Kilka miłych fotek MJa dla rozluźnienia (2008)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- malakonserwa
EDIT:
na razie zostawiam tylko tą jedną fotkę, resztę poprawię i wrzucę później...onlyKATE pisze:Co z niego wyrosło to wiemy, ale jaki był mały i niewinny wg Ciebie nie bardzo. Popraw proszę
Zdechło mi coś związanego z wyświetlaniem obrazków i wszystko mi się knoci
Proszę wybaczyć :japrosic:
Ostatnio zmieniony wt, 17 cze 2008, 16:39 przez Diana_95, łącznie zmieniany 1 raz.
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Tak. Masz rację.Maverick pisze:Tak, rzekłabym wręcz, że młody Michael osiągnął wszelkie szczyty niewinności
Szczególnie ten stan ukazuje zdjęcie przy rurze.
Michael jeszcze jako młody chłopak wiedział, że dobry tancerz powinien skosztować wszystkich technik i stylów tańca.
Profesjonalista.
Błagam i skamlę.Maverick pisze:A co do BOTDF Era... mamy tu specjalistkę. Zuuu... czy nie zechciałabyś podzielić się PEWNYM zdjęciem z wygłodniałymi koleżankami?
BOTDF era mną poniewiera
Tak mi przyszło na myśl. Kompletnie nie ma to sensu, ale wiecie o co chodzi.
Powiem szczerze, że z odrywaniem się od monitora zapełnionego tymi zdjęciami, nie mam najmniejszego problemu.Maverick pisze:Miłego odrywania się od monitora :* Nie tylko Tobie jak mniemam.
Bardzo miłe, ale nie wyrzucają mi szklanek czy innych naczyń z rąk.
Słodki Michael w słodkim wieku, lecz z irytującą fryzurą.
Niebezpieczny ale pożądany.malakonserwa pisze:Oj, nie nie. Tu już jest ten niebezpieczny błysk w oku
Oczywiście, przecież pisałam to z przymrużeniem oka.
Z błyskiem.
I to zaczepne przygryzanie sznureczka.
Szczyt niewinności.
Oj no nie udawaj. Można i miesiąc nie być i to wiedzieć, toż to sprawa dawnej datymalakonserwa pisze:O czym mowa?
Przepraszam, nie było mnie kilka dni i nie jestem w temacie
http://pl.youtube.com/watch?v=Ki5-WrFY3Ew
Chodzi o początek.
Dorzucam kilka fotek naszego grzecznego chłopca z tej samej serii co wcześniej.
PS Diana95 Co z niego wyrosło to wiemy, ale jaki był mały i niewinny wg Ciebie nie bardzo. Popraw proszę
Czy może tylko ja nie widzę tych obrazków?
Wiesz, że mówisz i masz.Maverick pisze:A co do BOTDF Era... mamy tu specjalistkę. Zuuu... czy nie zechciałabyś podzielić się PEWNYM zdjęciem z wygłodniałymi koleżankami?
So. Girls.
Temu zdjęciu należy sie osobny wątek, moim zdaniem. Post to już na pewno. Tym bardziej, że szukałam tego screenu w clipie i go tam NIE MA.
Zdjęcie jest zatytuowane przeze mnie SPAZM. Ładnie?
Ah widziałam, widziałam.zu pisze:temu zdjęciu należy sie osobny wątek, moim zdaniem. Post to już na pewno. Tym bardziej, że szukałam tego screenu w clipie i go tam NIE MA.
Zdjęcie jest zatytuowane przeze mnie SPAZM. Ładnie?
Ale przypomnieć sobie nie zaszkodzi.
Baardzo intryguje mnie pochodzenie tego zdjęcia.
A może po prostu taki miał być finał (i to w dosłownym tego słowa znaczeniu ) BOTDF?
A może to zdjęcie grupowe na pamiątkę wspólnej pracy?
A może...
A może już nie będę taka i powiem, że na pewno byli zmęczeni i po zakończeniu produkcji jak nieżywi padli na podłogę. O.
