heh no mozliwe. Tym bardziej ze w usa wszystkie ruchy marketingowe są podyktowane sondazami, z wyborami na prezydenta na czeleMandey pisze:"Siódemek" coś Michael nie lubi? Jakby co to tylko moja teoria...
Ale twierdzę że postawił na miejsca na listach dobierając hiciory...
Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
-
...hej, to tylko taka moja teoria, baw się dalej! Przecież w niczym to nie przeszkadza... nawet Ci podpowiem na co masz głosować...ABmoonwalker pisze:Teraz, jak na to wszystko patrzę, też się wyłączam z tego głosowania. Jak dla mnie już bez sensu głosować....
Głosuj na Number Ones. Niby hity numer jeden, ale...
Break Of Dawn nim nie było. Zrozumiałbym taki ruch gdyby Jackson
miał zamiar wypuścić go na singlu tak jak One More Chance. Wielu może napisać ze proces i takie tam... No ale on nawet nie promował longplay'a Invincible na singlu, więc co tu robi? Druga sprawa
skrócone niektóre przeboje które tracą smak, słuchając ich w takich wersjach. Baw się dalej.
-
No tak. Pewnie masz rację. Tyle że The GIrl Is Mine i I Just... były pierwszymi singlami z albumu, a te zawsze mają popyt właśnie z tego powodu. Zaś Heal The World nie zmieścił się w Stanach nawet w pierwszej 20 Billboardu. Human Nature było 5, a SC 7 singlem... Biorąc pod uwagę ten fakt można śmiało stwierdzić, że to były nawet większe hity, skoro tyle od czasu ukazania albumu potrafiły się tak sprzedać. Poza tym, ile ludzi kojarzy SC a ile IJCSLY? Nie wspomnę już o przepaści jakościowej. Fatalnie, że kompilatorzy nie biorą takich faktów pod uwagę.Mandey pisze:The Girl Is Mine [no 2 US] vs. Human Nature [no 7 US]
I Just Can't Stop Loving You [no 1 US] vs. Smooth Criminal [no 7 US]
Heal The World [no 2 UK] vs Will You Be There [no 7 US]
Ostatnio zmieniony sob, 14 cze 2008, 0:43 przez kaem, łącznie zmieniany 2 razy.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Number Ones. Utwory z pierwszych miejsc list przebojów o niczym jeszcze nie świadczą. Brakuje przede wszystkim piosenek z Dangerous, dziwi średnie (w porównaniu do reszty, niech będzie ;) ) i niesinglowe Break of Dawn, a nowy One more chance to najgorszy singiel Michaela od niepamiętnych czasów. Zresztą nie taki nowy, podobno i tak zarejestrowany podczas realizacji Invincible. Skuszę się do jego ponownego przesłuchania, gdy 'przez przypadek' ujrzymy roboczą wersję teledysku. Nawet o poligrafii i wydawnictwie DVD tego albumu im mniej się powie, tym lepiej. Ciekawe o ile zmniejszyłaby się sprzedaż wydawnictwa, gdyby nie cztery wersje okładek.
A znajomym zdecydowanie bardziej poleciłbym Greatest Hits, Essential... albo własną składankę.
A znajomym zdecydowanie bardziej poleciłbym Greatest Hits, Essential... albo własną składankę.
Ostatnio zmieniony sob, 14 cze 2008, 4:10 przez Pank, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem, tak się tylko droczę... jak to ja ;)kaem pisze:Lika, oczywiście myślę tylko o Michaelu.
Tak, to są najlepsze typykaem pisze:
jasięwyłączam- 3
Chciałam powiedzieć jedno.
Nie rezygnujecie, tylko dlatego, że "ktoś tam" nie chce głosować.
Głosujcie. Papugowanie nie jest w dobrym tonie :P
Osobiście jestem ciekawa wyników i uzasadnień. Jak zawsze :)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Mialem nie glosowac , no ale nie zauwazylem ze ze jest to czego naprawde nie lubie.kaem pisze: Oddane głosy:
Visionary- 13
Greatest Hits- 7
jasięwyłączam- 3
Number Ones- 2
1 głos po czasie
Moj glos na "jasiewylaczam"
Za malo po prostu tam jest hitow , nieudana skladanka.
Pomozcie wyeliminowac tego gniota