Obstawiam tak samo jak Homesick1. Dangerous
2. Bad
3. Thriller
4. HIStory
5. Invincible
6. Off The Wall
7. BOTDF
Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Liberian Girl
bardzo lubie te najwieksze hity Jackson 5, dlatego wzielam sie za doszkalanie, niestety zaczelam od zlego krazka...zaczelam od Third Album, zasugerowana jego wygrana w najslabszym ogniwie, a ten album nie ma nic co moze mi zaoferowac, nic niestety ;)malakonserwa pisze:A ja słyszałam, że Ty w młodzieńczych klimatach nie gustujesz :p Toć do "Jackson 5" się zmuszasz ;p
ale sie nei poddaje draze dalej.
'the road's gonna end on me.'
Zgadzam się z tobą w 100%, ale do tego wymieniłabym jeszcze wspaniałe "Man in the mirror".malakonserwa pisze:1. Sentyment.nadal jednak nie wiem skad u fanow taki zachwyt Bad...
2. Melodie, melodie, melodie. Mniej mechaniki niż w Dangerous, wpadające w ucho melodie. Nieśmiertelne "Bad", "TWYMMF", "Smooth Criminal", "Liberian Girl", "Dirty Diana", "IJCSLY" i cała reszta...
3. Atrakcyjny fizycznie Majki xD
[*]
... która obstawia tak samo jak ja, kilka postów wyżejLiberian Girl pisze:Obstawiam tak samo jak Homesick
Homesick przyznaj się ściągałaś
P.S. Właśnie się dopatrzyłam, że kaem już nam podsumował Invincible z "Najsłabszego Ogniwa"
Lubię trafność tych podsumowań. Można wyłapać to i owo ;)
Stawiają sprawę w nowym świetle, aczkolwiek zawsze troszkę się obawiam bo... niezłe z nas świry!
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Najlepsza płyta Michaela Jacksona z okresu Epic
Przypominam- głosujemy na najsłabszy album, by tą drogą wyłonić zwycięzcę i uszeregować płyty od najsłabszej do najlepszej. Koniec głosowania 3 dnia, licząc od dziś, od godz. 15-tej.
CZĘŚĆ 1
Skoro mamy takich zawodników, jak Off The Wall, Thriller, etc, to potrzebny jest solidny support. W ostatnich latach ukazało się sporo składaków. Wybierzmy najlepszy.
Runda 1
Kandydaci do eliminacji:
Greatest Hits (HIStory begins)
Number Ones
The Essential Michael Jackson
Visionary
The Ultimate Collection
Głosujemy na najsłabsze ogniwo.
Mój głos- Visionary.
Dla mnie to była porażka. Z trzech powodów. Po pierwsze- nie wydano wszystkich singli. Po drugie- materiał na singlach został okrojony względem oryginalnych wydawnictw. A wersja skrócona teledysków już woła o pomstę do nieba- to po trzecie.
Bardzo kosztowny bubel bezlitośnie dojący fana, a sprawdzający się jedynie w charakterze ładnego mebla- cacuszka.
Przypominam- głosujemy na najsłabszy album, by tą drogą wyłonić zwycięzcę i uszeregować płyty od najsłabszej do najlepszej. Koniec głosowania 3 dnia, licząc od dziś, od godz. 15-tej.
CZĘŚĆ 1
Skoro mamy takich zawodników, jak Off The Wall, Thriller, etc, to potrzebny jest solidny support. W ostatnich latach ukazało się sporo składaków. Wybierzmy najlepszy.
Runda 1
Kandydaci do eliminacji:
Greatest Hits (HIStory begins)
Number Ones
The Essential Michael Jackson
Visionary
The Ultimate Collection
Głosujemy na najsłabsze ogniwo.
Mój głos- Visionary.
Dla mnie to była porażka. Z trzech powodów. Po pierwsze- nie wydano wszystkich singli. Po drugie- materiał na singlach został okrojony względem oryginalnych wydawnictw. A wersja skrócona teledysków już woła o pomstę do nieba- to po trzecie.
Bardzo kosztowny bubel bezlitośnie dojący fana, a sprawdzający się jedynie w charakterze ładnego mebla- cacuszka.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- malakonserwa
Visionary
Uzasadnienie:
Uzasadnienie:
Największą zaletą składanki jest... ładne opakowanie. Ekhm.Po pierwsze- nie wydano wszystkich singli. Po drugie- materiał na singlach został okrojony względem oryginalnych wydawnictw. A wersja skrócona teledysków już woła o pomstę do nieba- to po trzecie.
Yyy, to na razie się wyłączę z zabawy.kaem pisze:Skoro mamy takich zawodników, jak Off The Wall, Thriller, etc, to potrzebny jest solidny support. W ostatnich latach ukazało się sporo składaków. Wybierzmy najlepszy.
Jak dla mnie strata czasu. Każdy z tych "składaków" ma swój urok.
Każdego mam w kolekcji, i mam sentyment do każdego z nich.
Mam rozumieć że to pierwsza część HIStory... Book I?kaem pisze:Greatest Hits (HIStory begins)
No ona osobno ukazała się pod tytułem Greatest Hits History Volume I, i taką okładką...
ale może nie taki był Twój zamiar, choć młodsi słuchacze mogą się teraz mylić. Pozdro