Lavelle Smith w Las Vegas.Zbieg okoliczności czy...

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Maro

Lavelle Smith w Las Vegas.Zbieg okoliczności czy...

Post autor: Maro »

Lavelle Smith(zdjęcia poniżej)

Obrazek

Obrazek

przebywa w Las Vegas według jednego fana z MJJC którego znajomy jest jakimś tam obiazdowym tancerzem z Los Angeles i podobno ma się spotkać z Michaelem.

Teraz pewnie się zastanawiacie kim jest ów Lavelle?

Był choreografem Michael'a(http://pl.youtube.com/watch?v=Ze3nT3hIFZI&e),współpracował z nim przez ponad 20 lat. Na razie nie mogę znaleźć więcej info,Mav pomozesz?

Źródło[mjjc]

a tutaj jego imdb

http://www.imdb.com/name/nm1013951/

(tancerze)

http://pl.wikipedia.org/wiki/HIStory_World_Tour

http://en.wikipedia.org/wiki/Dangerous_World_Tour

http://pl.wikipedia.org/wiki/Bad_World_Tour

Scream

http://en.wikipedia.org/wiki/MTV_Video_ ... oreography
Ostatnio zmieniony sob, 05 lip 2008, 13:44 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maverick

Post autor: Maverick »

Choreograf i najważniejszy tancerz Michaela na trzech solowych trasach (Bad, Dangerous, HIStory), a także współautor boskiego "Dangerous" na MJ & Friends '99. Robił z nim między innymi "Ghosts"i "Scream", wystąpił u boku Michaela na trzydziestoleciu w MSG.

LaVelle, od kiedy Michael go nie potrzebuje, pracuje dla wielu topowych gwiazd, głównie dla Beyonce. Ułożył też Thrillera dla Chrisa Browna na WMA 2006 w Londynie jako tribute dla Michaela.

Tyle z głowy i na szybko. Zaraz poszperam :]

Jeśli LaVelle przyjechał naprawdę do Michaela to nie chcę nic mówić, ale to jest news roku...

EDIT: LaVelle ma 40 lat, ukończył w 1983 roku Youth Performing Arts School.
Zdobył pięć nagród MTV, dwie nagrody Boba Fosse'a, otrzymał nominację do Emmy. Był/jest choreografem Beyonce, Janet Jackson, Destiny's Child, TLC, Texas i En Vogue. Współpracował przy trasach Rolling Stonesów, Diany Ross i Janet.

Michael się nim zainteresował w połowie lat 80., gdy zobaczył go w akcji na trasie Diany Ross. Zatrudnił go najpierw jako tancerza, a potem pozwolił mu się zająć również choreografią. Ich współpraca trwa od ponad 20 lat.
Ostatnio zmieniony czw, 10 lip 2008, 1:23 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
Buszmen

Post autor: Buszmen »

EDIT: LaVelle ma 40 lat, ukończył w 1893 roku Youth Performing Arts School.
Hmmm....no to czyli żyjemy w .... 1933 roku glupija glupija

Ale co chciałem....

Obrazek
Obrazek

Komentując http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 5524#95524

To właśnie Lavelle Smith pcha Michaela na wóżku. Tylko dlaczego on jest na wózku i znowu w masce?
Jak się widzi takie zdjęcia, to trudno oprzeć się wrażeniu, że Michael się jednak sypie. :wariat: Zaraz powiedzą, że po nosie odpadają mu nogi. :-/
Invincible

Post autor: Invincible »

Stare tricki Miśka no i trzeba pamiętać, że Viltilligo to choroba skóry, którą trzeba chronić więc stąd ta maseczka. A jakbyście czasem nie zauważyli to kochane słoneczko dwało wtedy popalić.
Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

Fajnie, fajnie... Coś się może święci :knuje: albo Michael chciał tylko by Go
kolega wózkiem powoził po ulicach Vegas.

...a o tym panu na wózku jedno... świr ;-)
Ostatnio zmieniony czw, 10 lip 2008, 1:28 przez Mandey, łącznie zmieniany 1 raz.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Maverick

Już edytowałam Busz ;)

LaVelle JEST w Vegas!!!!!!!!! :happy: :happy: :happy:

Michael, diabeł jeden :diabel2: :cool:

Blanket rules, mrrrr ;-)
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Jedyna rzecz jaka mnie zszokowała to LaVelle. Info o rzekomej wizycie wielkiego tancerza, choreografii u Michaela jednak jest prawdą. :happy: coś sie kręci poważnego nie ma bata. :party: to mi pozwala wierzyć, że obaj panowie szykują coś w zanadrzu. :knuje:

Obrazek
Awatar użytkownika
Kadia

Post autor: Kadia »

Ej no halo, z całym szacunkiem dla MJ'a, w tej piżamce, kapciach i maseczce wygląda jakby z psychiatryka uciekł :wariat:
[*]
Maverick

Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Nie jest nigdzie powiedziane, że pan pchający wózek to L. Smith. Ktoś w komentach na MJJC zauważył pewne podobieństwo a tu zostało zapostowane to jako pewnik. Tak powstają plotki. To zapewne tylko jakiś pomocnik/asystent.
Awatar użytkownika
whatever_

Post autor: whatever_ »

Nie no ... Michael mnie dobija. On to ma pomysły na coraz to ciekawsze fotki z jego udziałem ;-) Wchodze sobie na forum i patrze '' O Michael!...ale, że co... na wózku i w pidżamie ? ''

Co do pana ''choreografa'' jest dość duże podobieństwo, ale po poście Willie'go mam coraz większe wątpliwości. Gdyby jednak okazało się to prawdą to nie wiem co miało na celu... :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Moim zdaniem (jak tak się bardzo dokładnie przypatrzeć) nie jest to p. LaVelle Smith.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

a moze Michael cwiczyl jakis uklad taneczny i sie troche polamal i wracajac ze szpitala chcial wstapic do ksiegarni:)
a moze to nie jest wogole Michael tylko ktos go udaje...zeby zabic wolny czas:)

a moze Michael udaje polamanego aby potem pokazac jak swietnie tanczy:)

i moja osatnia hipoteza...moze Michael za pozno wstal i wyszedl w pizamie i domowym obuwiu a ze troche bylo mu nie wygodnie towsiadl na wozek

a moze myslam ze na wozku go nikt nie pozna...a moze wpost przeciwnie chcial miec zdjecie w takim stroju:)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

a moze Michael to dziwak do potegi i w jego dziwactwie, te zdjecia to norma i dzien powszedni.

a ten gosc od wozka, na moje oko ni dudu nie przypomina LaVelle'a czy jak mu tam :]
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
whatever_

Post autor: whatever_ »

homesick pisze:moze Michael to dziwak do potegi i w jego dziwactwie, te zdjecia to norma i dzien powszedni.
ty to zawsze Michael'a podsumujesz ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