Akon & Michael Jackson - Hold My Hand [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Brzmi to fatalnie,ale to chyba tylko faktycznie Michael cwiczy sobie glos po mocno zakrapianej wysokoprocentowymi trunkami poprzedniej nocy.
Ten utwor i tak mi nie przypadnie do gustu nawet w wersji z wokalem Michela z czasow Dangerous. Nie podoba mi sie i tyle. I to nie jest kwestia problemu ze spiewa tu z Akonem bo z kim-kolwiek innym ten utwor tez by mi sie nie podobal.Juz wole remixy z T-25.
Ten utwor i tak mi nie przypadnie do gustu nawet w wersji z wokalem Michela z czasow Dangerous. Nie podoba mi sie i tyle. I to nie jest kwestia problemu ze spiewa tu z Akonem bo z kim-kolwiek innym ten utwor tez by mi sie nie podobal.Juz wole remixy z T-25.
Eee tam...KWASNA pisze:Michael robi za chórek....
straszne...
W takim slynnym kawalku Somebody's Watching Me, Rockwella (z 1984) - MJ tez goscinnie robi za chorek swoim rozpoznawalnym glosem...i jakos nie mialo to wplywu na brzmienie nadchodzacego albumu Bad z 1987r...ot robie (sobie) takie porownanie sytuacji sprzed (ponad) 20 lat ;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
No właśnie, okropieństwo jakiego teraz pełno...Dangerous pisze:Nawet fajne tak do drinka i na koniec imprezki
This life dont last forever(hold my hand)
so tell me what we'r waitin for(hold my hand)
better off bein together(hold my hand)
bein miserable alone(hold my hand)
cuz i been there before an you been there before but together we can be alright
cuz when it gets dark and when it gets cold we hold eachother till we see the sunlight
(
so if you just hold my hand,baby i promise that ill do all i can
things'll get better if you just hold my hand
nothin can come between us if you just hold my hand
The nights are gettin darker(hold my hand)
& there's no peace inside(hold my hand)
so why make our lifes harder(hold my hand)
by fighting love tonight
cuz i been there and you been there before but together we can be alright
cuz when it gets dark and when it gets cold we hold eachother till we see the sunlight
so if you just hold my hand,baby i promise that ill do all i can
(x2)
i can tell that your tired of bein lonley
take my hand dont let go baby hold me
talk to me an let me be your one and only
cuz i can make it alright till the mornin
(x2)
hold my hand,baby i promise that ill do all i can
Oczywiscie ten utwor slyszalem juz wczesnie w wersji solo Akona
i caly czas mialem nadzieje ze jednak nagraja jakis inny kawalek wspolnie ale wszysko wskazuje ze jednak bedzie"Hold My hand " .
No coz mi on nie przypadnie do gustu lecz nie wykluczam ze na listach przebojow zaistnieje w pierwszych dziesiatkach.
Jedyny plus tego wszystkiego to ze potwierdzaja sie plotki o tym ze jednak Michael pracuje nad nowym materialem w studiu a nie tylko przykleja kolejne plastry do swojej twarzy. Mam nadzieje ze kolejne plotki tez sie potwierdza,oczywiscie te zwiazane z muzyka i nowa plyta
i caly czas mialem nadzieje ze jednak nagraja jakis inny kawalek wspolnie ale wszysko wskazuje ze jednak bedzie"Hold My hand " .
No coz mi on nie przypadnie do gustu lecz nie wykluczam ze na listach przebojow zaistnieje w pierwszych dziesiatkach.
Jedyny plus tego wszystkiego to ze potwierdzaja sie plotki o tym ze jednak Michael pracuje nad nowym materialem w studiu a nie tylko przykleja kolejne plastry do swojej twarzy. Mam nadzieje ze kolejne plotki tez sie potwierdza,oczywiscie te zwiazane z muzyka i nowa plyta
Canario, jestem w stanie się założyć że to do TOP 10 w USA aniCanario pisze:lecz nie wykluczam ze na listach przebojow zaistnieje w pierwszych dziesiatkach.
w UK się nie dostanie, co Ty na to?
