Nowe zdjęcia MJa z 23 Maja 2008r.[koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

malakonserwa pisze: . Jedni kochają go z lat wcześniejszych i nie są w stanie dopuścić do świadomości obecnego wyglądu, innych bardziej interesuje jego twórczość, muzyka, taniec, śpiew etc.
Pozdrawiam.
Kochają go z wcześniejszych lat :-/ A czy ktoś z was "kocha" Michaela z obecnych lat ?.Kazdy z nas raczej "kocha" go z wcześniejszych bo obecnie niczym się nie wykazałuje.Nie nie kocham Michaela za wygląd ani za wcześniejszy ani za obecny.Interesuje mnie jego twórczsć,muzyka i śpiew ale moim zdaniemtem wyglad mu szkodzi.Wiadomo,ze nie chodzi o to że przez wygląd stracił talent ,ale o to ,że wyglad zniechęca do niego i odwraca uwagę od talentu a to ma wpływ na jego przyszłą kariere.
Nie robie z tego tragedii ,bo oczywiście ktoś mi to zaraz zarzuci, tylko stwierdzam moim zdaniem obiektywny fakt.
To samo powie wam każdy nawet ten któremu Michael lata daleko koło de..

W ogole zauważyłam ,ze na forum są dwa rodzaje fanów.Jedni którzy uważają że to co stworzył do tej pory im wystarcza i inni którzy oczekują od niego czegoś nowego.To daje sie zauważyc w wielu dyskusjach,czy na temat wyglądu,czy na temat mixów z Thrillera czy też na temat jego poczynan,chociażby tego nieszczęsnego Grammy.
Ostatnio zmieniony śr, 28 maja 2008, 18:32 przez Megi1975, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

Szucia pisze:Nie ważne, jak się wygląda, ważne co się tworzy, i daje innym.
Oczywiście, ale to temat do komentowania jego najnowszych zdjęć,
na których jego twórczości niestety nie widać.
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

No tak, ale z drugiej strony, może bał się , jak zareagują ludzie na jego głos, po 7 latach.....choć trochę zawsze się zmienia. Chociaż jestem pewna, że nie został by potępiony, Co do tych akurat fotek, wyraziłam już swoje zdanie, i...przy nim zostanę, jednak z chęcią dalej poczytam Wasze wypowiedzi.
Obrazek
Awatar użytkownika
malakonserwa

Post autor: malakonserwa »

Ale co nie przystoi? Bardziej przystoi pisać z przymrużeniem oka na
temat Michaela, niż go tłumaczyć, jak się tylko da.
Nie przystoją infantylne połajanki obu "grup", które się w tym wątku wytworzyły.
Kochają go z wcześniejszych lat e A czy ktoś z was "kocha" Michaela z obecnych lat ?.Kazdy z nas raczej "kocha" go z wcześniejszych bo obecnie niczym się nie wykazałuje.
Nie miałam na myśli "kocha", a "kocha". Chodziło mi o wygląd, a nie o twórczość. Trochę więcej domyślności, Megi ;-)

Ech, spierajcie się dalej. Ja nie widzę w tym większego sensu.
Pozdrawiam.
Obrazek
Awatar użytkownika
Megi1975

malakonserwa pisze:
Kochają go z wcześniejszych lat e A czy ktoś z was "kocha" Michaela z obecnych lat ?.Kazdy z nas raczej "kocha" go z wcześniejszych bo obecnie niczym się nie wykazałuje.
Nie miałam na myśli "kocha", a "kocha". Chodziło mi o wygląd, a nie o twórczość. Trochę więcej domyślności, Megi ;-)
Chyba wyjaśniła wszystko na ten temat powyzej
Megi1975 pisze: Kochają go z wcześniejszych lat :-/ A czy ktoś z was "kocha" Michaela z obecnych lat ?.Kazdy z nas raczej "kocha" go z wcześniejszych bo obecnie niczym się nie wykazałuje.Nie nie kocham Michaela za wygląd ani za wcześniejszy ani za obecny
Nie bój sie aż tak mało domyślna to ja nie jestem.Nie doceniasz mnie :wariat:
Obrazek
Invincible

Post autor: Invincible »

