Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Ja też się zgadzam z Pankiem. A ta fryzura to chyba nie była za czyjąś namową - Michael "ubrał te włosy" tak dla żartów (dla beki pozdrowienia dla Dziny), z własnej woli.
MJ byl w tamtym czasie na FLorydzie i wpadl do jakichs znajomych na impreze w stylu lat 70tych.Obowiazywaly przebrania.Efekt na zdjeciach.Mi ten drobny wyskok bardzo sie podobal,MJ po prostu chcial sie dobrze pobawic.Niestety impreza ponoc skonczyla sie napastowaniem Mike'a przez innych gosci.
thewiz wrote:MJ byl w tamtym czasie na FLorydzie i wpadl do jakichs znajomych na impreze w stylu lat 70tych.Obowiazywaly przebrania.Efekt na zdjeciach.Mi ten drobny wyskok bardzo sie podobal,MJ po prostu chcial sie dobrze pobawic.Niestety impreza ponoc skonczyla sie napastowaniem Mike'a przez innych gosci.
Bozesz ty moj .Dochodze do wniosku ze biedny chlop naprawde musi sobie kupic czapke niewidke , bo nawet pojsc zabawic sie nie moze.Biedna chlopina
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka