Wrocław: Michael Jackson Black Night
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Kurcze zu, też bardzo chciałabym Cię (wreszcie ;) )poznać,ale po prostu nie dam rady.zu pisze:No i masz. A ja już liczyłam, że w końcu Cię Erna poznam może... Niech to.

Musiałabym z Wrocka do Katowic dojechać w środku nocy.
Egzamin mam o 9.
Nie mówiąc już o tym,że w ogóle bym nie spała, a pisanie egzaminu nie na trzeźwo to kiepska sprawa.

Zresztą znając mnie to i tak bym z tej imprezy nic nie miała,bo myślałabym o następnym dniu.

W wakacje wybieram sie do Wrocławia na bank.
MJowitek już wie o moim przybyciu.

Teraz pozostaje jeszcze tylko kwestia, kiedy.

Ustali się.

Do zobaczenia

Och ja to rozumiem doskonale, te uczelniane zmagania. Też nie pozwoliłabym sobie na pisanie egzaminu po nieprzespanej nocy, więc ta kwestia jest dla mnie jasna. Szkoda jedynie, że się tak złożyło :( No i szczególnie, że MJOWISKO coś w tym roku... jakby...Erna Shorter pisze:po prostu nie dam rady.

Ernuś a może po "dwudziestym którymś tam sierpnia" - takie before MJparty we Wrocku przed właściwym zlotemErna Shorter pisze: W wakacje wybieram sie do Wrocławia na bank.
MJowitek już wie o moim przybyciu.
Teraz pozostaje jeszcze tylko kwestia, kiedy.
Ustali się.

Co Ty na to? Pytam, bo planuję być.
Jakbyś chciała uwzględnić moją skromną osóbkę, byłoby miło

Potem wszyscy razem hop-siup do łodzi i wiosłujemy w kierunku Siadeh_ zbierając po drodze resztę chętnej wiary (chyba

W każdym razie co by się nie działo elita :] spotkać się musi a szczury lądowe i malkontenci niech sobie zostaną na lo(ą)dzie!

"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
- Tiger Lilly
O tak, tak! Dobijcie mnie! Ja już i tak nie mogę przeżyć, że mnie nie będzie w Łodzi, a tu jeszcze beforek we Wrocławiu się kroi...Lika pisze: a może po "dwudziestym którymś tam sierpnia" - takie before MJparty we Wrocku przed właściwym zlotem![]()

No ale odrzućmy egoizm, obiektywnie rzecz biorąc to świetny pomysł. W końcu Wrocław to nie tylko piękne, ale i bardzo Michaelowe miasto

A zresztą, pokuście mnie jeszcze trochę, to zupełnie stracę rozsądek i przylecę na zloty wszelakie

Tymczasem, nie mogę się już doczekać MJBlackNight! Do zobaczenia wszystkim, którzy będą i zachęcam do przybycia wszystkich niezdecydowanych

A swoją drogą... żadnego Michaela nie mamy do wystawienia w konkursie tym razem. Tak oddajemy wygraną Bartkowi? Bez walki?
Strrrrasznie mi zal , ze to akurat 26.06. a nie np tydzień póxniej...akurat mnie w Polsce nie będzie.
A jak znowu zrobia imprę za miesiąc to znowu bede gdzie indziej (chociaz blisko, bo w Bolkowie).
Ide sie pochlastać tępą zyletką w stylu EMO
...pzdr
siadeh_wkurzona_

A jak znowu zrobia imprę za miesiąc to znowu bede gdzie indziej (chociaz blisko, bo w Bolkowie).
Ide sie pochlastać tępą zyletką w stylu EMO

...pzdr
siadeh_wkurzona_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Kiniu, w takim bądź razie zapraszamy na kolejne MJBlackNight do Wrocka.siadeh_ pisze:Strrrrasznie mi zal , ze to akurat 26.06. a nie np tydzień póxniej...akurat mnie w Polsce nie będzie.![]()

Ale się zapowiada.Erna Shorter pisze:W wakacje wybieram sie do Wrocławia na bank.

Hyhy, to kto z wrocławskiego teamtu jest chętny? :] ja od razu odpadam ale mogę pożyczyć maskę.Tiger Lilly pisze:A swoją drogą... żadnego Michaela nie mamy do wystawienia w konkursie tym razem. Tak oddajemy wygraną Bartkowi? Bez walki?

- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Likuś Ciebie zawsze hihiLika pisze:Ernuś a może po "dwudziestym którymś tam sierpnia" - takie before MJparty we Wrocku przed właściwym zlotem
Co Ty na to? Pytam, bo planuję być.
Jakbyś chciała uwzględnić moją skromną osóbkę, byłoby miło

A co na to nasze wrocławskie fanki?:-)
Tylko ja bym chciała jechać mimo wszystko z grupą z Katowic, już im to obiecałam,także może takie małe before party,before, before party?

Obiecuję!dzina pisze:Ale się zapowiada. ZielonoMi Trzymam Cię za słowo, kobitko. :]
Aczkolwiek obiecywałam cały rok Laurze,ale nie dało rady.

Ten rok na studiach był wyjątkowo czasochłonny dla mnie...

Buziaki 4 all!

No, to proponuję zbiorowo pokusić Tigerka
Before before party sounds good and scarry.
"Wrocławska fanka" brzmi złowieszczo. Więc na wszelki wypadek - ja tu tylko studiuję
Ale jako wyżej wymieniona jestem z każdej kwestii ZA.
Kinga, w wakacje nie podejrzewam michelowej imprezy we Wrocławiu, ale od października trzymamy za słowo, że się na Black Night pojawisz :] Warrrto.
Maro, zamiast się głupio śmiać przywiózłbyś tyłek do Wrocka :P

Before before party sounds good and scarry.
"Wrocławska fanka" brzmi złowieszczo. Więc na wszelki wypadek - ja tu tylko studiuję

Ale jako wyżej wymieniona jestem z każdej kwestii ZA.
Kinga, w wakacje nie podejrzewam michelowej imprezy we Wrocławiu, ale od października trzymamy za słowo, że się na Black Night pojawisz :] Warrrto.
Maro, zamiast się głupio śmiać przywiózłbyś tyłek do Wrocka :P