Czy tą kobietę pogięło?

"....pies był zdolny do niezprowokowanego ataku na ludzi i inne zwierząt..."

aha i jeszcze jeżeli dobrze zrozumiałam pozwana jest również żona Jermein'a-Alejandra.A tak a propos,czy to prawda,że oni się rozwodzą?
No mówi się, że MJ jest oskarżany o najbardziej absurdalne rzeczy... W tym wypadku najlepsze jest to, że to nie był wogóle pies MJ...Luis_Makrela pisze:http://www.thesmokinggun.com/archive/0621051husky1.html
Czy tą kobietę pogięło?![]()
![]()
Może i MJ jest właścicielem tego domu,ale co on ma wspólnego z tym psem???!!!!!
![]()
![]()
Przecież on tam nie mieszka!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
"....pies był zdolny do niezprowokowanego ataku na ludzi i inne zwierząt..."![]()
aha i jeszcze jeżeli dobrze zrozumiałam pozwana jest również żona Jermein'a-Alejandra.A tak a propos,czy to prawda,że oni się rozwodzą?
To po pierwsze (to, co powyżej)la_licorne pisze:Tak jakoś mi się przypomniało, jak MJ był oskarżony o śmierć tej babci, która zmarła podczas kiedy MJ przyjechał do szpitala i przenoszono ją do innego pokoju...
mam nadziejęM.Dż.* pisze: It's just a tabloid
To po pierwsze (to, co powyżej)![]()
Po drugie- nie wyczuwasz, Luis_Makrelo, absurdu tej informacji?![]()
Po trzecie- Husky, który gryzie człowieka BEZ POWODU jest do uśpienia, bo gryźć będzie każdego. U tej rasy oznaczałoby to solidny odchył psychiczny, często niereformowalny. Zrównoważony Husky, który ugryzł czlowieka MUSIAŁ mieć SOLIDNY powód. Pretestuję przeciwko tworzeniu tak bujdowatego obrazu tej rasy (czyt. rozpowszechnianiu takich informacji)!![]()
la_licorne pisze:To nie jest plota... http://www.thesmokinggun.com/archive/0621051husky1.html
Aż zajrzałam na ten onet, bo tak czytam te posty i nie mam pojęcia o co właściwie chodzi (a ostatnio z MJ jestem trochę do tyłu). No więc pies któy był w kagańcu z Encino wybiegł po tym jak wykopał dziurę pod ogrodzeniem majątku.Yana pisze:Na Onecie podali, że Husky o którym mowa wabi się Flash należy do bratowej Michaela, Alejandry.