Wasze zwierzęta
- Oluksandra
Mam kota syberyjskiego(chyba bo mama mówi, że jest z lewego łoża bo ma za małą głowę). Wabi się Ramzes, jest kastratem i ma 4 lata. Mówi się, że koty syberyjskie są bardzo przyjacielskie, mój niestety nie. Nie da się wziąć na ręce ani przytulić. Uwielbia spać na szafie, która jest bardzo blisko sufitu. Kiedy ja albo moja mama wchodzimy do klatki to Ramzes już stoi pod drzwiami i miauczy. Lubi się bawić sznurkiem i polować na muchy ;)

Bardzo lubi pić wodę prosto z kranu a nie z miski.

Śpioch. Uwielbia spać.

Bardzo lubi pić wodę prosto z kranu a nie z miski.

Śpioch. Uwielbia spać.

-
- Damianos60
Kiedyś miałam pierwszą świnkę morską kochany Tuptuś:(<3
niestety 8.05.2001 zmarło mu się i do tej pory za nim tęsknie...
Rok temu straciłam w Październiku moją ukochaną Dobermankę z którą dorastałam
W tym roku 8.05. <tak jak tupstuś zmarła mi Nimfa o imieniu Jofi <Dźofi> był znami 15 lat <333
ukochaną rybę <duch amazoński>
a obecnie od dwóch lat mam świnkę Morską, która zwie się Czaruś ale mówie do niego ty mój Elvisku lub Afiku bo ma taki fryz podobny do nich;)
Chomika : Hamtaro xD i jedną ocalałą rybę :P
Kocham zwierzaki i trudno mi patrzeć na ich Cierpienia oczywiście kiedyś uratowałam z koleżanką bezdomnego psa i jestem z tego dumna och kiedy to było... ^.^
Pozdrawiam Miłośników zwierząt.
Peace& Love
niestety 8.05.2001 zmarło mu się i do tej pory za nim tęsknie...
Rok temu straciłam w Październiku moją ukochaną Dobermankę z którą dorastałam

W tym roku 8.05. <tak jak tupstuś zmarła mi Nimfa o imieniu Jofi <Dźofi> był znami 15 lat <333
ukochaną rybę <duch amazoński>
a obecnie od dwóch lat mam świnkę Morską, która zwie się Czaruś ale mówie do niego ty mój Elvisku lub Afiku bo ma taki fryz podobny do nich;)
Chomika : Hamtaro xD i jedną ocalałą rybę :P
Kocham zwierzaki i trudno mi patrzeć na ich Cierpienia oczywiście kiedyś uratowałam z koleżanką bezdomnego psa i jestem z tego dumna och kiedy to było... ^.^
Pozdrawiam Miłośników zwierząt.
Peace& Love
I Will Always Love You MJ!!!!