Akon & Michael Jackson - Hold My Hand [koment.]

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

pfff. ''nierozpoznawalna pioseneczka''? Jesteś genialny, lepiej zorientuj się na jakim poziomie stoją obecne piosenki. Założę się że HMH będzie hitem(jeśli wogóle zostanie oficjalnie wydane )
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Piosenka nie jest specjalnie charakterystyczna, bo za dużo czerpie z innych piosenek (tu już podano co najmniej dwa tytuły). Hitem będzie, bo sygnują go dwie znane nazwy - MJ i Akon
K

Post autor: K »

Wiśnia pisze:pfff. ''nierozpoznawalna pioseneczka''? Jesteś genialny, lepiej zorientuj się na jakim poziomie stoją obecne piosenki. Założę się że HMH będzie hitem(jeśli wogóle zostanie oficjalnie wydane )
słucham Jacksona od ponad 20 lat i wierz mi - to nic specjalnego w porównaniu do jego utworów. Całe szczęście, że to piosenka Akona bo chyba bym sie załamał. Co do obecnego poziomu piosenek - jest bardzo niski ale to nie znaczy ze Jackson ma sie również "obniżać" do poziomu obecnego. Piosence brakuje wiele i nie ma sensu sie rozpisywać bo to przecież utwór piejącego Akona.
Czekam z niecierpliwością na nowości od samego MJ ale powoli zaczyna mnie już irytować to jego "soon, very soon" itp. oby zdążył wydać album przed Euro 2012 :-/
Maverick

Post autor: Maverick »

Co konkretnie Cię irytuje w tym, że on mówi "soon" zamiast pokazać światu środkowy palec w czerwcu 2005 roku, co zrobiłby każdy normalny człowiek?
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Przepraszam czy mógł by mi ktoś podesłać wersję 320 kb/s na PW? dzięki z góry:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Maro pisze:Przepraszam czy mógł by mi ktoś podesłać wersję 320 kb/s na PW? dzięki z góry:)
Po co Ci wersja 320 kb/s skoro jest to przerobiona wersja z pewnie 128 kb/s lub coś takiego?
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Wszyscy tak narzekają i narzekają.
Faktycznie piosenka nie jest porywająca, nie zapada też od razu w pamięć, ale można się do niej pobujać. ;-)

Niestety cały czas nie potrafię pojąć tego czemu Michael współpracuje w takimi "artystami" jak Akon czy Fergie.
Są znacznie lepsi od nich i są tacy,którzy znacznie bardziej pasują do Mjakiego,no ale trudno on tak che nic nie poradzimy.

Ok,ale przejdę do sedna.
Uważam,ze to dobry znak,bo on wrócił,wiemy,że nadal jest w dobrej formie i ,że jest szansa,że czymś nas zaskoczy, nieco bardziej niż "HMH".

Nareszcie coś nowego i z tego powodu powinniśmy skakać ze szczęścia, bo jak cały czas siedział cicho jak mysz pod miotłą, teraz nagle zaczyna się coś dziać i to na poważnie. ;-)

Dla mnie to i tak jest utwór Michael Jackson feat. Akon,a nie Akon feat. Michael Jackson. :mlotek:
Obrazek
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Erna Shorter pisze: Dla mnie to i tak jest utwór Michael Jackson feat. Akon,a nie Akon feat. Michael Jackson. :mlotek:
Jeśli ma się znaleźć na płycie Akona, to jest Akon feat. MJ
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Speed Demon pisze:Jeśli ma się znaleźć na płycie Akona, to jest Akon feat. MJ
Wiem o tym,ale mnie chodzi o to,kto w tej sytuacji jest dla MNIE ważniejszy. ;-)

Ja jednak bardziej cenię Michaela i z kimkolwiek by nie śpiewał, on stanowi dla mnie esencję utworu. ;-)

Pzdr
Obrazek
boombell

Post autor: boombell »

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :mj: :mj: :mj: :mj: jejeje Extra!!! bartdzo mi sie podoba ;-) szybko wpada w ucho ;-) Czadzik!! MJ jednak nei proznuje ;-) :happy: :happy:

PS moze komus sie przyda ;-)
link usuniety...-->siadeh_
Awatar użytkownika
DirtyDiana94

Post autor: DirtyDiana94 »

można skomentować jednym, krótkim zdaniem:

Za dużo Akona, za mało Michaela.
Obrazek

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
Awatar użytkownika
iguana_night

Post autor: iguana_night »

Moim zdaniem właśnie piosenki które od razu wpadają w ucho równie szybko z niego wypadają. Ja prawie przy żadnej piosence M. nie miałam przy pierwszym słuchaniu wrażenia, że jest genialna. To stwierdzenie przychodziło z czasem, dopiero po dokładnym wsłuchaniu się w tekst i muzykę. I ja właśnie takie utwory cenię i myślę, że takie mają szanse na przeżycie.. A HMH to, nie oszukujmy się - hit jednego sezonu.
Stranger in Moscow.
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

iguana_night pisze:hit jednego sezonu
No, może i dwóch xD
Utwór mi się podoba, mimo wszystkich nieprzychylnych opinii na jego temat. Jest melodyjny, Akon-owy, Michael-owy, mieszany jednym słowem. Mi się to podoba i jestem na tak. ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

nie porywa i nie zachwyca... :)

ale czekamy dalej :)
I'm so proud to say- I love You.
mjrink

Post autor: mjrink »

A mnie porywa i zachwyca. Jestem na tak.Zdecydowanie
ODPOWIEDZ