedne dzieci? Może Janet na tych ostatnich zdjęciach tylko trochę wygląda na niezbyt normalną :wariat:

A propos uśmieszków Gavina... Teraz już nie może się uśmiechać i rozmawiać z innymi, trędowaty, czy co? Nawet jakby był ofiarą molestowania seksualnego, to też miałby do tego prawo. Nie chce go bronić, ani usprawiedliwiać... choć po części mu nawet współczuję - fajne wychowanie matki, niezłe pranie mózgu, przebyty rak i, bądź co bądź, cała ta afera z molestowaniem, wyjawienie całemu światu, co on takiego robił...

Nie wiem czemu, przypomniała mi się sytuacja, gdy po śmierci Papieża, MJ pojawił się niezwykle uśmiechnięty do sądu, to wiele osób, w tym ja, zaczęło go krytykować za ten uśmiech.

Ale najbardziej podoba mi się piżama Davellin! No ale do sądu w takiej nie poszła :P

Jezu, jakby na całym świecie ktoś komentował zdjęcia, na których rozmawiam z koleżankami, jeżdzę na rowerze albo wynoszę śmieci to... Cena sławy, heh... :>
kate

Post by kate »

no wiesz... w końcu uniewinnili człowieka, który robił mu takie okropne rzeczy. Ja bym była smutna i zła, że ktoś kto mnie molestował nie poniesie kary za swoje czyny. Gavin najwyraźniej nie ma się czym przejmować, co oznacza, że nikt go nie molestował. No może tylko Janet (jego biedną głowę).
Yana

Post by Yana »

kate wrote:Ja bym była smutna i zła, że ktoś kto mnie molestował nie poniesie kary za swoje czyny. Gavin najwyraźniej nie ma się czym przejmować, co oznacza, że nikt go nie molestował. No może tylko Janet (jego biedną głowę).
W zupełności się z tym zgadzam.

A po za tym, czy jeśli naprawdę był by molestowany to czy nie powinien być zamknięty w sobie i stronić od innych ?
Pank

Post by Pank »

Yana wrote:A po za tym, czy jeśli naprawdę był by molestowany to czy nie powinien być zamknięty w sobie i stronić od innych ?
Nie znam żadnej ofiary seksualnego molestowania, więc nie wiem. Nawet nigdy się tym nie interesowałem.

Te zdjęcia nie są żadnym dowodem, że Gavin był albo nie był molestowany. Ludziom w żałobie też się stara uśmiechać. A Gavin uśmiecha się tylko podczas rozmów z rówieśnikami. Skoro nie był molestowany... to widocznie nie był. Ja w to zdecydowanie wierzę. I w żaden sposób go nie chcę bronić, bo niby jak - jako fan - mam bronić tego chłopaka?
Yana

Post by Yana »

Przecież ja go wcale nie bronię.
Kermitek

Post by Kermitek »

Dobrze ale mam do was pytanko mowicie ze nie wiadomo czy go molestowal czy nie ale czy pamietacie wypowiedz Snedzia chlopak mial byc rozgoryczony i cos tam jeszcze .Czy widzicie cokolwiek takiego na tych zdjeciach?!.O ile wiem dzieci po takim molestowaniu sa zazwyczaj mocno zamkniete w sobie a tu prosze towarzyski usmiechniety chlopak.Żadnej reakcji typu rozgoryczenie smutek nic kompletnie nic.I to ma byc ofiara molestowania seksualnego!.Przypomnijcie sobie taki program interwencja i jak pokazywali dziewczynke ktora molestowal wlasny ojciec jaka byla jej reakcja jak rozmawiala z ludzmi jak zachowywala sie .Byla cicha zamknieta w sobie niezbyt chciala rozmawiac unikala kontaktu z innymi ludzmi, nieufna.Czy ten obraz jest taki sami przeciez i to i to bylo dziecko .Jak myslicie ktore z nich naprawde bylo molestowane?Bo wyglada mi z tych zdjec ze Gevin to raczej jak ktos tu powiedzial mial pranie mozgu uzadzone przez mamuske :surrender:
I przepraszam was , nie jestem ekspertem ,ale tak to niestety odbieram
Post Reply