Michael chce udzielić wywiadu
Michael chce udzielić wywiadu
Tą wiadomośc zgodnie podały wszystkie portale: WP, Onet i Interia.
http://muzyka.wp.pl/niusy.html?id=16757&g=0
Ciekawa jestem ile w tym prawdy.
- lunatyczka
Re: Michael chce udzielić wywiadu
Nie sądzę zeby to była prawda. Myslę, ze ostatnią rzeczą jaką Michael chciałby teraz robić to udzielać jakiś wywiadów, w ogóle mieć kontakt z jakimikolwiek dziennikarzami po tym co prasa wypisywala o nim podczas procesu.Yana pisze:Tą wiadomośc zgodnie podały wszystkie portale: WP, Onet i Interia.

Pozdrawiam wszystkich!!!

Michael is a beautiful soul.

Michael is a beautiful soul.
- PAulina (big fanka)
Pożyjemy zobaczymy. Na razie są to tylko spekulacje brytyjskieg tablioda ale kto wie, kto wie... Przed procesem był wywiad udzielony Edowi Bradleyowi ,potem rozmawiał z Geraldo Rivierą z Fox'a. Podczas procesu był jeszcze ciekawa rozmowa z wielebnym Jessie Jacksonem. Także nie zdziwiłbym sie gdyby Michael zdecydował się na kolejny, tym razem już poprocesowy wywiad. Kwestia finansowa to już inna sprawa....
prawdopodobne
To chyba już nie jest plotka.Jakoś boje sie tego wywiadu.MJ nie jest w tym dobrym.Oby znowu nie strzelił jakiegos tekstu, który zostanie dziwnie odebrany.
- Kermitek
Re: prawdopodobne
Wiesz tez sie tego boje bo medialnie z niego to kompletna gapa jesli chodzi o wywiady i dziennikarzy .Daje im sie glupio podejsc a potem sa problemyPaweł pisze:To chyba już nie jest plotka.Jakoś boje sie tego wywiadu.MJ nie jest w tym dobrym.Oby znowu nie strzelił jakiegos tekstu, który zostanie dziwnie odebrany.
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Najlepsze teksty padły w manipulowanym przez Bashira "Living with Michael Jackson" - ale gdzie tu strzelanie tekstami w wywiadzie dla Geraldo, czy dla Wielebnego Jacksona? Największy błąd to popełnił chyba zapowiadając singiel z The Jacksons, wspierający ofiary tsunamiPaweł pisze:To chyba już nie jest plotka.Jakoś boje sie tego wywiadu.MJ nie jest w tym dobrym.Oby znowu nie strzelił jakiegos tekstu, który zostanie dziwnie odebrany.

Singiel z The Jacksons nigdy się nie ukazał - to ironia. Ale obietnice Michael składa najlepsze.
Ostatnio zmieniony wt, 28 cze 2005, 18:26 przez Pank, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kermitek
No i tego sie wlasnie bojePank pisze:
Najlepsze teksty padły w manipulowanym przez Bashira "Living with Michael Jackson" - ale gdzie tu strzelanie tekstami w wywiadzie dla Geraldo, czy dla Wielebnego Jacksona?

Nie wiem jakos go nie slyszalam wiec chyba jednak musisz mnie przekonac jak wspanialy to utwor...Pank pisze: Największy błąd to popełnił chyba zapowiadając singiel z The Jacksons, wspierający ofiary tsunamiO tym, jak wspaniały to utwór, to nie muszę nikogo przekonywać...

Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka