:] rozmarzyłam sie..Lika pisze:Smooth_b mam propozycję... Zostaw Ty na chwilę te swoje zabawki i choć pojedziemy gdzieś razem na wakacje :]
Nie wiesz tego Lika, ale jak ja się czasem rozmarze to bywa że nie tylko serce a i lędźwie w to wkładam..
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
uuu nie!Smooth_b pisze:Lika napisał:
Smooth_b mam propozycję... Zostaw Ty na chwilę te swoje zabawki i choć pojedziemy gdzieś razem na wakacje :]
:] rozmarzyłam sie..
Nie wiesz tego Lika, ale jak ja się czasem rozmarze to bywa że nie tylko serce a i lędźwie w to wkładam..
Ha Ha Ha . Ciekawe to najslabsze ogniwo oj ciekawehomesick pisze:uuu nie!Smooth_b pisze:Lika napisał:
Smooth_b mam propozycję... Zostaw Ty na chwilę te swoje zabawki i choć pojedziemy gdzieś razem na wakacje :]
co tu sie wyprawia, bierze Smooth i Like pod raczki i wyciaga z tego watku, stare perwerty, jam tu straznik moralnosci nieletnich ;)
i Lika nie fikaj, bo ja pierwsza podrywalam Smooth i w bardziej wyrafinowany sposob
bo szykuje nam sie ustawka w parku po godzinach otwarcia forum :]
Oj! Co tu się wyprawia?!homesick pisze:uuu nie!Smooth_b pisze:Lika napisał:
co tu sie wyprawia, bierze Smooth i Like pod raczki i wyciaga z tego watku, stare perwerty, jam tu straznik moralnosci nieletnich ;)
i Lika nie fikaj, bo ja pierwsza podrywalam Smooth i w bardziej wyrafinowany sposob
bo szykuje nam sie ustawka w parku po godzinach otwarcia forum :]
Mandey ale do niektorych pan z naszego forum nie ma chyba nawet co startowac. Wola raczej odmienna plec.Tzn. swoja .Mandey pisze: Taaa, to głosujemy!
Homesick widziałem na fotach i miałem naparzać do niej na rumaku
to głosu nie oddam więc. Liki i Smooth_b nie widziałem nigdy więc oddaje głos na obie naraz!
Homesick wygrała?
Ha Ha Ha . Ciekawe to najslabsze ogniwo oj ciekawe
Mandey pisze:Taaa,
No wybaczcie panowie ale od kiedy Michael zlapał się czternaście razy za krocze w black or white nic nie jest już takie samo.MJwodzuMJ pisze:Oj! Co tu się wyprawia?!
Jaki pan, taki kram.Smooth_b pisze:No wybaczcie panowie ale od kiedy Michael zlapał się czternaście razy za krocze, nic nie jest już takie samo.
Kaem...kaem pisze:Jaki pan, taki kram.
Szczerze? Też się kiedyś zastanawiałem co Go pchnęło do takich wyborów.kaem pisze:The Girl Is Mine zamiast Human Nature?! I Just Can't Stop Loving You zamiast Smooth Criminal??! Heal The World zamiast Will You Be There??!!