Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
moje wrażenia po pierwszym przesłuchaniu:
pioseneczka mnie nie powaliła tak sobie zwyczajna pioseneczka taka do posłuchania, zrelaksowania się akurat na czas wakacyjny. najgorsze jest to ze w tej piosence nie mogę wsłuchać się w glos MJ tak jak to robie z innymi piosenkami ale to pewnie dlatego że Akon też śpiewa mam mieszane uczucia nie przekonuje mnie duet Akon&MJ osobiście do Akona nic nie mam, nic więcej juz nie będę pisała zobaczymy jak się to wszystko dalej potoczy :P
Canario wrote:Im dluzej tego slucham tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze to moze byc hit
po kilkudziesięciu przesłuchaniach też tak pomyślałam...
Mam to samo słucham tego teraz cały czas i coraz bardziej mi się podoba nawet Akon mnie nie drażni.Już wychodze z szoku i jestem bardzo zadowolona. Nawet mojemu mężowi sie podoba, powiedział, że piosenka jest "świetna"a jeśli on pochwalił zwłaszcza,że to coś Michaela jeśli chodzi o MJ on zawsze jest wyjatkowo krytyczny i wręcz szyderczyto musi mu się faktycznie podobać
Kiedy przesłuchałem po raz pierwszy tą piosenkę nie byłem nią zachwycony , byłem zachwycony że Michael śpiewa. Dziś kiedy pracowałem słuchałem only ''hold my hand '';p Wsłuchajcie się we wszystkie dźwięki, piosenka genialna , wokal Michaela genialny, każde słowo,pisk wyśpiewany przez króla doprowadza mnie do obłędu . AHHHHHH i ten zryw przy refrenie kiedy Michael śpiewa 3x słowo hold my hand
Wiśnia wrote:Kiedy przesłuchałem po raz pierwszy tą piosenkę nie byłem nią zachwycony , byłem zachwycony że Michael śpiewa.
tak samo, ale jak posłucha się dłużej to miło. W fonie dałam na funkcji Mega Bass i na słuchawki to brzmi świetnie (to na głośnikach tak nie mam- od fona)
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
Wiśnia wrote:Kiedy przesłuchałem po raz pierwszy tą piosenkę nie byłem nią zachwycony , byłem zachwycony że Michael śpiewa. Dziś kiedy pracowałem słuchałem only ''hold my hand '';p Wsłuchajcie się we wszystkie dźwięki, piosenka genialna , wokal Michaela genialny, każde słowo,pisk wyśpiewany przez króla doprowadza mnie do obłędu. AHHHHHH i ten zryw przy refrenie kiedy Michael śpiewa 3x słowo hold my hand
Czyli wnioski takie że kawałek zaczyna się podobać po wielokrotnym przesłuchaniu. To dobrze. Ja już zapomniałem o nim i na razie nie wracam, co chyba świadczy o tym że jak szybko w ucho wpada tak szybko wylatuje...
Mi bynajmniej.
mój mąż który słucha Michaela tylko wtedy kiedy musi (czyli kiedy ja słucham) dzisiaj wracając z pracy w pierwszej kolejności puścił HMH na full powiedział,że piosenka jest super ;) już ją nawet w telefonach mamy i słuchamy :D
AHHHHHH i ten zryw przy refrenie kiedy Michael śpiewa 3x słowo hold my hand
No właśnie..niestety, piosenka mnie wciągneła...przed snem..chyba z 10x, w drodze na kolejkę... tylko tego szukam do słuchania w telefonie.. I jest też taki jeden moment w 5/7 piosenki, że normalnie nogi mi miękną... Niby taka zwykła, sezonowa pioseneczka wszystkich..a jak wciąga..kurcze..
homesick wrote:
a w temacie....tak tak pikny ten nowy akon pikny.
Ciesze sie ze Tobie tez sie podoba
Przyznaje bez bicia ze po pierwszych przesluchaniach bylem mocno zawiedziony tym kawalkiem , a szczegolnie Michaelem,wydawalo mi sie ze tam jakos dziwnie piszczy ale moze dlatego ze nie bylem do konca trzezwy wtedy. Teraz po paru set razach sluchania tej piosenki podoba mi sie bardziej aczkolwiek nie powala na kolana. Dalej czuc ze to jest jednak sezonowy plastik,ale co z tego jesli moze wyniesc po nie wiem ilu latach Michaela na szczyty list przebojow. Szczerze mowiac chyba wole ten sezonowy plastik niz wszystkie ballady z vincka razem wziete. Tutaj czuc przebojowosc-tam czulem tylko zapach zmurszalego drewna.
Wnioski dla mnie plyna takie zeby z ocena nowych utworow wstrzymac sie kilka dni i nie sluchac pod wplywem srodkow wysokoprocentowych bo to moze znieksztalcic obraz sytuacji.
MJJ wrote:
Akon's label rep said that the singer's as-yet-untitled third album, due later this year, has not been completed, so there's no word on whether "Hold My Hand" will make the cut, and as such, there hasn't been any plan to release the song as a single.