Szucia pisze:ale gdzie w tym wieku słuchać muzyki.
W tym wieku to mnie już ojciec uświadamiał co to The Police, Republika i The Rolling Stones.
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
eworrra pisze:W tym wieku to mnie już ojciec uświadamiał co to The Police, Republika i The Rolling Stones.
No i dobrze robił bo to klasyka...
Mój ojciec do dziś słucha glam rocka! Tutaj na YouTube jego pionier Gary Glitter. Notabene gość został skazany za pedofilię i odsiaduje wyrok we więzieniu w Wietnamie. Wyobraźcie sobie jak ojcu to powiedziałem co się działo. Zawsze najeżdżał na Michaela o pedofilię a tu masz!
Odegrałem się. Ale facet robił dobrą muzę na początku lat 70-tych.
Kilka numerów jeden w UK i masa sprzedanych płyt.
Hehe Mandey, żeby tacie tak odegrywac się Ale muszę przyzanc, że piosenkarza nie znałam, ale mój stary też go zna i muszę przyzanc, że muzykę fajną robi Pozdrawiam
A propo koncertu Mj'a w Polsce, to nie ma ktoś więcej nagran z koncertu(na You tube, tylko TWYMMF i Heal the world no i sam początek). No bo Polsat to transmitował, no nie? cały koncert czy tylko urywki, znaczy te piosenki które są na You tube.
Ja byłam wtedy w szóstej klasie podstawówki więc o jakimkolwiek wyjezdzie u mnie nie było mowy.A druga sprawa to fakt że to były moje początki fanowania.Ale pamiętam jakby to było wczoraj emocje zwiazane z przyjazdem MJa do naszego kraju.
Mam nadzieję że mimo wszystko będzie mi dane zobaczyc mojego idola na żywo.
Mandey... Powiem tak: Twój opis jest tak niesamowity, że aż z tego wszystkiego nie słyszałam gotujacej się wody w czajniku.. Ma się ten dryg do pisania, co? Ja od niedawna słucham muzyki MJ'a, ale o tym koncercie słyszałam juz dużo, choćby od Black
Zazdroszczę, pomimo że to którys tam z kolei stopień do piekła, ale co tam, są sprawy ważne i ważniejsze:)
Dzięki za tą zapierajacą dech w piersiach historię :) Dobry w tym jesteś :)
Ansja pisze:Dzięki za tą zapierajacą dech w piersiach historię :) Dobry w tym jesteś :)
Nie ma za co. Cieszę się że mogłem się tym z Wami podzielić i że są osoby które jeszcze ten temat przyciąga by poczytać. Każdemu życzę by zobaczył swojego idola na żywo, czy to MJ czy kogoś innego.
Mysle ze do tej pory nie zdawalam sobie sprawy z tego co mnie ominelo. Ale po przeczytaniu tego po prostu zalalam sie lzami. Niesamowita historia, zazdroszcze Ci tego ze mogles spelnic swoje marzenie. Ja mialam wtedy trzy lata i nie wiedzialam nawet o istnieniu MJa :) Teraz tak naprawde dotarlo do mnie ze mozliwe ze tego juz nigdy nie przezyje i jakos tak strasznie smutno mi sie zrobilo ;( Ale tak czy siak dziekuje Ci ze to opisales :)
And be careful of what you do cause the lie becomes the truth...
Włączyłam sobie tą audycje pierwszy raz od jakiegoś czasu i się poprostu popłakałam...
Mam trzy przystanki do Bemowa, ale pocieszeniem jest, że mama mówiła, że tam byliśmy i widziałam go na telebimach i słyszałam bardzo dobrze. Przez cały koncert gdzieś tam spacerowaliśmy a potem staliśmy... Jak ja żałuje, ze ja tego nie pamiętam
Świetna opowieść .. uciec z domu na koncert MJ, to dopiero cos ;)
Ja miałam wtedy 5 lat .. Zazdroszczę Ci takich przeżyć. Poczuć to wszystko na żywo .. Niesamowite. Dzięki że to opisałeś ;)
Tak bardzo chciałabym być na jego koncercie ! Jakos tak mi się smutno zrobiło, bo nie wiem czy to kiedykolwiek będzie możliwe .. Jak myślicie, będzie jeszcze jakaś trasa czy nie ?