Z kim Michael nagra duet?[hazard]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Z kim Michael nagra?

Will.I.Am
8
19%
Akon
12
28%
Ne-Yo
6
14%
Chris Brown
2
5%
Kanye West
2
5%
Leona Lewis
7
16%
Ciara
2
5%
Carlos Santana
4
9%

Liczba głosów: 43

Awatar użytkownika
Maro

Z kim Michael nagra duet?[hazard]

Post autor: Maro »

Mamy już ankietę kiedy MJ wyda album(pomysł Huczka) a dużo się słyszy o duetach Michael'a lub kolaboracjach na Jego nowy album lub na album innego artysty.Zabawmy się w typowanie a zarazem w opinie na temat rzekomych artystów mówiących o wspólnym nagrywaniu z Michaelem.

Dlaczego widział byś ich razem z Jacksonem lub nie?podaj swoją opinię lub argument.

ps.nie oczekuję postów typu,ona jest sezonowa,on piszczy a tamten jest słaby.

Jeśli jakiegoś artystę pominąłem,a on wspominał o rzekomej współpracy lub ktoś wspominał o współpracy tego kogoś z Królem Popu to piszcie,dodam.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Mandey

Post autor: Mandey »

Dodaj jeszcze opcję z nikim z powyższych, bo ja na to zagłosuję.
Ten zestaw mi nie pasi. :-P
Ostatnio zmieniony śr, 11 cze 2008, 23:52 przez Mandey, łącznie zmieniany 1 raz.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
MJwodzuMJ

Post autor: MJwodzuMJ »

Spośród postaci świata muzyki wymienionych w ankiecie, najchętniej (nie umiejszając pozostałym) widziałbym Michael'a w duecie z Carlosem. Mieliśmy już Whatever Happens, które zwyciężyło w Najsłabszym Ogniwie (o czymś to świadczy, prawda?), więc moglibyśmy mieć kilka (2-3) podobnych kawałków na nowym albumie.
A jeśli chodzi o to, kto rzeczywiście jest najbliżej Michaela w studiu w Vegas, to moim zdaniem, jest to niewątpliwie Akon (czy słusznie? - okaże się, miejmy nadzieję, wkrótce).
Awatar użytkownika
Maro

Ja liczę na Akona że pojawi się na nowym albumie MJ'a lub że MJ pojawi się na jego.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

Chciałabym Santanę, myślę że będzie Akon.
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Mandey pisze:Dodaj jeszcze opcję z nikim z powyższych, bo ja na to zagłosuję.
Autosugestia mi nie pasi.
Oj ja widzę,że wujaszek sie zdenerwował. ;-)
Spokojnie kochany. :hug:

Fakt lista wyżej wymienionych artystów też mi nie pasuje.

Ja bym widziała Michael'a w duecie z Justinem Timberlak'iem (co by mi znacznie bardziej odpowiadało niż duet Madonna & Timberlake :wariat:).
Uważam,ze Justin jest jednym z najlepszych i zarazem na jednym z najbardziej rozchwytywanych współczesnych artystów, pasuje w kwestii stylu do Michael'a i myślę,że taki tandem zrobiłby furorę.
Senior i junior świata muzyki pop, r'n b and soul.

Ja bym widziała tez Jacksona w duecie z brytyjskim wokalistą Damon'em Albarn'em,ale to już zupełnie hardcorowa wersja,bo obaj panowie pochodzą z zupełnie różnych światów. glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

nagra z potworem Akonem....

ale ja z tej listy widzialabym go jedynie z Leona Lewis..bo wedlug mnie ladnie by ich glosy wspolgraly :]

wiec nie wiem na co zaglosowac, bo nie wiem jak w koncu brzmi pytanie :P
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Maro

homesick pisze:bo nie wiem jak w koncu brzmi pytanie :P
Z kim MJ nagra duet,a osoby te pojawiały się w plotkach bądź same o tym mówiły.
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

no tak tak Maro...ale kwestia tego z kim ja bym chciala, zeby nagral, czy z kim mi sie wydaje, ze nagra ;)

ale okej obstawiam Leone..bo cos w trawie piszczy, ze szykuje sie duet z kobieta..dawno juz nie bylo
'the road's gonna end on me.'
Mandey

