Deja vu .Kolejne fotki Michaela??

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Gosix

Post autor: Gosix »

Ech widzieliście? byłam tego pewna;p mamy już te foty Michaela na głupim pudelek.pl z dopiskiem
"Jaki to przerażający człowiek... Wygląda jak jakieś widmo. Wyobrażacie sobie być jego dzieckiem i dorastać przy takim dziwaku?"
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

Wiedziałam, że tego typu strony są dziwne i nielogiczne, ale żeby do tego stopnia. Po prostu...brak słów, ciekawi mnie, kto redaguje te głupoty.... Dla nich wystarczy znależć zdjęcie i większość 10-13 latek( nie obrażając nikogo) które na to coś wchodzą, czytają to..i tak "głupota i niewiedza" się szerzą. Czego to ludzie nie wymyślą... :surrender: :surrender:
Obrazek
kostka

Post autor: kostka »

"Jaki to przerażający człowiek... Wygląda jak jakieś widmo. Wyobrażacie sobie być jego dzieckiem i dorastać przy takim dziwaku?"
Ja nie wiem, czy ci ludzie nie mają świadomości, że mogą kogoś skrzywdzić? Np. fanów "takiego Jacksona".
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Apeluję o powrót do pierwotnego tematu i nie zaśmiecanie wątka rozmowami o brukowcach.
Dziękuję ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

M.Dż.* pisze:brukowcach
Jeszcze co do brukowców to dziś Daily Star obsmarował dzieci MJa za wygląd.... podobny do ojca(ubiór).
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Invincible

Post autor: Invincible »

Ktoś zadał pytanie kto redaguje te głupoty w brukowcach. Myślę, że tacy sami jacy później te głupoty czytają. Jakby nie było czytających brukowce (i mam tu na myśli również fanów z tego forum) to by nie było brukowców. Jest logika czy nie?
Obrazek
Gosix

Post autor: Gosix »

Jak nie dyskutować o brukowcach to może nie wklejac też wszystkich zdjęc z nich z Michaelem? A jest ich mnóstwo na forum. Czasem te durne serwisy to jest jedyne źródło, że autor tylu fajnych piosenek żyje.
Logiczne jest, że czytając głupotę tylko wspierasz jej twórców, ale to tak samo jak z wegetarianizmem- jesli jedna osoba przestanie jeść mięso nie znaczy to od razu, że będą zabijać wszystkie zwierzęta. Tak samo nie nawróci się wszystrkich naiwniaków, co wywalają te serwisy na pierwsze strony wyników w google. Przynajmniej kiedyś wpisując nazwisko Michael Jackson w google(nie wiem czy nadal tak jest) pierwsze wyskakiwały m.in. serwisy plotkarskie. Czasem są pod dosyć niewinnymi nazwami. Czytanie głupot samo w sobie nie jest złe, tylko jeśli ktos wierzy w każdą głupotę na jaką się natknie to świadczy o nim.
Ostatnio zmieniony śr, 28 maja 2008, 23:24 przez Gosix, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Kara1992

Post autor: Kara1992 »

Zdjęcia są świetne !
Ubrany jest genialnie zupełnie inaczej niż na tej imprezie. Wszystko świetnie leży i dobrze wygląda. A te podwójne okulary to fajny patent.
Tak trzymaj Michael i wracaj !!
:mj:
[*]

Obrazek
ODPOWIEDZ