Ja na przykład ,,kocham" Michaela za to jakim jest człowowiekiem. Oczywiście cenię go za to co tweorzy i jak to robi, ale ,,zakochałam" się w Michaelu-człowieku, a dopiero potem w gwiazdorze.
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

krotka relacja z imprezy
;

http://www.youtube.com/watch?v=6-NUaXDkU-8&e

Właśnie, w jakim celu krytykujecie nieprzychylne komentarze co do
wyglądu Michaela? Lepiej byłoby pisać, że wygląda wspaniale, tylko po to
żeby mu przykro nie było? Przecież prawda na tych zdjęciach bije prosto
w twarz (z wyjątkiem kilku nielicznych).
no tak ktos nazwal go brzydalem , a przeciez to piekny Michael kwiat Hawaju :wariat:

jest roznica miedzy prostym stwierdzeniem "o wyszedl okropnie i tyle" a pretensja, ze wyszedl okropnie, jakby mial obowiazek wygladac dobrze.
nie wiem czy to taka niezauwazlana roznica, dla mnie razaca.

pytanie brzmi co z tego, ze jest brzydki i czemu niektorym to przeszkadza.
'the road's gonna end on me.'
Mandey

Post autor: Mandey »

homesick pisze:no tak ktos nazwal go brzydalem , a przeciez to piekny Michael kwiat Hawaju :wariat: jest roznica miedzy prostym stwierdzeniem "o wyszedl okropnie i tyle" a pretensja, ze wyszedl okropnie, jakby mial obowiazek wygladac dobrze.
nie wiem czy to taka niezauwazlana roznica, dla mnie razaca. pytanie brzmi co z tego, ze jest brzydki i czemu niektorym to przeszkadza.
:smiech:
Łee tam homesick wyluzuj.
Nasi młodsi koledzy i koleżanki są teraz zafascynowani Michaelem
i nijak nie przepowiesz że wygląda jak wygląda.
No jest pikny i cudny, tylko całować i głaskać :smiech:
Ja jak byłem w ich wieku tez tak miałem... Michael acy i cacy. :-)
Przejdzie im to.
Zauważą kiedyś że to starszy facet, który wydał miliony na nieudane
operacje plastyczne powiązane z chorobą jego skóry.
Żeby nie te choróbsko pier*** to może Michael by się tak nie
zakolegował z chirurgami. Czort wie. A może miał odpały by się zmienić.
Na dzień dzisiejszy oglądając te foty, po tym jakim go znam
z wcześniejszych lat jako białego gościa, wygląda przyzwoicie.
Ale tylko przyzwoicie.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Megi1975

Mandey pisze:
Łee tam homesick wyluzuj.
Nasi młodsi koledzy i koleżanki są teraz zafascynowani Michaelem
i nijak nie przepowiesz że wygląda jak wygląda.
No jest pikny i cudny, tylko całować i głaskać :smiech:
Ja jak byłem w ich wieku tez tak miałem... Michael acy i cacy. :-)
Przejdzie im to.
Zauważą kiedyś że to starszy facet, który wydał miliony na nieudane
operacje plastyczne powiązane z chorobą jego skóry.
Żeby nie te choróbsko pier*** to może Michael by się tak nie
zakolegował z chirurgami. Czort wie. A może miał odpały by się zmienić.
Na dzień dzisiejszy oglądając te foty, po tym jakim go znam
z wcześniejszych lat jako białego gościa, wygląda przyzwoicie.
Ale tylko przyzwoicie.
:smiech: :smiech: Popieram popieram.Masz 100% racje.Szkoda ze tylko że wspierasz swoją koleżanke na oślep nie czytając wątku
]
Ostatnio zmieniony śr, 28 maja 2008, 21:29 przez Megi1975, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Megi1975 pisze:Popieram popieram.Tylko ty sam chyba nie wiesz co popierasz.Najpierw przeczytaj cały temat a dopiero wspieraj swoją koleżanke.
Bo sprawa sie jakby lekko odwrotni

oj Megi ty nadal nie rozumiesz sedna sprawy, jakbys omijala te pare znaczacych zdan w moich postach ;-)

a przeciez post nad toba jasno wylozone jest o co mi chodzi. i bynajmniej nie chodzi mi o obrone urody MJ'a, bo nie ma czego bronic.

