Z kim Michael nagra duet?[hazard]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Z kim Michael nagra?

Will.I.Am
8
19%
Akon
12
28%
Ne-Yo
6
14%
Chris Brown
2
5%
Kanye West
2
5%
Leona Lewis
7
16%
Ciara
2
5%
Carlos Santana
4
9%

Total votes: 43

Kasiaaa

Post by Kasiaaa »

Najchętniej zagłosowałabym na odpoiwiedź "nikt", jednak owej nie ma.
Oddałam głos Leonę Lewis.
Chociaż mają dość różne głosy, to oboje są utalentowani.
Ten duet mógłby być bardzo ciekawy.
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
malakonserwa

Post by malakonserwa »

Podobnie jak Erna Shorter, widziałabym duet Michaela z Timberlakiem(?).

Z podanych jednak opcji przez Maro, najbardziej logiczną wydaje się odpowiedź 'Akon', bo jak wiadomo, panowie w ostatnim czasie bardzo się zaprzyjaźnili i chyba dość często wspólnie szepczą o muzyce.
Osobiście nie uważam tego za jakąś klęskę. Byleby tylko więcej w tym duecie było Michaela niż Akona...

Carlos mimo, że nagrał świetny duet z Jacksonem ("Whathever Happenes"), już raczej wyczynu nie powtórzy. Tak sądzę.

Will.I.Am również wydaje się prawdopodobny, choć nie tak oczywisty jak np. Akon.

Leona Lewis? Byłoby wspaniale. Ale czy to ma jakieś realne szanse powodzenia?
Image
whatever_

Post by whatever_ »

zagłosowałam na Ne-yo ;-) najbardziej by mi odpowiadał taki duet. ;]
Image
Dangerous_Dominika

Post by Dangerous_Dominika »

ja chcialabym z uslyszec jeszcze raz Michaela z Carlosem albo zobaczyc jak by brzmial z leona ale pewnie jak juz bedzie jakis duet to z Akonem lub Will.i.am-em...napewno nie chcialambym duetu z Chrisem:)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Patty

Post by Patty »

Niech kazdy z nim spiewa byle nie Madonna:D
Smooth_b

Post by Smooth_b »

malakonserwa wrote:Carlos mimo, że nagrał świetny duet z Jacksonem ("Whathever Happenes"), już raczej wyczynu nie powtórzy. Tak sądzę.
No nie powiedziane. Własnie mnie sie wydaje ze bardzo mozliwe ze wyszloby cos ciekawego bo Santana ma talentu nie na jeden utwór, tylko ze ja takiego duetu nie chce bo to nie są do konca moje nutki.

Najbardziej oczywisty wydaje mi sie Will.i.am. Generalnie to co on pokazuje w ostatnich miesiącach albo to co slychac np w Madonnie i 4minutes to jest dla mnie bardzo zblizone do T25. Nie wiem skad ta moda.

Chrisowi Brownowi dobrze z oczu patrzy i to wszystko co moge na jego temat powiedziec bo wiecej nie wiem. Mam wrazenie ze to jedna z sympatyczniejszych kalek MJa o czym sie przekonalam oglądając ostatnie Grammy i to jak stal na scenie z łapkami z tylu. Tylko ze jego nikt powaznie nie traktuje bo ma dopiero 20 lat

Duet z Leoną wydaje mi sie taki troche dziwaczny, na zasadzie 'znajdzcie mi skądkolwiek byle najpopularniejsza aktualnie wokalistke to nagram z nia spiewanke o milosci'

Jak juz mam wybrac to glos na Williama.
Szucia

Post by Szucia »

Szczerze, to nie chciałabym aby z kimkolwiek MJ nagrywał cokolwiek, ale jesli już muszę wybierać, to zaznaczyłam Akona- nie z własnego przekonania. Naprawdę go nie lubie, ale poniesiona jestem tymi wszystkimi plotkami i nie stać mnie na obiektywną opinię.
Image
Gosix

