Dodałem polską wersję do stylu Athena.
A tak przy okazji się zapytam, zrobię małą ankietę - z jakiego stylu forum korzystacie?
A także jestem ciekaw wasszych opinii co do tych 6 styli forum.
Styl SubVereor rozjedża się trochę w poziomie przy czytaniu tematów.
jest to styl, który jest ukłonem w stronę tych, co korzystają z duzych rozdzielczości ;)
style graficzne forum
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
A ja mam pomarańczowy.
Wybrałam go tylko i wyłącznie z tego powodu, że ma takie fajne pomarańczowe paseczki :)
Jakos funkcjami się bardzo nie różnił wg mnie od pozostałych, no ale w sumie sie nie znam.
On też się czasami rozjeżdża w poziomie.
Czy któryś się nie rozjeżdża? Bo mnie to już denerwuje i byłabym nawet gotowa zrezygnować z tego mojego kolorku dla wygody czytania...
Wybrałam go tylko i wyłącznie z tego powodu, że ma takie fajne pomarańczowe paseczki :)
Jakos funkcjami się bardzo nie różnił wg mnie od pozostałych, no ale w sumie sie nie znam.
On też się czasami rozjeżdża w poziomie.
Czy któryś się nie rozjeżdża? Bo mnie to już denerwuje i byłabym nawet gotowa zrezygnować z tego mojego kolorku dla wygody czytania...
nie różnią się żadne od siebie żadnymi funkcjami - to tylko wygląd.MJowitek wrote:Jakos funkcjami się bardzo nie różnił wg mnie od pozostałych
rozjedża się w szerz jak ludzie wstawiają za duże obrazki, wtedy się rozwala każdy... czasem jak ktoś wwali 2 razy szersze zdjęcie niż odzielczośc ekranu, to je wywalam... bo się wtedy zupelnie nie da nic czytać.MJowitek wrote:On też się czasami rozjeżdża w poziomie.
Czy któryś się nie rozjeżdża?
...