Michael Na Nowym Albumie Ciary? [niepotwierdzone]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Michael Na Nowym Albumie Ciary? [niepotwierdzone]
Jak podaje portal MediaTakeOut.Com....
June 03, 2008. Ciara's got a big collabo in the making. MediaTakeOut.com is hearing whispers coming out of Atlanta that the King Of Pop Michael Jackson has agreed to cut a collabo with her.
Word is that Akon helped put together the deal and that he might be on the track also. That's a pretty good look for everyone involved...
Źródło
Wszyscy chcą z Michaelem nagrywać, i jakoś nic na razie z tego nie wynika.
Co myślicie o sprawie?
June 03, 2008. Ciara's got a big collabo in the making. MediaTakeOut.com is hearing whispers coming out of Atlanta that the King Of Pop Michael Jackson has agreed to cut a collabo with her.
Word is that Akon helped put together the deal and that he might be on the track also. That's a pretty good look for everyone involved...
Źródło
Wszyscy chcą z Michaelem nagrywać, i jakoś nic na razie z tego nie wynika.
Co myślicie o sprawie?
-
A co to są te Ciary?
Szczerze mówiąc to nie wyobrażam sobie Michaela i Ciary w jednej piosence (ale ja w ogóle niewielu artystów sobię przy nim wyobrażam). Gościówka niezły ma głos, to fakt, więc na pewno nie będzie takiej tragedii jak w niektórych remiksach - tzn jakby zaśpiewali razem, w co wątpię - po Thrillerze 25 doszłam do wniosku, że MJ woli znanych (choć nie zawsze dobrych, pomijam Will.i.ama oczywiście) raperów
.
Ale gdyby to była prawda, to ja trzymam kciuki mocno i nie puszczam. No i życzę weny twórczej
oj wiem, rozmarzyłam się, pewnie piosenkę wymyśli jakiś Timbaland (jeśi już) ale i to i tak będzie fajnie:)

Szczerze mówiąc to nie wyobrażam sobie Michaela i Ciary w jednej piosence (ale ja w ogóle niewielu artystów sobię przy nim wyobrażam). Gościówka niezły ma głos, to fakt, więc na pewno nie będzie takiej tragedii jak w niektórych remiksach - tzn jakby zaśpiewali razem, w co wątpię - po Thrillerze 25 doszłam do wniosku, że MJ woli znanych (choć nie zawsze dobrych, pomijam Will.i.ama oczywiście) raperów

Ale gdyby to była prawda, to ja trzymam kciuki mocno i nie puszczam. No i życzę weny twórczej

oj wiem, rozmarzyłam się, pewnie piosenkę wymyśli jakiś Timbaland (jeśi już) ale i to i tak będzie fajnie:)

The life is difficult and full of zasadzkas;-)
- majkelzawszespoko
- malakonserwa
-
Ale dlaczego???Szucia pisze:Uważam, że te wszystkiego duety na pojedyncze piosenki nie są dobrą sprawą, i że do tego nie dojdzie.
Po pierwsze: kto powiedział, że duety wykluczają solową płytę
A po drugie: wszystkie Michaela duety (nie remiksy!) były bardzo udane (tak sądzę ja...), więc myślę, że ten również nie byłby najgorszy.

The life is difficult and full of zasadzkas;-)
- malakonserwa
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 1&start=30Gdzie? Bo ja nie widziałem
Ludzie, spokojnie! Nie sądzę, żeby Miki poprzestał teraz wyłącznie na duetach

hola hola wstrzymac wodze!
on juz mial miec duet z kazda potwora, na jego nieistniejacej plycie kazdy juz zaspiewal i zagral na bebenkach.
przed Ciara, o ktorej nic nie wiem, byla Leona Lewis...
to nie o MJ bym sie martwila a o znudzonych dziennikarzy i fanow wymyslajacych coraz to nowe newsy ;)
on juz mial miec duet z kazda potwora, na jego nieistniejacej plycie kazdy juz zaspiewal i zagral na bebenkach.
przed Ciara, o ktorej nic nie wiem, byla Leona Lewis...
to nie o MJ bym sie martwila a o znudzonych dziennikarzy i fanow wymyslajacych coraz to nowe newsy ;)
'the road's gonna end on me.'
chciałaś powiedziec "brrr" ?homesick pisze:hola hola wstrzymac wodze!
jesli atak sklerozy minął a skojarzenia odnalazly wlasciwy tor to zaśpiewal juz Akon na plycie Michaela. I ktoś jeszze. Ja tym zachwycona nie byłam.
Ja wiem ze dziennikarze to, nie ublizając im oczywiscie, sa dziennikarzami o czym zapominam mimo przypomnien
Właśnie tak ostatnio się mają wszystkie sprawy związane z Michaelem. Albo coś okazuje się plotą, albo coś jest odwoływane a jak już coś nawet dojdzie do skutku to jest mało zadowalające.( moze nie dla wszystkich) Dlatego chyba nie należy się jakoś zbytnio nastawiać na niewiadomo co.W razie czego lepiej być miło zaskoczonym niz zawiedzionym. 
PS

PS
A właśnie. Nic nie wiadomo o tym duecie z Leoną ? To jedyny duet z którego naprawde bym sie ucieszyłahomesick pisze: przed Ciara, o ktorej nic nie wiem, byla Leona Lewis...