Post autor: Mandey »

Erna Shorter pisze:Oj ja widzę,że wujaszek sie zdenerwował.
Ja zdenerwowal? Nie. Wyluzowany jestem. Zestaw jest straszny.
Gdybym miał już z tego wybrać to... Chris Brown albo Ciara.
Erna Shorter pisze:Ja bym widziała tez Jacksona w duecie z brytyjskim wokalistą Damon'em Albarn'em,ale to już zupełnie hardcorowa wersja,bo obaj panowie pochodzą z zupełnie różnych światów.
Łoooooooo! Tu z całym Gorillaz móglby nagrać, ale On tak pasuje do nich jak... Nie dokończę.
Wspominałem już kiedyś z kim bym chciał go usłyszeć...
George Michael, Prince niech się spotka z równymi sobie a nie z płotkami :-P
Erna Shorter pisze:Ja bym widziała Michael'a w duecie z Justinem Timberlak'iem
Justin jakby zaczął tańczyć to Michael mógłby się dziś przy nim połamać :smiech: gdyby próbował najnowszych ewolucji. Ale duet wokalny mógłby być ciekawy nie powiem.
Z pań może jeszcze... Whitney Houston, Celine Dion
Zapewne wybierze ekhm... Akona i będą sobie śpiewać o laskach na parkiecie albo nie wiem... brak mi słów na tę kolaborację :surrender:
Porażka Jacksona wszechczasów jak dla mnie. Chyba zacznę pacierz mówić i prosić "Goda Almajtiego" by się tak nie stało.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Canario

Post autor: Canario »

Erna Shorter pisze:
Ja bym widziała Michael'a w duecie z Justinem Timberlak'iem
A ja tego nie widze. Lubie Justina ale nie pasuja mi wokalnie do siebie. Co do propozycji Maro to chyba przechyle sie do Leony Lewis - chcialbym to uslyszec, nie wiem czy by mi sie spodobalo ale chcialbym ich razem spiewajacych posluchac. A z kim Michael faktycznie nagra jakis duet , no to chyba oczywiscie ze z naszym ulubionym Akonem. :-)
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

W dobrym duecie nie chodzi o to,żeby głosy były podobne,ale żeby fajnie się razem komponowały-więc głosuję na Leone Lewis.Jej głos najbardziej mi pasuje do Michaelowego.
A panu Akonowi już podziękuję.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Ja bym widziała Michael'a w duecie z Justinem Timberlak'iem
Pomysł na powrót gwiazd: nagraj duet z Justinem? Pomimo mojej sympatii do jego muzyki, jego kolaboracja - przynajmniej wokalna - z kolejną ikoną popu raczej mi się nie widzi. Tak samo powtórka z Santany. Do Will.I.Ama czy nawet Akona nic bym nie miał... tylko niech to nie będzie jakością przypominać dodatkowy materiał na Thriller 25.
kochamgo

Post autor: kochamgo »

pewnie nagra coś (oby tylko coś) z Akonem.
natomiast ja, jeżeli już miałby być duet, chciałabym utwór z Leoną Lewis, lub Santaną.

tak naprawdę tylko te 2 osoby z tej listy lubię, toleruję.
Leona ma wspaniały głos, zaczyna swą karierę, i przede wszystkim, jest na tzw. topie. Jej 2 piosenki szybko stały się popularne, znane, lubiane.

co do Santany, to człowiek-marka.
'Whatever Happens' -wg mnie utwór-marzenie. cudowny duet, chyba zaryzykuję stwierdzenia: najlepszy z duetów Michaela.

wydaje mi się jednak, że bardziej możliwy i realny jest duet z Leoną. (spośród tych dwóch)

tak więc, Michael nagrywaj z Leoną!
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

niestety oddałam głos na Akona wszyscy wiemy,że najwiecej słyszy sie o tej współpracy (niestety)
Obrazek
ODPOWIEDZ