No wiesz, nikt nie jest wiecznie piękny i młody...Dobra taktyka bo prezentuje się tragicznie ;/
Nowe zdjęcia MJa z 23 Maja 2008r.[koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- malakonserwa
-
http://mjstar.com/photo/00001_240508_la ... arty17.jpg
OMG to zdjęcie jest straszne.Może by tak pokazywać te fotki wybiórczo
Jezu czy on się nie może normalnie ogolić
OMG to zdjęcie jest straszne.Może by tak pokazywać te fotki wybiórczo
Jezu czy on się nie może normalnie ogolić
- Streetwalker
Tylko ,że podejrzewam ,ze twój facet od angielskiego nie chodzi z pomalowanymi ustami.A to w połączeniu z zarostem to wygląda gorzej niż tragicznie.Streetwalker pisze:Wiesz,mój facet od angielskiego też tak chodzi,tylko on ma na szyji/pod brodą istny gąszcz.... Widocznie mu zimno;PMegi1975 pisze:Jezu czy on się nie może normalnie ogolić
Aż się boje pomyśleć co by było gdyby ta fotka dostała się do brukowców
- malakonserwa
Ja też nie.malakonserwa pisze:Nigdy nie pojmę jego umiłowania do tak intensywnych, nienaturalnych kolorów szminek...
Dlaczego ta 'czerwień' jest taka... mocna???
Rozumiem że usta Michaela /poprzez skutek choroby/ nie mają równych konturów, no ale żeby aż tak je podkreślać?
Po dłuższym zastanowieniu, stwierdziłam że to właśnie przez ten nienaturalny kolor szminki i koszmarnie bladą twarz (wiem że to nie jego wina) Michael wygląda [po części] niemal dziwnie.
Gdyby używał szminki o naturalnym kolorze, pożądnie się ogolił i zrobił coś ze swoją fryzurką...
Wtedy byłoby super
No ale powinniśmy się cieszyć tym co mamy
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Na jakimś portalu czytałam komentarz że on się stale zacinał w te usta przy goleniu dlatego tak wyglądają jakby je zdrapał do krwi.
Ale lepiej niech już nas zaskakuje takimi rewelacjami niż gdyby miałby chodzić z plastrami na twarzy czy dzieci kocami zakrywać...
Lepszy Michael bezguście niż wacko jacko - brukowcowy świr.
Ale lepiej niech już nas zaskakuje takimi rewelacjami niż gdyby miałby chodzić z plastrami na twarzy czy dzieci kocami zakrywać...
Lepszy Michael bezguście niż wacko jacko - brukowcowy świr.
Ostatnio zmieniony wt, 27 maja 2008, 16:12 przez Gosix, łącznie zmieniany 2 razy.
- malakonserwa
Blada twarz jest ok Moim zdaniem jedyna rzecz która go szpeci, to właśnie szminka. Tylko i wyłącznie. Nawet ten zarost nie wyglądał by tak koszmarnie, gdyby nie był połączony z "kobiecymi" ustami, tj. pomalowanymi tą ohydną czerwienią.Po dłuższym zastanowieniu, stwierdziłam że to właśnie przez ten nienaturalny kolor szminki i koszmarnie bladą twarz
Ale ja i tak go kocham
cobytuby pisze:nie pojmuję tego, że na forum FANÓW jest tyle krytyki w stronę swojego przypominam IDOLA
bo fani przekladaja swoje uczucia na niego, on jest inkarnacja ich sukcesow i porazek. amen.
wiec jak wyjdzie na ulice obciachowo ubrany....to automatycznie wstydza sie za niego, choc nikt im nie kaze w szaliku na twarzy i w nieodpowiednim odcieniu szminki na ustach latac po miescie ;)
'the road's gonna end on me.'