Michael dostanie jakieś (np.) 200 róż i imionami a nas jest przecież dużo więcej, co z resztą? To zakrzywia obraz rzeczywistości

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
O to malutko, na ten adres podany w pierszym poscie, tak?mjjgirl wrote:List priorytetowy do USA do 50 gram kosztuje 3 zł.Natalia wrote:Ja sprawdzalam na stronie Poczty Polskiej, taki przekaz za granice kosztuje wg cennika 13 zl, ale nie wiem czy to na pewno to.
A ile taki list priorytetowy kosztuje, jesli mozna spytac ?
TAK, na ten adres podany w pierwszym poscie.Dobrze by bylo tez wyslac maila do tej dziewczyny. A no i pieniądze muszą do niej dojść do 26 marca, więc najlepiej jutro albo w poniedziałek wszystko już wysłać.Natalia wrote:O to malutko, na ten adres podany w pierszym poscie, tak?mjjgirl wrote:List priorytetowy do USA do 50 gram kosztuje 3 zł.Natalia wrote:Ja sprawdzalam na stronie Poczty Polskiej, taki przekaz za granice kosztuje wg cennika 13 zl, ale nie wiem czy to na pewno to.
A ile taki list priorytetowy kosztuje, jesli mozna spytac ?
Fajnie :mj:
KASIA wrote:Ja zawsze byłam i jestem nadal przeciwna takim akcjom.![]()
Michael dostanie jakieś (np.) 200 róż i imionami a nas jest przecież dużo więcej, co z resztą? To zakrzywia obraz rzeczywistości
Hmm, na przyklad w skladanej kartce pocztowej...nic innego mi nie przychodzi do glowy...w sumie mzoe to zly pomysl
dobrze ukryte,czyli?
p.s. sorry,że tyle pytań,zle ja w tych sprawach pocztowych kompletna noga jestem