MJwodzuMJ ma rzeczywiście strasznie dużo racji.
Ale gdy obejrzałam ten filmik, to wzięło mi się na słodkie komentarze.
Od kiedy Britney Spears ma długie włosy ?
Czy ja jakaś zacofana jestem.
A ten facet na końcu, jak go odganiali
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Obejrzyjcie koniec nagrania. Nowi ochroniarze MJ'a są niebezpieczni
MJ konsekwentnie "nie pozwala" na bliski kontakt z przypadkowymi "dziennikarzynami". Nic sie nie zmieniło pod tym kątem u niego.
ps. Dzieki Wam za wszystkie linki i zdjatka ;)
Ostatnio zmieniony ndz, 25 maja 2008, 23:22 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
MJwodzuMJ pisze:A co do gustu - no cóż, od pasa w dół wszystko jest jak najbardziej przyzwoite (czyt. eleganckie). Do tego, co oferuje góra, zdążyliśmy się już przyzwyczaić. Myślę natomiast, że ubiór MJ wpisuje się w kanony, które szerzy pan Jacyków - moda i trendy są tylko wskazówką, to ludzie tworzą ze swej garderoby kreację, ściśle współgrającą z osobowością.
Michael już dawno swym nietuzinkowym gustem stworzył indywidualny styl. Nie można go sklasyfikować dlatego nazywa się go kiczem (o czym wspomniała homesic). Spodenki pasują do góry i to się liczy ;)
ludzie przestańcie juz wymyślać i filozofować, a zastanówcie sie czyje to były urodziny.
Może się wam wyjaśni dobór stroju:P
No Ale żeby z dzieckiem na takie imprezki..nie..to raczej nie był dobry pomysł, stres itd... A sam mówił, ze nie chce narazać dzeci na tego typu rzeczy.