Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Ostatnimi czasy odkrywam pliki koncertowe z BadTour.
Calkiem swiezo delektuje sie wykonaniem IJCSLY duetu Sheryl i MJ Jestem zachwycona! Bardziej podoba mi sie wykonanie Sheryl&MJ niz Siedah&MJ. Z czego to wynika? Nie wiem, cokolwiek to oznacza? Moze wieksze aktorstwo na scenie? Niesamowita gra Sheryl? To jak podchodzi do Michaela? To jak odwraca Go do siebie? Te wzajemne usmiechy na twarzach i w oczach obojga spiewajacych? Ten niewinny i delikatny dotyk Michaela? No i glosy obojga Zobaczylam az dwie wersje IJCSLY! Z Monachium i z Rzymu....Ale wersja trzecia z Yokohamy powalila mnie z nog, kompletnie :szok: Jak dla mnie najbardziej ambitne wykonanie tej piosenki! Partia wokalna, pojedynek glosami na zakonczenie utworu....Rewelacja! Sheryl ma niesamowity glos i sprostala wyzwaniom Michaelowi....To nie to, co reprezentowala swoim glosem taka Britney Spears w TWYMMF...
Genialne
Ostatnio zmieniony sob, 25 cze 2005, 22:40 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
edit ---> Podziekowania wlasciwie naleza sie Willy'emu. To On podal nam adres tej stronki. Ja tylko regularnie na nia zagladam podobnie jak na Oyvind . Gdyby nie Willy - wogole bym nie wiedziala, ze istnieje
Ostatnio zmieniony sob, 25 cze 2005, 20:16 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Stronka fajna, duzo rzeczy jest, ale na firefoxie nic nie da się sciągnąć :-(, zamiast plików video są pliki tekstowe. Natomiast na IE jest video ale, połączenie bardzo szybko się zrywa i kicha... A tak chcialam sobie zobaczyc When You Wish Upon A Star
Pozdrawiam wszystkich!!!
Michael is a beautiful soul.
lunatyczka pisze:Natomiast na IE jest video ale, połączenie bardzo szybko się zrywa i kicha..
Zrywa, fakt! Sciaganie nalezy probowac, az do skutku. Tam, gdzie pojawiaja sie teksty - nalezy sobie odpuscic i sprobowac innego dnia. Cierpliwosci! Tez przez to przechodzilam! Niekompletne czesci nalezy wyrzucic do kosza i pobierac na nowo, az sciagna sie komplety. Nastepnie je rozpakowac i sie rozkoszowac ogladaniem....Nie poddawac sie
E. Bodo To nie ty...
proponuję jakiś program typu downloader, że jak zrywa się nam polączenie, lub sami nawet wylączymy komputer to możemy kontynuować ściąganie od przerwanego momentu, czyli np. od polowy pliku. Kiedyś popularna byla np. GoZilla, Download Accelerator itp.
przydatne i szybciej też się ściąga...
KASIA pisze:A mi się ściąga
Ale się nie rozpakowywuje
Wyskakuje informacja, że plik uszkodzony
Bo moze to wynikac z faktu, ze archiwum nie sciagnelo sie w calosci w wyniku zerwania polaczenia badz plik jest w kilku czesciach spakowany lub jest rzeczywiscie uszkodzony
KASIA pisze:Wyskakuje informacja, że plik uszkodzony
ja mam to samo niestety
Nalezy sciagnac jeszcze raz te czesc, z ktorej wynika blad (czyt. jest niekompletnie sciagnieta). Jeszcze raz, az do skutku
Z reguly kazda czesc ma ok 3,33MB. Jak sciagnie sie mniej, (krotko i podejrzanie szybko), to plik bedzie uszkodzony. Nalezy sprobowac jeszcze raz
edit ---> Jesli uda sie Wam cos sciagnac wreszcie z sukcesem, to podzielcie sie radoscia, ze sie udalo
E. Bodo To nie ty...