Nowy przeciek z MJem? [niepotwierdzone]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Smooth_b

Post by Smooth_b »

No nie ja sie zalamie.
Ostatnio byłam w barze orientalnymi i czekalam bo mi smażyli. Zamowilam kaczke i dobre bylo ale nigdy sie przecież nie dowiem co zjadlam

No i nie chce nic w stylu Ushera naprawde :( żadnych sztucznosci, plastiku, ktore mozliwe ze mi sie spodobają ale czuć bede podskórnie ze to atrapa emocji a nie prawdziwośc od serca
homesick

Post by homesick »

Xander wrote:A kto słyszy podobieństwo do Rock With You gdy zaczyna się muzyka na początku - ta perkusja typowa...]
o matko rzeczywiscie, tam jest zsamplowany sam poczatek Rock With You.

czyzby Usher po prostu podcieral sie nazwiskeim Jacksona dla rozglosu i Michaela tam tyle, co w tym samplu???

spryciarz, tylko dzieki temu zabiegowi mialam watpliwa przyjemnosc odsluchac tego dziela :-/
'the road's gonna end on me.'
Smooth_b

Post by Smooth_b »

homesick wrote:
Xander wrote:A kto słyszy podobieństwo do Rock With You gdy zaczyna się muzyka na początku - ta perkusja typowa...]
o matko rzeczywiscie, tam jest zsamplowany sam poczatek Rock With You.
Te półtorej sekundy?? ..heh. Ciekawe czy to wszystko czy bedzie jeszcze jakaś trąbka sygnowana Jacksonem

To ostatnie podrygi co do mojej fatygi wzgledem Ushera
Commoner

Post by Commoner »

T-pain na początku mówi.. Usher, T-Pain, Michael Jackson co oznacza, że w piosence cała trójka będzie śpiewać, wg mnie to jest pewne ;] teraz czekamy na całość.
maryska17

Post by maryska17 »

zacytuję Ushera: Yeah! Yeah!
czekam ma całość, bo Michaela trzeba posłuchać, a jak mówią: Usher, T-Pain, Michael Jackson to będzie.
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
majkelzawszespoko

Post by majkelzawszespoko »

Xander wrote:[A kto słyszy podobieństwo do Rock With You gdy zaczyna się muzyka na początku - ta perkusja typowa...]
tylko podobieństwo.

no co by nie mówić, jeśli Majkel tam wjedzie ze zwrotką i przewinie na 100% możliwości, to może być benger.

czekam, czekam, czekam.
ImageImage
SILENTIUM

Post by SILENTIUM »

Wątpię, że MJ sie tu pojawi zważywszy na to, że Usher powiedział ostatnio, że z Michaelem nie pracował.

RWD: Have you had the call to work with MJ yet?

No, but actually I spoke to Michael yesterday. I ran into his attorney in the lobby of my hotel and he called Michael up, who was asking me about the album. It was good because I had wanted to thank him for giving me a shout out in an interview. He also didn’t know I had a child so I told him and he said ‘Oh wow, congratulations, the universe is open to you now.’ But who knows, maybe you’ll see us working together one day.
Commoner

Post by Commoner »

But who knows, maybe you’ll see us working together one day.
I wszystko jasne ;]
Sugar

Post by Sugar »

Skoro na początku jest "Usher, Michael Jackson, T-Pain", a podczas tych niecałych dwóch minut pojawia się już Usher i T-Pain to chyba jasne że i Michael musi się gdzieś tam pojawić.
Faza17

Post by Faza17 »

to nie śpiewa Michael tylko Ryon Lovett... http://www.youtube.com/watch?v=foY0ImC3qb0 z reszta sami zobaczcie-jest całosc utworu.
Image Image
homesick

Post by homesick »

hahaha! no i mowilam.

zalosne to, ukradli 3 dzwieki i sie ciesza :]

i dobrze krzyzyk na droge, panie Usher ;)
'the road's gonna end on me.'
onlyKATE

Post by onlyKATE »

Faza17 wrote:to nie śpiewa Michael tylko Ryon Lovett...
Całe szczęście, że jednak to nie Michael. Już byłam bliska przerażenia.
Utwór wybitnie nie przypadł mi do gustu.
homesick wrote:i dobrze krzyzyk na droge, panie Usher ;)
Dokładnie. Nie mam większych zastrzeżeń do owego pana,
jednak nie wielbię jego muzyki.

Ja chcę samego Michaela ..bez żadnych Akonów, Usherów i tym podobnych obecnych gwiazdek. Niestety wszystkie znaki na niebie, a czasem i Ziemi temu zaprzeczają. :wariat:
Wiem wiem ..narzekam, ale również doceniam. Lepszy rydz...
Image
Canario

Post by Canario »

Faza17 wrote:to nie śpiewa Michael tylko Ryon Lovett... http://www.youtube.com/watch?v=foY0ImC3qb0 z reszta sami zobaczcie-jest całosc utworu.
Tak ale w tej wersji sa wyrazne przerwy jakby miejsce zostawione na inny wokal. To nie jest jeszcze skonczony utwor.
onlyKATE

Post by onlyKATE »

Canario wrote: Tak ale w tej wersji sa wyrazne przerwy jakby miejsce zostawione na inny wokal. To nie jest jeszcze skonczony utwor.
Nie strasz mnie. :ziew:
Pozostaje również nadzieja, ze utwór może nie być wydany.
Image
Faza17

Post by Faza17 »

Całkiem możliwe że to nie skończony utwór...słuchając tego też tak się domyślałem ale zapomniałem napisać.
Image Image
Post Reply