Nowy przeciek z MJem? [niepotwierdzone]
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
No nie ja sie zalamie.
Ostatnio byłam w barze orientalnymi i czekalam bo mi smażyli. Zamowilam kaczke i dobre bylo ale nigdy sie przecież nie dowiem co zjadlam
No i nie chce nic w stylu Ushera naprawde :( żadnych sztucznosci, plastiku, ktore mozliwe ze mi sie spodobają ale czuć bede podskórnie ze to atrapa emocji a nie prawdziwośc od serca
Ostatnio byłam w barze orientalnymi i czekalam bo mi smażyli. Zamowilam kaczke i dobre bylo ale nigdy sie przecież nie dowiem co zjadlam
No i nie chce nic w stylu Ushera naprawde :( żadnych sztucznosci, plastiku, ktore mozliwe ze mi sie spodobają ale czuć bede podskórnie ze to atrapa emocji a nie prawdziwośc od serca
o matko rzeczywiscie, tam jest zsamplowany sam poczatek Rock With You.Xander wrote:A kto słyszy podobieństwo do Rock With You gdy zaczyna się muzyka na początku - ta perkusja typowa...]
czyzby Usher po prostu podcieral sie nazwiskeim Jacksona dla rozglosu i Michaela tam tyle, co w tym samplu???
spryciarz, tylko dzieki temu zabiegowi mialam watpliwa przyjemnosc odsluchac tego dziela

'the road's gonna end on me.'
Te półtorej sekundy?? ..heh. Ciekawe czy to wszystko czy bedzie jeszcze jakaś trąbka sygnowana Jacksonemhomesick wrote:o matko rzeczywiscie, tam jest zsamplowany sam poczatek Rock With You.Xander wrote:A kto słyszy podobieństwo do Rock With You gdy zaczyna się muzyka na początku - ta perkusja typowa...]
To ostatnie podrygi co do mojej fatygi wzgledem Ushera
zacytuję Ushera: Yeah! Yeah!
czekam ma całość, bo Michaela trzeba posłuchać, a jak mówią: Usher, T-Pain, Michael Jackson to będzie.
czekam ma całość, bo Michaela trzeba posłuchać, a jak mówią: Usher, T-Pain, Michael Jackson to będzie.
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
- majkelzawszespoko
Wątpię, że MJ sie tu pojawi zważywszy na to, że Usher powiedział ostatnio, że z Michaelem nie pracował.
RWD: Have you had the call to work with MJ yet?
No, but actually I spoke to Michael yesterday. I ran into his attorney in the lobby of my hotel and he called Michael up, who was asking me about the album. It was good because I had wanted to thank him for giving me a shout out in an interview. He also didn’t know I had a child so I told him and he said ‘Oh wow, congratulations, the universe is open to you now.’ But who knows, maybe you’ll see us working together one day.
RWD: Have you had the call to work with MJ yet?
No, but actually I spoke to Michael yesterday. I ran into his attorney in the lobby of my hotel and he called Michael up, who was asking me about the album. It was good because I had wanted to thank him for giving me a shout out in an interview. He also didn’t know I had a child so I told him and he said ‘Oh wow, congratulations, the universe is open to you now.’ But who knows, maybe you’ll see us working together one day.
to nie śpiewa Michael tylko Ryon Lovett... http://www.youtube.com/watch?v=foY0ImC3qb0 z reszta sami zobaczcie-jest całosc utworu.

Całe szczęście, że jednak to nie Michael. Już byłam bliska przerażenia.Faza17 wrote:to nie śpiewa Michael tylko Ryon Lovett...
Utwór wybitnie nie przypadł mi do gustu.
Dokładnie. Nie mam większych zastrzeżeń do owego pana,homesick wrote:i dobrze krzyzyk na droge, panie Usher ;)
jednak nie wielbię jego muzyki.
Ja chcę samego Michaela ..bez żadnych Akonów, Usherów i tym podobnych obecnych gwiazdek. Niestety wszystkie znaki na niebie, a czasem i Ziemi temu zaprzeczają.

Wiem wiem ..narzekam, ale również doceniam. Lepszy rydz...

Tak ale w tej wersji sa wyrazne przerwy jakby miejsce zostawione na inny wokal. To nie jest jeszcze skonczony utwor.Faza17 wrote:to nie śpiewa Michael tylko Ryon Lovett... http://www.youtube.com/watch?v=foY0ImC3qb0 z reszta sami zobaczcie-jest całosc utworu.