W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witaj AgnesJackson widzę że Opolszczyzna . Byłem kika razy w Kluczborku ale tylko przejazdem ale niedługo tam pewnie zawitam w te wakacje zwiedzam całe nasze województwo . Życzę Ci miłego poznawania Naszego piosenkarza, aktora, tancerza , biznesmena, komedianta, autora piosenek itd itd itd . Jednym trójsłowem WITAMYnaFORUM !!!
Witam:) Życzę Ci miłego poznawania Michaela i jego twórczości.Jeżeli zainteresowałaś się nim dopiero miesiąc temu to masz wszystko do odkrycia:) Pozdrawiam.
Witaj;** aj to dobrze ze sie nie przejmujesz znajomymi;D ja tak samo mialam i w niektorych przypadkach mam, ale juz czesc tych osob 'zmajkelizowałam' xD z pewnoscia spodoba Ci sie na forum;)) pzdr;*
Już nie pamiętam jaka to była piosenka na tym balkonie, ale wydaje mi się, że albo Billie Jean albo Smooth Criminal Dzięki za cieplutkie powitanie PzDr
Lika pisze:No proszę Smooth - a mówią, że Michael Jackson wyszedł z mody i nie jest na topie...
Moja koleżankę z gimnazjum zMAJKELizowałam!!! Teraz wniebowzięta jest teledyskiem do 'Bad'. W życiu nie pomyślałabym, żeby metal na Michaela się przerzucił! A zaczęło się od 'Smooth Criminal' jak u mnie usłyszała, opowiedziałam jej HIStory Jacksona i jeszcze spróbuję ja namówić do przyłączenia się do Forum.
Woooo..!
AgnesJackson Witaj na Forum Pozdrawiam.
P.S. za co nałapałaś tych ostrzeżeń?? Tylko 32 posty i 2 ostrzeżenia? dobra jesteś...
Witam serdecznie Bardzo miło cię poznać. Prowadzisz fajny blog o Michaelu jak na tak młodą osóbkę i "świeżą" fankę. Pozdrawiam i życzę dużo miłego na tym forum ..
Witam! Ze mnie też się śmieją. A właściwie to śmiali się głównie w szkole i czasem któremuś się dostało (nie za mocno, bo nie chciałam dostać uwagi). A teraz może nie będą się śmiać, bo idę do gimnazjum po wakacjach, ale pewnie ktoś się dowie, że jestem fanką MJ-a i pewnie będą się śmiać...