Akon & Michael Jackson - Hold My Hand [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Jak już pisałem piosenka jest przyjemna do posłuchania i naprawdę w sam raz na wakacyjny czas. Wokal Michaela jak zawsze świetny ale utwór niestety klasy nie ma żadnej. Choć w sumie mało jest utworów duetów z Michaelem które mają klasę. Oczywiście nie pisze tu o tych z McCartney'em czy chociażby tych nie wydanych np z Freddym (Crugerem)
Ale gdzież temu utworowi do poziomu większości kawałków Michaela ehhh. Ale ja nie wiem czemu ja tak mocno się nad tym skupiam (skupiamy) skoro ten utwór z tego co widać i słychać to tak naprawdę jedna wielka niewiadoma i na całe Nasze, Boże i Michaela szczęście to utwór AKONA !!!!! Miejmy nadzieję ,ze utwory na nowej płycie Michaela przywrócą jego dawną klasę. Bo chociażby taki "heal the world",no niby taka prosta ballada ale klasę ma. Ja właśnie cały czas oczekuje od Michaela utworów charakterystycznych. Bo gdy np na dyskotece puszczą początek billie jean czy smooth criminal to nikt nie ma wątpliwości kto jest autorem piosenki. I takich charakterystycznych nutek Nam i Michaelowi potrzeba. Amen.
Ale gdzież temu utworowi do poziomu większości kawałków Michaela ehhh. Ale ja nie wiem czemu ja tak mocno się nad tym skupiam (skupiamy) skoro ten utwór z tego co widać i słychać to tak naprawdę jedna wielka niewiadoma i na całe Nasze, Boże i Michaela szczęście to utwór AKONA !!!!! Miejmy nadzieję ,ze utwory na nowej płycie Michaela przywrócą jego dawną klasę. Bo chociażby taki "heal the world",no niby taka prosta ballada ale klasę ma. Ja właśnie cały czas oczekuje od Michaela utworów charakterystycznych. Bo gdy np na dyskotece puszczą początek billie jean czy smooth criminal to nikt nie ma wątpliwości kto jest autorem piosenki. I takich charakterystycznych nutek Nam i Michaelowi potrzeba. Amen.
Po kilkuletniej suszy dotyczacej M.Jacksona to nawet paro-sekundowy telefon do fanow podchmielonego(prawdopodobnie) Michaela wywoluje niemal rozruchy,a co dopiero nowa piosenka z jego udzialem.Ja sie tam nie dziwie naszemu skupieniu w tym temacie. Jesli to wyjdzie na singlu to dobrze. Jesli nie tez dobrze. Przynajmniej bedzie mozna sobie posluchac przez pare miesiecy czegos swiezszego od remixow ThrillerowskichXscape pisze: Ale ja nie wiem czemu ja tak mocno się nad tym skupiam (skupiamy) skoro ten utwór z tego co widać i słychać to tak naprawdę jedna wielka niewiadoma
O...wystarczy odciac sie od swiata i neta na kilka dni a tu takie klocki . Utwor jesli wyjdzie na singlu, to ma bardzo duze szanse, by isc w stacjach radiowych w USA typu KISS FM. Tam Akon ma ogromne przebicie, a MJ od lat jak wiadomo zadne. Dlatego tez wydanie tego duetu na singlu moze miec duze znaczenie na rynku amerykanskim, na ktorym MJ od lat jest ignorowany.
Piosenka mi sie osobiscie podoba, 200 % Akona. MJ zrobil wiele kawalkow, w ktorych byl na chorkach wpisujac sie w klimat glownego artysty, dlatego tez jego poporzadkowanie sie stylowi Akona wogole mnie nie razi. Piosenka jest mila, wpada w ucho i moze przekonac mlode pokolenie do Michaela, to najwazniejsze. Dlatego tez jestem na tak, tym bardziej ze kawalek buja .
Piosenka mi sie osobiscie podoba, 200 % Akona. MJ zrobil wiele kawalkow, w ktorych byl na chorkach wpisujac sie w klimat glownego artysty, dlatego tez jego poporzadkowanie sie stylowi Akona wogole mnie nie razi. Piosenka jest mila, wpada w ucho i moze przekonac mlode pokolenie do Michaela, to najwazniejsze. Dlatego tez jestem na tak, tym bardziej ze kawalek buja .
- BlackOrWhite
-
Tego R. Kelly'ego?homesick pisze:wedlug Kelly'ego
co odpowiada za YANA, Cry i One More Chance?
Kurde...kiedy uslyszalam HMH po raz pierwszy, to moje mysli skierowaly sie ku R. Kelly ...jesli to naprawde on, to wywolalam wilka z lasu
edit ->
O zes...nie dopatrzylam z rozpedu...:/singer/songwriter Claude Kelly wrote the recently leaked Akon song "Hold My Hand" featuring Michael Jackson
Ostatnio zmieniony czw, 03 lip 2008, 18:22 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...