Post by Gosix »

-Will.I.Am pewnie coś by rapował, a za bardzo za tym nie przepadam;) ale pomysły ma fajne, więc jest ok
-Kanye też by rapował(ale on willowi do się do pięt nie umywa;p), albo znowu dorzucił "yeah uh uh", więc niech spada
-Akon mnie nudzi swoim głosikiem strapionego gangstera
-Chris Brown/Ne-yo/Ciara - mogą być, choć nie widzę w nich oryginalnego
Leona Lewis/ Carlos Santana - no! to by było całkiem niezłe^^, choć pewnie balladka

no to zostańmy przy tym Willu, bo chcę dynamicznego duetu (:
Liberian Girl

Post by Liberian Girl »

Ja tu nie widzę artystów z którymi mógł by coś nagrać. Ostatecznie Leona Lewis lub Carlos Santana byliby dobrym wyjściem. Niestety wszystko wskazuje na to że będzie to Akon. I to mnie martwi...
Erna Shorter
Location: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post by Erna Shorter »

Mandey wrote:Ja zdenerwowal? Nie. Wyluzowany jestem.
Oj wujaszku ja wiem,że nie jesteś zdenerwowany,tak tylko napisałam. :hug:
Mandey wrote:Łoooooooo! Tu z całym Gorillaz móglby nagrać, ale On tak pasuje do nich jak... Nie dokończę.
Wspominałem już kiedyś z kim bym chciał go usłyszeć...
Ja wiem,że pasują do siebie jak pięść do nosa,ale kurcze moich dwóch idoli w jednym zestawie.:-)
Fajnie pomarzyć aczkolwiek alternative i te sprawy rzeczywiście do Michael'a nie pasują. :wariat::P
Mandey wrote:Justin jakby zaczął tańczyć to Michael mógłby się dziś przy nim połamać Buhahahaha gdyby próbował najnowszych ewolucji. Ale duet wokalny mógłby być ciekawy nie powiem.
A skąd możesz być pewien co w tym Michael'u tak naprawdę siedzi?? :knuje:
Może to prawdziwy demon tańca i sprawdza sie nie tylko w ruchach a'la Jackson. :diabel:
Image
Szucia

Post by Szucia »

Erna Shorter wrote:A skąd możesz być pewien co w tym Michael'u tak naprawdę siedzi?? sesese
Może to prawdziwy demon tańca i sprawdza sie nie tylko w ruchach a'la Jackson. Diabełek
Dokładnie;)) Nie ma co oceniać, póki się nie zobaczy....Fajnie by było, kolejny duet z Santaną ale....najlepiej by było beznikogo.
Image
Karolina

Post by Karolina »

Pewnie nagra coś z jednym z tych muzyków tj will.i.am.
Na kogoś tak porządnego jak Santana bym tym razem nie liczyła. Zresztą mogłoby wyjść coś w stylu tego jasonowego utworu Mamacita. :wariat:
Megi1975

Post by Megi1975 »

Myśle ,ze nagra z Akonem ,chociaż mi najbardziej podoba się wizja z Leoną Lewis. Podobała mi się też wcześniejsza współpraca z Santaną .Tylko oni moim zdaniem mają talent który poasuje do współpracy z królem popu.
Image
maryska17

Post by maryska17 »

Megi1975 wrote:Podobała mi się też wcześniejsza współpraca z Santaną
-z tym się zgodzę, lecz uważam, że MJ nie nagra już z Will.I.Am'em ani z Akonem.
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Dangerous_Dominika

Post by Dangerous_Dominika »

maryska17 wrote:z tym się zgodzę, lecz uważam, że MJ nie nagra już z Will.I.Am'em ani z Akonem.
a mi sie wydaje ze jak jakis duet to z nimi...jak dla mnie to moga spiewac tyle zeby piosenka byla zrobiona pod Michaela a nie pod Akona czy Willa
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Post Reply