szczerze, to moj ojciec gorzej się prezentuje w wieku 44 lat, więc nie wiem już sama.Kingoosia pisze:Sęk w tym, że właśnie jak na jego wiek, prezentuje się wyjątkowo nieciekawie.

Szucia pisze:Tylko, że teraz prawie żadna piosenka nie pasuje mi do jego dzisiejszego wyglądu....
aha....a jak kicha to pekaja mu naczynka krwionosne.Megi1975 pisze:Moze ma tak ścieńczałą skórę, że jak chce sie mocniej ogolić to zacina sie do krwi. Już nie wiem jak go wytłumaczyć, ale to może być powód.
Właśnie ,że nie!!!Bo jeśli stosuje maści sterydowe na skóre to one właśnie powodują jej ścieńczenie.Poza tym być może równiez często robi peeling i to też ściencza skóre. Ale to ,że jest nidobolony to przyczyny mogą być różne.homesick pisze:aha....a jak kicha to pekaja mu naczynka krwionosne.Megi1975 pisze:Moze ma tak ścieńczałą skórę, że jak chce sie mocniej ogolić to zacina sie do krwi. Już nie wiem jak go wytłumaczyć, ale to może być powód.
nie goli sie bo jest FACETEM, a nie 12letnim chlopcem, dorosli mezczyzni czasem sobie zarosna, ot tak....
no jesli sie widzi zdjecie kogos i jest zarosniety, to tylko w wypadku Michaela Jacksona fani moga sie zasmucic i szukac wyjasnienia w chorobie, lekarstwach, sterydach itp.Megi1975 pisze:A dla Ciebie to dramat?
Nie no moze on po prostu lubi wyglądać brzydkohomesick pisze:
no jesli sie widzi zdjecie kogos i jest zarosniety, to tylko w wypadku Michaela Jacksona fani moga sie zasmucic i szukac wyjasnienia w chorobie, lekarstwach, sterydach