Ja też już zaczynam mieć obawy.
Chciałem wziąć udział w dyskusji już dawno temu, ale myślę sobie nie będę psuł nastrojów wszystkim. Ale widzę, że i tak już zaczynają się psuć więc może zaproponowałbym zmianę organizacji MJowiska.
Ja wiem, że Kinia dokłada tutaj wszystkie swoje starania i w ogóle, że wpadła na pomysł 2 - dniowej imprezy i całe te przygotowanie tylko pozazdrościć pod względem organizacji / imprezy.
Niestety osoby chcące wziąć udział w imprezie cechują się różnym wiekiem. Też z tego względu rodzice lub sama młodzież nie chętnie chce jechać / (puścić pociechy) na 2 dni nawet z noclegiem, lub wydać 80 zł / teraz już 100 zł
/tak przypuszczam/
Więc może aby w ogóle odbył się zlot, to może powróciłoby się do tradycyjnej formy zlotu.
Czyli 1 dzień – dyskoteka do rana. Cena 50 zł.
Ewentualnie uroczysta kolacja przed dyskoteką z tortem a potem zabawa do rana.
W zależności od kosztów.
Osoby które czują większą potrzebę integracji mogą we własnym zakresie imprezować przed lub po imprezie, jak w zeszłym roku tzw. after party. /no mnie tam nie zaprosili, ale wiem ze zdjęć/

Co do imprezy za rok, to ja nie wiem. Chętnie bym coś zorganizował ale w Warszawie to jest tak strasznie drogo. Więc kochani doceńcie to co jest w Łodzi bo inaczej będzie kicha.
Dla porównania – pytałem się w jednym klubie blisko Dworca Centralnego (lokalizacja też jest ważna) i ceny są takie – wynajęcie klubu w sobotę 25.000 zł (bez tortu, kolacji, kina itp.)
Ewentualnie cena 5.000 – pod warunkiem, że w klubie będzie minimum 500 osób, zapewne pełnoletnich (aby alkohol się im sprzedawał).
Pozdrawiam
Erwin
P.S.
Robert Werner z michaeljackson.pl też chce Was wesprzeć w tym przedsięwzięciu.
- czeka na kontakt.