Basia1992 pisze:Unbreakable
Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
W takim razie przykro mi bardzo kochana,ale ja Cię zawiodę...homesick pisze: no niech w was nie zwatpie na finiszu
YRMW nigdy się nie wyprę!
Niecierpię Unbreakable, podobnie jak Invincible, Hearbreaker czy Threatened, które są jak dla mnie na jedno kopyto i w ogóle nie można przy nich sie wybawić.
Oto moje zdanie!
koniec OT
Ależ tu się gorąco zrobiło...
Tak tak a Privacy to taka Dirty Diana XXI wieku tylko ze lepiej zaspiewana i wogole cala plyta "Invincible" jest lepsza od wszystkich pozostalych solowych plyt Michaela od kazdej z osobna i wszystkich razem. ..... Przepraszam ale nie moglem nie zareagowac na jawna herezjeMaverick pisze:
nie mogę uwierzyć, że "Invincible" odpadło. To taka "Billie Jean" XXI wieku, tylko, że jeszcze lepiej napisana...
Ostatnio zmieniony pt, 30 maja 2008, 14:54 przez Canario, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dangerous_Dominika
Unbreakable
You Rock My World
2000 Watts
Whatever Happens
wszytskie sa swietne ale napewno nie zaglosuje na You Rock My World ani WH. co do YRMW to byla to piosenka ktora urzekla mnie pod roznymi wzgledami...wykonanie na zywo, teledysk, tekst, muzyka... a WH oczywiscie tekst, muzyka Carlos:)
wiec musze wybrac miedzy Unbreakable a 2000Watts i...mam problem
2000W--piosenka taka o wszytskim i o niczym..jak dla mnie glos Michaela ktorego jeszcze nigdy nie poznalam...a Unbreakable-- slucham czesciej niz 2000W i uwielbiam jedno z przejsc z refrenu do zwrotki :)wiec nie wiem na co zaglosowac z tego powodu musze uzyc monety albo jakiejs wyliczanki:)
Glosuje na...Unbreakable
You Rock My World
2000 Watts
Whatever Happens
wszytskie sa swietne ale napewno nie zaglosuje na You Rock My World ani WH. co do YRMW to byla to piosenka ktora urzekla mnie pod roznymi wzgledami...wykonanie na zywo, teledysk, tekst, muzyka... a WH oczywiscie tekst, muzyka Carlos:)
wiec musze wybrac miedzy Unbreakable a 2000Watts i...mam problem
2000W--piosenka taka o wszytskim i o niczym..jak dla mnie glos Michaela ktorego jeszcze nigdy nie poznalam...a Unbreakable-- slucham czesciej niz 2000W i uwielbiam jedno z przejsc z refrenu do zwrotki :)wiec nie wiem na co zaglosowac z tego powodu musze uzyc monety albo jakiejs wyliczanki:)
Glosuje na...Unbreakable
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
-