Nowe zdjęcia MJa z 23 Maja 2008r.[koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

Kingoosia pisze:Sęk w tym, że właśnie jak na jego wiek, prezentuje się wyjątkowo nieciekawie.
szczerze, to moj ojciec gorzej się prezentuje w wieku 44 lat, więc nie wiem już sama. :knuje: :knuje:
Obrazek
kochamgo

Post autor: kochamgo »

hahaha
przepraszam

wyrwało mi się.
nieźle tatę podsumowałaś.
Ostatnio zmieniony wt, 27 maja 2008, 19:47 przez kochamgo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Szucia

Za co dokładnie? :aniol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Jejku ja juz sie zaczęłam zastanawiać nad tym zarostem Michaela i tak sobie pomyślałam , że on nie może sie dokładnie ogolić. :-/ Moze ma tak ścieńczałą skórę, że jak chce sie mocniej ogolić to zacina sie do krwi. Już nie wiem jak go wytłumaczyć, ale to może być powód.Co do pomadki nie mam wytłumaczenia. Jak go pomalowali w Ebony takim neutralnym bardziej kolorem to wyglądał jak człowiek.Już myśle ze chyba lepiej by wyglądał jakby miał całkiem blade usta .Jeśli w ogóle ma całkiem blade, bo czasem mam wrażenie, że nie ma bladych tylko normalne a maluje sie bo tak lubi.
Prosze nie dawajcie juz takich jego zdjęć, bo już wole żyć w nieświadomości :wariat:
Megi skup się tylko na jego muzyce!!!Skup się !!!!!!!! :muzyka: I klapki na oczy :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Szucia

Przecież nie jest aż tak źle. Zawsze może być gorzej(oby nie) Tylko, że teraz prawie żadna piosenka nie pasuje mi do jego dzisiejszego wyglądu....
Obrazek
Awatar użytkownika
Megi1975

Szucia pisze: Tylko, że teraz prawie żadna piosenka nie pasuje mi do jego dzisiejszego wyglądu....

Jak to żadna????? A "Thriller" :smiech:
Ostatnio zmieniony czw, 29 maja 2008, 9:40 przez Megi1975, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

Szucia pisze:Tylko, że teraz prawie żadna piosenka nie pasuje mi do jego dzisiejszego wyglądu....

przepraszam, ale o czym wy mowicie???

edit;

o a to jeszcze lepsze :]
Megi1975 pisze:Moze ma tak ścieńczałą skórę, że jak chce sie mocniej ogolić to zacina sie do krwi. Już nie wiem jak go wytłumaczyć, ale to może być powód.
aha....a jak kicha to pekaja mu naczynka krwionosne.

nie goli sie bo jest FACETEM, a nie 12letnim chlopcem, dorosli mezczyzni czasem sobie zarosna, ot tak....
'the road's gonna end on me.'
Gosix

Post autor: Gosix »

Megi1975 pisze:
Szucia pisze: Tylko, że teraz prawie żadna piosenka nie pasuje mi do jego dzisiejszego wyglądu....

Jak to żadna????? A "Thriller" :smiech:
To wszystkie jego piosenki były o jego twarzy?
Awatar użytkownika
Megi1975

homesick pisze:
Megi1975 pisze:Moze ma tak ścieńczałą skórę, że jak chce sie mocniej ogolić to zacina sie do krwi. Już nie wiem jak go wytłumaczyć, ale to może być powód.
aha....a jak kicha to pekaja mu naczynka krwionosne.

nie goli sie bo jest FACETEM, a nie 12letnim chlopcem, dorosli mezczyzni czasem sobie zarosna, ot tak....
Właśnie ,że nie!!!Bo jeśli stosuje maści sterydowe na skóre to one właśnie powodują jej ścieńczenie.Poza tym być może równiez często robi peeling i to też ściencza skóre. Ale to ,że jest nidobolony to przyczyny mogą być różne.
Ostatnio zmieniony wt, 27 maja 2008, 20:41 przez Megi1975, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

to jest niepotrzebne dramatyzowanie.

Dramat Megi ukladasz ;) do rzeczy zupelnie prozaicznej :)
Awatar użytkownika
Megi1975

homesick pisze:to jest niepotrzebne dramatyzowanie.

Dramat Megi ukladasz ;) do rzeczy zupelnie prozaicznej :)

Ja tylko podaje jakie mogą być przyczyny.Ale dramatu z tego nie robie.A dla Ciebie to dramat?

Ok już nic nie mówie :dance: Skupiam się na muzyce!!!!!!! :muzyka:
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Megi1975 pisze:A dla Ciebie to dramat?
no jesli sie widzi zdjecie kogos i jest zarosniety, to tylko w wypadku Michaela Jacksona fani moga sie zasmucic i szukac wyjasnienia w chorobie, lekarstwach, sterydach itp.

odsylam do LWMJ;

"so i can't even grow a beard now??...ignorant fools" ;)
Awatar użytkownika
Megi1975

homesick pisze:
no jesli sie widzi zdjecie kogos i jest zarosniety, to tylko w wypadku Michaela Jacksona fani moga sie zasmucic i szukac wyjasnienia w chorobie, lekarstwach, sterydach
Nie no moze on po prostu lubi wyglądać brzydko :wariat:

No to ,żebym już tak całkiem się ne zasmuciła ;-) to powiem ,ze na tym

http://mjstar.com/photo/00001_240508_la ... arty11.jpg

na tym

http://mjstar.com/photo/00001_240508_la ... arty13.jpg

i na tym

http://mjstar.com/photo/00001_240508_la ... arty16.jpg

zdjęciu moze być :-)

Wierzysz w każde słowo Michaela? Bo ja nie. Michael może mówić różne rzeczy bo chce swoje prywatne zycie zachować dla siebie i nie musi na wszystko odpowiadać szczerze.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

Megi1975 pisze:Megi skup się tylko na jego muzyce!!!Skup się !!!!!!!! I klapki na oczy
:smiech: O tak!
Megi1975 pisze:Szucia napisał:
Tylko, że teraz prawie żadna piosenka nie pasuje mi do jego dzisiejszego wyglądu....

Jak to żadna????? A "Thriller"
:hahaha:
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Awatar użytkownika
cobytuby

Post autor: cobytuby »

maro - michael z tego co wiemy nie planuje wyjscia 'na scene' - więc nie obawiaj się
a żarty, że Michael pasuje jedynie do Thrillera sa według mnie nie na miejscu :surrender:
Can't you see that heaven's just begun? It's livin' here inside our hearts!
ODPOWIEDZ