Kilka miłych fotek MJa dla rozluźnienia (2008)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- dangerous_girl
a tam, zaraz coś dziwnego
Ostatnio zmieniony pt, 13 cze 2008, 21:27 przez dangerous_girl, łącznie zmieniany 1 raz.
- BlackDimension
Tak.Kadia pisze:Czy towarzystwo też zauważyło coś dziwnego poniżej pasa naszego idola?
Odstającą kieszeń
Jeśli jednak lubisz doszukiwać się rzeczy typu 'coś dziwnego poniżej pasa naszego idola' znam pewną stronę poświęconą temu zagadnieniu.
Proszę nie brać tego do siebie, żartuję oczywiście.
Jednak strona istnieje. Jak dla mnie to już fanatyzm i zboczenie.
onlyKATE pisze:Jeśli jednak lubisz doszukiwać się rzeczy typu 'coś dziwnego poniżej pasa naszego idola' znam pewną stronę poświęconą temu zagadnieniu.
Proszę nie brać tego do siebie, żartuję oczywiście.
Jednak strona istnieje. Jak dla mnie to już fanatyzm i zboczenie.
jaka strone masz na mysli, czyzby anatomii Michaela byly poswiecone strony internetowe
'the road's gonna end on me.'
- BlackDimension
- dangerous_girl
taką z założenia rolę miał pełnić ten temat, rozluźniać i w ogóle...hehe udało sięBlackDimension pisze:kurcze widzę,że u niektórych fotka wzbudziła emocje ;>
Ostatnio zmieniony pt, 13 cze 2008, 21:59 przez dangerous_girl, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz jestem na nieswoim komputerze więc wglądu do przeglądanych stron i historii nie mam. A dokładnie nie pamiętam.homesick pisze:jaka strone masz na mysli, czyzby anatomii Michaela byly poswiecone strony internetowe
Może nie tyle co strony a galerie, z wyszczególnionymi owymi ujęciami
oraz różnymi gifami.
Dla ciekawskich kiedyś załączę.
No właśnie.Ludzie, pożartować sobie nie można Głupi głupi...
Tak, tak. Już widzę siebie analizującą fotki ze wszystkich koncertów MJ'a w poszukiwaniu niecodziennych zjawisk Wariat
Pożartować sobie nie można?
Pisałam, żeby nie brać do siebie ;)
Ot to taki mój humorek. Czarny i irytujący ale cóż.
Jeśli poczułaś się urażona przepraszam i zastrzegam, że nic złego na myśli nie miałam jak i tego, że będziesz się doszukiwać niecodziennych zjawisk, które na moje oko i tak są normalne
A żeby już tak nie spamować załączam zdjęcie i to nie byle jakie, bo jest na nim sam we własnej osobie Agent M
Tak mnie naszło po uprzednim obejrzeniu Men in Black 2.
Może ma ktoś tego typu zdjęcia w lepszej jakości? (;
- BlackDimension