Ciekawe jakie video do tego powstanie... Może Akon & Michael
będą się trzymać za rączkę gdzieś w pustym klubie...
Zero sukcesu wróżę. Zastanawiam się czy to nawet na singlu wypuści.
Jak to się tak będzie podobać jak naszej większości to mój Boże
Nie myślcie że ja jestem jakiś idiota-rasista co Akona nie lubi.
Akon sam mi nie przeszkadza, niech sobie nagrywa, odniósł sukces i za to szacunek, ale won mi od Jacksona! Nie pasują do siebie, no za nic no!
Michael się przez niego stoczy do końca
ps. mojej żonie się ten kawałek podoba. nie znam jej
Boże Mikey przejrzyj na oczy!!!
czy ty nie widzisz,że Akon to nic nie warta gwiazdka sezonowa??!!!
człowieku obudź sie!!!
Jak dla mnie załamka i porażka...Boże co to wogule jest???przeciez tego Akona nie da się słuchac, ma głos jak by sie spotkał ze ścianą albo jak podrzynany kot.
Michael. POBUDKA człowieku co ty robisz...
czy ty nie widzisz,że Akon to nic nie warta gwiazdka sezonowa??!!!
człowieku obudź sie!!!
Jak dla mnie załamka i porażka...Boże co to wogule jest???przeciez tego Akona nie da się słuchac, ma głos jak by sie spotkał ze ścianą albo jak podrzynany kot.
Michael. POBUDKA człowieku co ty robisz...
Mandey pisze:Akon sam mi nie przeszkadza, niech sobie nagrywa, odniósł sukces i za to szacunek, ale won mi od Jacksona! Nie pasują do siebie, no za nic no!
Michael się przez niego stoczy do końca
Zupełna racja. Naprawdę nie pasują. Niech każdy zajmie się swoimi sprawami, Michael niech się zamknie u siebie w studiu a Akon w swoim.... I mam nadzieję, że ta "niby prawdziwa" lista utworów MJ co była podawana w innym temacie to tylko żart z czyjejś strony, bo jesli Akon ma pracować(nie śpiewać) nad większością utworów....to będe miała załamanie psychiczne...
Mike idzie za "szarą masą"... i Akonem... ale mam nadzieję, że to tylko na potrzeby tego jedego utworu... .tylko te emotki wyrażają to co czuje po tej piosence..Michael. POBUDKA człowieku co ty robisz...
- Dangerous_Dominika
Założyłam wątek w Faktach, żeby każdy mógł od razu znaleźć, i nowy wątek jako komentarze, jako że takie mamy zasady zakładania wątków w dziale Fakty. Niech moderatorzy zdecydują, czy połączyć, czy przenieść :)
EDIT: wykasowałam jednak osobny temat "komentarze" i podmieniłam link w Faktach do komentarzy tutaj. I gra :)
Buziole, ale mamy radochę, prawda?
EDIT: wykasowałam jednak osobny temat "komentarze" i podmieniłam link w Faktach do komentarzy tutaj. I gra :)
Buziole, ale mamy radochę, prawda?
Ostatnio zmieniony pn, 30 cze 2008, 19:01 przez zu, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do USA to nie jestem pewien ale UK raczej bym obstawial ze jednak w pierwszej dziesiatce zaistnieja z ta piosenka. No ale zalozyc bym mogl sie tylko o duze piwo , o nic cenniejszego, az takim ryzykantem nie jestem.Mandey pisze: Canario, jestem w stanie się założyć że to do TOP 10 w USA ani
w UK się nie dostanie, co Ty na to?
Naprawde Akona i Jacksona stac na jakis lepszy numer. Video do tego singla(o ile wyjdzie) tez bym byl ciekaw
Pominę milczeniem ten zadziwiający fakt.homesick pisze:no co ty zerknij na posty nad soba...czarna rozpacz
jak wyda plyte bedzie zbiorowe sepuku :]
Michael brzmi cudownie czysto, gładko, vibrato przepiękne. Piosenka prosta, pewnie!, ale wokal Michaela jest bardzo, bardzo dobry. Obiecujący..........