szczerze, to moj ojciec gorzej się prezentuje w wieku 44 lat, więc nie wiem już sama.Kingoosia pisze:Sęk w tym, że właśnie jak na jego wiek, prezentuje się wyjątkowo nieciekawie.
Nowe zdjęcia MJa z 23 Maja 2008r.[koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Jejku ja juz sie zaczęłam zastanawiać nad tym zarostem Michaela i tak sobie pomyślałam , że on nie może sie dokładnie ogolić. Moze ma tak ścieńczałą skórę, że jak chce sie mocniej ogolić to zacina sie do krwi. Już nie wiem jak go wytłumaczyć, ale to może być powód.Co do pomadki nie mam wytłumaczenia. Jak go pomalowali w Ebony takim neutralnym bardziej kolorem to wyglądał jak człowiek.Już myśle ze chyba lepiej by wyglądał jakby miał całkiem blade usta .Jeśli w ogóle ma całkiem blade, bo czasem mam wrażenie, że nie ma bladych tylko normalne a maluje sie bo tak lubi.
Prosze nie dawajcie juz takich jego zdjęć, bo już wole żyć w nieświadomości
Megi skup się tylko na jego muzyce!!!Skup się !!!!!!!! I klapki na oczy
Prosze nie dawajcie juz takich jego zdjęć, bo już wole żyć w nieświadomości
Megi skup się tylko na jego muzyce!!!Skup się !!!!!!!! I klapki na oczy
Szucia pisze:Tylko, że teraz prawie żadna piosenka nie pasuje mi do jego dzisiejszego wyglądu....
przepraszam, ale o czym wy mowicie???
edit;
o a to jeszcze lepsze :]
aha....a jak kicha to pekaja mu naczynka krwionosne.Megi1975 pisze:Moze ma tak ścieńczałą skórę, że jak chce sie mocniej ogolić to zacina sie do krwi. Już nie wiem jak go wytłumaczyć, ale to może być powód.
nie goli sie bo jest FACETEM, a nie 12letnim chlopcem, dorosli mezczyzni czasem sobie zarosna, ot tak....
'the road's gonna end on me.'
Właśnie ,że nie!!!Bo jeśli stosuje maści sterydowe na skóre to one właśnie powodują jej ścieńczenie.Poza tym być może równiez często robi peeling i to też ściencza skóre. Ale to ,że jest nidobolony to przyczyny mogą być różne.homesick pisze:aha....a jak kicha to pekaja mu naczynka krwionosne.Megi1975 pisze:Moze ma tak ścieńczałą skórę, że jak chce sie mocniej ogolić to zacina sie do krwi. Już nie wiem jak go wytłumaczyć, ale to może być powód.
nie goli sie bo jest FACETEM, a nie 12letnim chlopcem, dorosli mezczyzni czasem sobie zarosna, ot tak....
Ostatnio zmieniony wt, 27 maja 2008, 20:41 przez Megi1975, łącznie zmieniany 1 raz.
no jesli sie widzi zdjecie kogos i jest zarosniety, to tylko w wypadku Michaela Jacksona fani moga sie zasmucic i szukac wyjasnienia w chorobie, lekarstwach, sterydach itp.Megi1975 pisze:A dla Ciebie to dramat?
odsylam do LWMJ;
"so i can't even grow a beard now??...ignorant fools" ;)
'the road's gonna end on me.'
Nie no moze on po prostu lubi wyglądać brzydkohomesick pisze:
no jesli sie widzi zdjecie kogos i jest zarosniety, to tylko w wypadku Michaela Jacksona fani moga sie zasmucic i szukac wyjasnienia w chorobie, lekarstwach, sterydach
No to ,żebym już tak całkiem się ne zasmuciła to powiem ,ze na tym
http://mjstar.com/photo/00001_240508_la ... arty11.jpg
na tym
http://mjstar.com/photo/00001_240508_la ... arty13.jpg
i na tym
http://mjstar.com/photo/00001_240508_la ... arty16.jpg
zdjęciu moze być
Wierzysz w każde słowo Michaela? Bo ja nie. Michael może mówić różne rzeczy bo chce swoje prywatne zycie zachować dla siebie i nie musi na wszystko odpowiadać szczerze.