Ech... Nienawidzę tej sesji. MJ wygląda tu jak zmutowany terminator w stroju myśliwego z buszuzu pisze:
Kilka miłych fotek MJa dla rozluźnienia (2008)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
homesick pisze: to spojrzenie tylko Dangerous Tour oferowala
No tak każda era obfitowała w specyficzne minki.Ta mina była zazwyczaj połączona z okreżnym ruchem palca wskazującego
Ja osobiscie najbardziel lubie minki zokresu Bad i ogólnie zachowanie sceniczne Michaela.Było wtedy jeszcze dość powściagliwe.
Alleluja!!!
Czy to 'MJNO: The Gold Pants Thread - Ressurection', czy Nowe, Lepsze MJPT?!
Co prawda spóźniam się na inaugurację MJ Perv Team (MJPT... mjPt? ) ale składam dziękczynienie inicjatorkom
Widzę, że zaczęło się prosto z mostu, by potem przejść w bardziej wyrafinowane fazy... to może na chwilę powrót do tej przeszłości
Interpretacja dowolna... ale idźmy dalej
Yyyhm...
Yyyyyyyyyhmmmmm...
Yessss....
To może mocniej...
...
I spokojnie, bez pośpiechu... take your time baby... cudownie.
Coś co mnie kładzie na łopatki absolutnie, na trasie dowolnej:
Kilka pierwszych wesrów MITM, z a n i m dotknie rękoma mikrofonu i statywu......... Też tak macie czy to takie całkeim MOJE? Plus szszszszyja...
To teraz może niedwuznacznie pospoglądamy
Ał.
A tu komentarz zbędny w zasadzie. Veni vidi vici.
No i:
Dalej niż do Dangerous Era się wolę nie zapędzac <scarrrred> Mam za godzinę zajęcia z etykiety a wybranie się tam ALL moist jawi mi się jako mało etykietalne.
No, może jeden rzut oka...
I jeszcze jedno zerknięcie
I teraz już całkiem przez palce...
<wyniesiono Mav>
Co prawda spóźniam się na inaugurację MJ Perv Team (MJPT... mjPt? ) ale składam dziękczynienie inicjatorkom
Widzę, że zaczęło się prosto z mostu, by potem przejść w bardziej wyrafinowane fazy... to może na chwilę powrót do tej przeszłości
Yyyhm...
Yyyyyyyyyhmmmmm...
Yessss....
To może mocniej...
...
I spokojnie, bez pośpiechu... take your time baby... cudownie.
Coś co mnie kładzie na łopatki absolutnie, na trasie dowolnej:
Kilka pierwszych wesrów MITM, z a n i m dotknie rękoma mikrofonu i statywu......... Też tak macie czy to takie całkeim MOJE? Plus szszszszyja...
To teraz może niedwuznacznie pospoglądamy
Ał.
A tu komentarz zbędny w zasadzie. Veni vidi vici.
No i:
Yyyy....yyyy... yesss... any time, any place.
Dalej niż do Dangerous Era się wolę nie zapędzac <scarrrred> Mam za godzinę zajęcia z etykiety a wybranie się tam ALL moist jawi mi się jako mało etykietalne.
No, może jeden rzut oka...
I jeszcze jedno zerknięcie
I teraz już całkiem przez palce...
<wyniesiono Mav>
Dziewczyny się rozkręciły.Widać czego brakowało, żeby ożywić to forum rozrywki?Maverick pisze:Alleluja!!!
Właśnie widziałam ten temat na 'MJNO .Tam są podone fotki jak ta z różnych ujeć. gdzie widać wielkanocny zestaw Michaela.hihi ,albo też zdjęcia przedstawiajace jego reakcje fizjologiczneMaverick pisze:
Ja jakoś nie mam śmiałości a i przekonania ,żeby dawać takie zdjecia.Jakoś to takie troche jak dla mnie zbytnie ingerowanie w czyjąś intymnosć.ale kto wie może Michael nie ma nic przeciwko temu ,żeby sie pochwalić;)
Podoba mi sie ta minka MichaelaMaverick pisze: http://i58.photobucket.com/albums/g256/ ... -hn046.jpg
- Liberian Girl
- malakonserwa
Oj, dziewczyny...
Nie było mnie trzy dni, a temat tak się rozkręcił...!
Wszystkie posty obejrzałam z nieskrywaną radością i...wypiekami na twarzy Bardzo podobały mi się także rozważania na temat "czy Michael nosi stringi"? Otóż, przychylam się do opinii, iż do złotych spodni, Miki na pewno nie nosi niczego :p
To teraz coś z innej beczki.
Młody i niewinny.
Nie było mnie trzy dni, a temat tak się rozkręcił...!
Wszystkie posty obejrzałam z nieskrywaną radością i...wypiekami na twarzy Bardzo podobały mi się także rozważania na temat "czy Michael nosi stringi"? Otóż, przychylam się do opinii, iż do złotych spodni, Miki na pewno nie nosi niczego :p
To teraz coś z innej beczki.
Młody i niewinny.
Oj muszę Cię zmartwić.Maverick pisze: Kilka pierwszych wesrów MITM, z a n i m dotknie rękoma mikrofonu i statywu......... Też tak macie czy to takie całkeim MOJE? Plus szszszszyja...
To nie jest całkiem Twoje.
Ten moment jest bezbłędny.
Taka hm.. chwila maksymalnej koncentracji, zamknięcia się w swoim świecie, całkowite oddanie się muzyce i wersom tekstu.
Nie stop. To chyba nie to. Jednak nie potrafię tego rozszyfrować
A tak wracając jeszcze do tej szyi..
Kolejny zniewalający ruch Michaela.
Szczególnie w BOTDF.
Tak.
To spojrzenie i mimika w połączeniu z ruchem głowy, akcentującym każde mocniejsze uderzenie.
I ten warkoczyk na dokładkę.
To wcielenie Michaela zdecydowanie najbardziej preferuję.
A tu jaki niewinniutki. Co złego to nie jamalakonserwa pisze:Młody i niewinny.
- malakonserwa
Oj, nie nie. Tu już jest ten niebezpieczny błysk w okuA tu jaki niewinniutki. Co złego to nie ja
O czym mowa?Kilka pierwszych wesrów MITM, z a n i m dotknie rękoma mikrofonu i statywu...
Przepraszam, nie było mnie kilka dni i nie jestem w temacie
Maverick, ja po prostu kocham te zdjęcia! Kocham! Mogę się w nie wpatrywać godzinami.
Cukierek.