EmGie może ja :D
Ale nie jestem pewna w 100%
I nie wiem czy bym się wyrobiła do 7 lipca :P (powrót z wrocławia, a na dodatek 7mego mam urodziny). Może jakoś w późniejszym terminie :P
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości, Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
w Świnoujściu mamy taka przyspiewke: "widać smietnisko !!! Miedzyzdroje juz calkiem blisko" !!! :) "Fala Miedzyzdroje to nie jest Polski klub" ;p .
Namwiał bym Ciebie do odwiedzin znacznie bardziej atrakcyjnego Świnoujścia jednak. Tak czy siak do M-jow mam 15 min drogi autobusem / 45 min drogi biegiem po plazy np ;) i ok 40 min biegiem szlakiem lesnym ;), wiec zapewne zawitam na jakies piwko do m-jow bo 90% lata bede na swoich smieciach i oczywiuscie zapraszam na moje wyspy :)
pzdr
PS. Oczuwiscie nie musze dodawac ze wszytskie panny sa mile widziane bez [...] facetow :) i nie tylko ;]
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
A no za pewne Świnoujście również odwiedzę. No nie wiem...ja jakoś co roku jestem w innym miejscu nad morzem ;DD Jakoś tak się w tym roku złożyło, że jadę do Międzyzdroi.....
Kadia...hmm...w Mielnie byłam...w tam tym roku ;DD Może i w tym wpadnę....bo tam są fajne stoiska haha xD