Akon & Michael Jackson - Hold My Hand [koment.]

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

Wybaczcie ale wiele już przeczytałem w komentarzach do tej piosenki "VIDEO IS COMING" :) więc czekamy na teledysk ^.^
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Jak już pisałem piosenka jest przyjemna do posłuchania i naprawdę w sam raz na wakacyjny czas. Wokal Michaela jak zawsze świetny ale utwór niestety klasy nie ma żadnej. Choć w sumie mało jest utworów duetów z Michaelem które mają klasę. Oczywiście nie pisze tu o tych z McCartney'em czy chociażby tych nie wydanych np z Freddym (Crugerem) :knuje:
Ale gdzież temu utworowi do poziomu większości kawałków Michaela ehhh. Ale ja nie wiem czemu ja tak mocno się nad tym skupiam (skupiamy) skoro ten utwór z tego co widać i słychać to tak naprawdę jedna wielka niewiadoma i na całe Nasze, Boże i Michaela szczęście to utwór AKONA !!!!! Miejmy nadzieję ,ze utwory na nowej płycie Michaela przywrócą jego dawną klasę. Bo chociażby taki "heal the world",no niby taka prosta ballada ale klasę ma. Ja właśnie cały czas oczekuje od Michaela utworów charakterystycznych. Bo gdy np na dyskotece puszczą początek billie jean czy smooth criminal to nikt nie ma wątpliwości kto jest autorem piosenki. :wariat: I takich charakterystycznych nutek Nam i Michaelowi potrzeba. Amen.
Canario

Post autor: Canario »

Xscape pisze: Ale ja nie wiem czemu ja tak mocno się nad tym skupiam (skupiamy) skoro ten utwór z tego co widać i słychać to tak naprawdę jedna wielka niewiadoma
Po kilkuletniej suszy dotyczacej M.Jacksona to nawet paro-sekundowy telefon do fanow podchmielonego(prawdopodobnie) Michaela wywoluje niemal rozruchy,a co dopiero nowa piosenka z jego udzialem.Ja sie tam nie dziwie naszemu skupieniu w tym temacie. Jesli to wyjdzie na singlu to dobrze. Jesli nie tez dobrze. Przynajmniej bedzie mozna sobie posluchac przez pare miesiecy czegos swiezszego od remixow Thrillerowskich :muzyka:
thewiz

Post autor: thewiz »

O...wystarczy odciac sie od swiata i neta na kilka dni a tu takie klocki ;-). Utwor jesli wyjdzie na singlu, to ma bardzo duze szanse, by isc w stacjach radiowych w USA typu KISS FM. Tam Akon ma ogromne przebicie, a MJ od lat jak wiadomo zadne. Dlatego tez wydanie tego duetu na singlu moze miec duze znaczenie na rynku amerykanskim, na ktorym MJ od lat jest ignorowany.
Piosenka mi sie osobiscie podoba, 200 % Akona. MJ zrobil wiele kawalkow, w ktorych byl na chorkach wpisujac sie w klimat glownego artysty, dlatego tez jego poporzadkowanie sie stylowi Akona wogole mnie nie razi. Piosenka jest mila, wpada w ucho i moze przekonac mlode pokolenie do Michaela, to najwazniejsze. Dlatego tez jestem na tak, tym bardziej ze kawalek buja ;-).
Awatar użytkownika
BlackOrWhite

Post autor: BlackOrWhite »

Ja uważam że ta piosenka jest bardzo dobra ;D może niesłychać jakiegos poweru w głosie MJ ale jest dobrze :) mie też drazni głos Akona :-/ ale da sie przezyc ;-)
"czas przemija nawet wtedy gdy wydaje sie to niemożliwe" [*]
K

Post autor: K »

piosenka (muzyka) bez wyrazistego bitu i melodii, za pół roku wszyscy o niej zapomną, a najlepsze że na niektórych stronach piszą, że to nowy singiel Jacksona.. :surrender:
Awatar użytkownika
Martka

Post autor: Martka »

Na jakich stronach tak piszą??
KrwawaMerry

Post autor: KrwawaMerry »

Jeśli chodzi do Akona to tam kilka jego kawałków nawet fajnie się słucha, nie jest aż taki zły. Tylko ten jego głos taki dziwny :mj: .
...Na zawsze pozostaniesz w moim sercu Michael...;( [*][*]
K

Post autor: K »

Martka pisze:Na jakich stronach tak piszą??
heh na kilku - już sam tytuł mówi za siebie

"Universal Music Remove New Jackson Single"... masakra
Maverick

Post autor: Maverick »

Czy ktoś umiałby wywalić Akona (no jednak nie mogę tego wycia :-P) i muzykę ( :knuje: ) i zostawić Michaela a capella?
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Niestety nie,Akon z Michaelem trzymają się za ręce i jest im dobrze a ponad to mi się to podoba:) hold...hold.hold my hand
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Mandey

Post autor: Mandey »

Bardzo króciutkie a'capella z Michaelem 20 sekund. Link z forum MJPF ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

homesick pisze:wedlug Kelly'ego
:podejrzliwy: Tego R. Kelly'ego?
co odpowiada za YANA, Cry i One More Chance?
Kurde...kiedy uslyszalam HMH po raz pierwszy, to moje mysli skierowaly sie ku R. Kelly :wariat: ...jesli to naprawde on, to wywolalam wilka z lasu glupija
edit ->
singer/songwriter Claude Kelly wrote the recently leaked Akon song "Hold My Hand" featuring Michael Jackson
O zes...nie dopatrzylam z rozpedu...:/
Ostatnio zmieniony czw, 03 lip 2008, 18:22 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

cicha pisze:Tego R. Kelly'ego?
co odpowiada za YANA, Cry i One More Chance?
nie nie nie ;)
singer/songwriter Claude Kelly wrote the recently leaked Akon song "Hold My Hand" featuring Michael Jackson
'the road's gonna end on me.'
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Piosenka nie wpadła mi w ucho ale nie mówię, że jest straszna.
Głos MJ i Akon'a są do siebie podobne jak dla mnie i może przez to odczuwam monotonię w utworze. :surrender:
مايكل جاكسون
ODPOWIEDZ