Numer GG w Profilu

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Które z poniższych chcesz ażeby zamienić na GG (ew. także Tlen) //możliwość wpisania w Profilu swojego numeru (nicka)?

Poll ended at Wed, 25 May 2005, 17:39

Numer ICQ
1
8%
AIM
6
50%
MSNM
1
8%
Yim
4
33%

Total votes: 12

Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

zatem zrobiłem...
jest już GG i Tlen... co widać po moich danych na dole tego posta...

ukończyłem na razie tylko styl graficzny forum domyślny, czyli SubSilver.
W pozostałych stylach muszę jeszcze zmienić ikonki z AIN i Yim na GG i Tlen. Ogólnie jednak na pewno powinno w nich działać, tyle że ikonki pdo postami nie będą się do końca na razie zgadzać, ale jak się na nie najedzie, powinien być widoczny link w stylu "gg:123456" lub "http://ludzie.tlen.pl/NICK/". Zmienie niedługo.
Miłego korzystania :]
...
Pank

Post by Pank »

Ach, wspaniałe narzędzie :] Dzięki wielkie!
Marzena

Post by Marzena »

Nie znam sie na tych wszystkich "sztuczkach magiczkach" glupija i mam pytanko: dlaczego po kliknięciu ikonki GG pojawia mi sie komunikat "nie mozna znaleźć aplikacji" ?
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Marzena wrote:Nie znam sie na tych wszystkich "sztuczkach magiczkach" glupija i mam pytanko: dlaczego po kliknięciu ikonki GG pojawia mi sie komunikat "nie mozna znaleźć aplikacji" ?
zapewne dlatego, iż nie masz zainstalowanego programu Gadu-Gadu.
...
Kermitek

Post by Kermitek »

Majkel wrote:
Marzena wrote:Nie znam sie na tych wszystkich "sztuczkach magiczkach" glupija i mam pytanko: dlaczego po kliknięciu ikonki GG pojawia mi sie komunikat "nie mozna znaleźć aplikacji" ?
A jak go zainstalowac?! Hę........moze ktos oswieci naszych kolegów
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Marzena

Post by Marzena »

Majkel wrote:

Ależ mam i to od bardzo dawna. Nawet dzisiaj rozmawiałam z Mazim. Dlatego własnie nie rozumiem, o co chodzi z tym komunikatem.
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Marzena wrote:Ależ mam i to od bardzo dawna. Nawet dzisiaj rozmawiałam z Mazim. Dlatego własnie nie rozumiem, o co chodzi z tym komunikatem.
to może masz coś specyficznie "nie tak"
bo gdy masz zainstalowane GG to normalnie po kliknięciu na link powinno się otworzyć okno rozmowy GG z danym numerem, nawet gdy masz zamkniety program Gadu-Gadu,
ale skoro tak nie masz to pozostaje Ci skopiować sobie czyjs numer... np. kilkajac prawym i "Kopiuj skrót"

Może masz jakąś badziewną wersję Windowsa... np. 95 :\
Kermitek wrote:A jak go zainstalowac?! Hę........moze ktos oswieci naszych kolegów
Wszystko na 'www.gadu-gadu.pl'
...
Marzena

Post by Marzena »

Nie, mam Windowsa XP. Dzieki.
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Majkel wrote:jest już GG i Tlen... co widać po moich danych na dole tego posta...
ukończyłem na razie tylko styl graficzny forum domyślny, czyli SubSilver.
W pozostałych stylach muszę jeszcze zmienić ikonki z AIN i Yim na GG i Tlen.
w ramach nie wiem czego, chyba swego rodzaju oderwania (nie miałem już sił na nic innego) po 5 egzaminach w ten weekend siadłem i zmieniłem we wszystkich stylach graficznych forum ikonki GG i Tlenu.
...
MJowitek

Post by MJowitek »

Jako że mi trzeba wszystko tłumaczyć, to chciałabym wiedzieć, zcy mówiąc o Ikonkach masz na mysli to "AIM" i "YIM"? Bo widzisz, jak wchodzę w czyjś profil, to ja nadal wszystko widzę dokładnie tak samo, jak było. I tak bym z ciekawości chcoała wiedzieć, co sie w takim razie zmieniło? /profil mam pomarańczowy/
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

MJowitek wrote:/profil mam pomarańczowy/
a nazywa się on... Athena Orange.

Nie, do tej pory były ikonki z napisaem AIM i YIM, a teraz są odpowiednio GG i Tlen. Może ładuje Ci z cache'a pliki, weź odśwież sobie stronę (już na wszelki wypadek: przycisk "odśwież"), to będą GG i Tlen.

Właśnie wszedłem na ten styl i jest GG i Tlen, zresztą przy zmianach też wchodziłem.
...
Post Reply