Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
Pank wrote:Wystarczy nie przejmowac sie wyskakujacym bledem, gdy piszemy poprzez okienko na koncu strony.
No wlasnie po to to bleble w koszu utworzylam, bo mi ciagle te bledy wychodzily i chcialam sobie pocwiczyc otwieranie nowego tematu ;)
A raczej sprawdzic co i jak trzeba zrobic zeby dostapic zaszczytu. Taki test.
Z ciekawosci...
Nie wiem do kogo odniesc ten post:
Jacksomanka wrote:Nowa kole?anka ma tyyyle postów, a polskich znaków nie ma.
Odruchowo pomyslalam, ze to do mnie, ale nowa to ja nie jestem...no i nie wiem co ma zwpolnego ilosc postow z polskimi znakami.
Tak z ciekawosci pytam, bo mnie to zafrapowalo.
Admin powiadomiony. Mysle, ze wkrotce nas poinformuje, co sie dzieje i cos zrobi z tym.
Tymczasem prosze piszcie na razie bez polskich znakow.
edit:
Alarm odwołany. Można już pisać z polskimi znakami. Jak widać.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Dzięki adminowi udało się znieść problem z polskimi znakami. Można już pisać swobodnie. Rozwiązywanie dalszych problemów w toku.
Niestety, posty napisane od wczoraj od wystąpienia problemu do teraz, zostaną "zakrzaczone".
Oficjalne dementi- to nie przez homesick i jej sprośne zdjęcia.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Problem polskich znaków naprawiony - był to problem ustawień kodowania połączeń z bazami danych, nie tylko forum MJPT. Naprawione, rozwiązane.
Kwestia przekłamanej ilości postów, pochodzenia bliżej nieznanego, pewnie także drobny problem z bazą, została załatwiona pozytywnie. Problem rozwiązany przy pomocy specjalego skryptu (mini-programu) został w całości naprawiony.
Problem przy tworzeniu nowych postów/tematów jak widzę chyba tez poprawiony - wynikał z problemu z "krzakami" zamiast polskich znaków. Był jego następstwem.