mysle, ze Mandey dobrze zrozumial sens mojej wypowiedzi, ale juz nie ciagnijmy watku i nie odpisuj juz na tego posta.
ladnie prosze ;)
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Opuściłam miasto na kilka dni, udając się na buszowanie pośród natury, wracam, a tu proszę
...nawet Michael postanowił zrobić miłą niespodziankę i ukazać się światu. Widząc zdjęcia na prawdę byłam zaskoczona i to pozytywnie. Moim zdaniem nasz MJ troszkę się pozbierał i korzystnie wypadł na ów zdjęciach. Nie będę już komentować tego o czym tak zacięcie dyskutowaliście; małego zarostu, czerwonych ust, koszuli itp. To nie jest najważniejsze. Aż chwilami zastanawiałam się jaki może być cel tych wypowiedzi. Może się mylę, ale wydawało mi się, że Michael nie wybrał kariery modela :wariat: Rozumiem też, że jest artystą, Królem lecz nie eliminuje to faktu, że ząb czasu również o niego zahacza.
Wracając do moich odczuć po ujrzeniu zdjęć, obejrzeniu filmików. Ani przez chwilę nie zauważyłam w/w mankamentów. Czyż nie ważniejsze było to, że Michael był uśmiechnięty i było widać, iż ma się dobrze? Aż poprawił mi humor, nie myślałam, że będzie tak dobrze wyglądał (jak na obecny czas oczywiście). Szczególnie ujął mnie brak okularów!
oj Michael wraca wraca wraca :knuje:
Obrazek
kochamgo

Post autor: kochamgo »

ja napisałam tylko posta o tym, że mógłby malować sobie usta, skoro musi, bardziej naturalną szminką. nie robiłam tutaj specjalnych wywodów na temat jego wyglądu.
ale w końcu temat dotyczy zdjęć, więc wyglądu, co bezpośrednio wiąże się z takimi komentarzami.
Awatar użytkownika
Megi1975

OK OK.Juz nie tłumaczcie się co kto napisał.Każdy napisał to co myśli i spoko.Strasznie mnie zmęczył ten wątek jakoś. :zgon: Weźcie wy go juz zamknijcie bo co tu wiecej dodawać :ziew: .
cicha pisze:
Megi1975 pisze:.Gdzie ty sie tego doczytałaś w mojej wypowiedzi?
Bo sama zwróciłaś na to uwagę ;-)
No i super,że nikt nie ma co do tego żadnej urazy :-)
Co najwyżej mozesz mi tylko złośliwie, z humorem i nieracjonalnie wytkać,że MJ to niezdolna bestia ;-)
Nie wytkne ci bo nie mam najmniejszego zamiaru ponieważ tak nie myślę. :wariat:
Nie wtykaj w moje usta, tudzież pod moje paluszki wypowidzi których nie powiedziałam
Zwróciłam na to uwage tylko i wyłacznie dlatego, ponieważ nazwanie Michaela bestią jest dla Ciebie zabawne a podobna w tonie wypowidź ze do Michael pasuje piosenka Thriller już stanowi problem.Widac jak na dłoni,ze zasadniczą róznicą dla Cibie jest to nie co kto powidział, tylko kto to powiedział. :-/

I nie wywyższaj sie. Twoje wypowidzi nie są ani trochę bardziej racjonalne niż moje. :-/
Ostatnio zmieniony czw, 29 maja 2008, 10:42 przez Megi1975, łącznie zmieniany 6 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

ależ nie miałam nic konkretnego na myśli. Chodziło mi o to, ze nie chcę wcinać się do dyskusji na te właśnie tematy, bo np kolor szminki nie był dla mnie w tym momencie najważniejszy. Podkreślam; dla mnie.

Chciałam wyrazić również swoje zadowolenie co do obecnego, ogólnego wyglądu, który moim zdaniem nie jest najgorszy. Zdziwiłam się tylko, że niektórzy aż tak surowo go ocenili, bo to jak 'dziś' wygląda Michael od kilku lat wiemy, jaki jest jego wizerunek. Analizując zdjęcia nie porównywałam ich do tych z okresu Bad, a raczej z tego tysiąclecia. Różnica nie była tak dramatyczna, dlatego myślę, że nie wypadły źle.

I na koniec taka myśl ...może źle zinterpretowałaś moje słowa. Nie krytykuje tego, że prowadzone były tu rozmowy o tych drobiazgach, lecz tylko wyraziłam niechęć ich dokładnego komentowania i roztkliwiania nad tym np 'dlaczego Michael nie mógł się ogolić'. Ogólny wizerunek nie był zły.

ajj koniec OT.
OK OK.Juz nie tłumaczcie się co kto napisał.Każdy napisał to co myśli i spoko.Strasznie mnie zmęczył ten wątek jakoś. Paraliż Weźcie wy go juz zamknijcie bo co tu wiecej dodawać .
pisząc tego posta właśnie taki był mój cel. Chciałam tylko wyrazić swoje zdanie i nie narażać się na kolejne dyskusje w tym temacie, które zresztą niewiele się od siebie różnią. Przepraszam. Nie wyszło. :ziew:
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

ekhm...ekhm...ekhm...

chodza ploty, ze Michael wpsolpracuje z tym Christianem Audigierem nad wypuszczeniem majkelowej kolekcji ubran :]

strach sie bac :party:
ODPOWIEDZ