Jak było na prawdę tego się chyba już nie dowiemy, w każdym razie trafnie zatytułowane.
Maverick pisze: http://i58.photobucket.com/albums/g256/ ... -hn111.jpg
...
I spokojnie, bez pośpiechu... take your time baby... cudownie.
oj
aj
i cos mnie kluje, cos mnie uwiera, cisnie...but.....if it's aching you have to rub it !!!
i pod takim spojrzeniem topnieja lodowce...wzbieraja oceany...Maverick pisze: http://i58.photobucket.com/albums/g256/ ... am2049.jpg
...nad horyzontem blyska sie i slychac szczek zelaza :P
czy kogos tez podnieca to jak w prawym kaciku ust jedna warga delikatnie odkleja sie od drugiej....
mam ochote rozdzielic je sama wlasnym jezykiem ... hmmmm
a ja wygladam tak gdy patrze na zdjecie pare centymetrow wyzej :]
a SPAZM od zu powinien inaugurowac kazda strone tego watku by przypomniec w jakim celu sie tu wszyscy spotykamy
'the road's gonna end on me.'
- malakonserwa
Jaj sobie nie rób...! Fryzura jest boska!Słodki Michael w słodkim wieku, lecz z irytującą fryzurą.
Ehe...czy kogos tez podnieca to jak w prawym kaciku ust jedna warga delikatnie odkleja sie od drugiej....
Yes, I do...!
Tęskne spojrzenie.
P.S.
Wiadome zdjęcie z "BOTDF" jest po prostu orgazmiczne.
No nie ma innego słowa.
Koniec świata.
Orgazmiczne.
łuuuu łuuuu łuuuuu.Dajesz czadu!!!! Jak widze pod wpływem tych fotek z niektórych wyszły prawdziwe demony sexuhomesick pisze: czy kogos tez podnieca to jak w prawym kaciku ust jedna warga delikatnie odkleja sie od drugiej....
A ten SPAM a la orgietka pobudza wyobraźnie Oj pobudza
Jestem w szoku.A myślałam, że tutaj same siostry zakonne które nie widzą w Michaelu nic poza jego tańcem i śpiewem
Sorry ale ja juz sama nie wiem co mówie.Zawsze mi sie wydawło, że jestem dość bezpośrednia, ale jak widze bezpośrednich tu nie brakuje. Mnie nawet zaczęły dreczyć wyrzuty sumienia za te fotki które powklejałam.Przecież tu są dzieci.
Nie nie nie ide sie przewietrzyć
Michael. pisze:homesick, tu są nieletni!
Ależ nie ma problemu Ja zaliczam się jeszcze do tych "dzieci" i w zupełności mi te fotki nie przeszkadzają, a wręcz przeciwnie Ta u góry strony jest taka... hmmm... tak wprowadza w nastrój panujący tutaj obecnie Młodsi ode mnie, Wam też te zdjęcia nie przeszkadzają? Musimy udowodnić naszym starszym koleżankom, że życzymy tu sobie takich ujęćMegi1975 pisze:Mnie nawet zaczęły dreczyć wyrzuty sumienia za te fotki które powklejałam.Przecież tu są dzieci.
"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Nie zapominajmy, że jesteśmy na forum, poświęconym Michaelowi Jacksonowi.Megi1975 pisze:Mnie nawet zaczęły dreczyć wyrzuty sumienia za te fotki które powklejałam.Przecież tu są dzieci.
Tu są same dzieci.
Więc dlaczego zabaweczek chcesz pozbawiać akurat te młodsze dzieciaczki?
W dzisiejszych czasach, gdzie nawet reklamy telewizyjne przepełnione są seksem, a i w bajkach pełno podtekstów, nas-dzieci nic już nie zdziwi.
Co do fotek Smooth_b..
Nie wiedziałam, że można TAK wyglądać zza pomarańczowych okularów.
Bo np przez niebieskawe już trochę gorzej się patrzy.