Michael Jackson: For The Record - możesz go MIEĆ

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Buszmen

Michael Jackson: For The Record - możesz go MIEĆ

Post by Buszmen »

Image

Michael Jackson: For The Record is a comprehensive, detailed look at the King Of Pop’s 40 years in the world of music. Nowhere else will you find such a book, covering the whole spectrum of his musical career, from his official releases to his unreleased music. Many of the songs are listed in great detail, providing information that you can easily refer to at any time, in its unique A-Z format.

In addition to the official and unreleased recordings, Michael Jackson: For The Record also lists:

· Official Remixes
· Notable Demos
· Alternative versions
· Videos
· TV Performances
· Information for each entry, including quotes
· Awards
· Chart Info
· Samples, Cover versions & Original versions
· Songs written, which were intended for Michael

Plus rare picture sleeves, magazine covers, etc

W skrócie totalne spektrum i przekrój muzycznej kariery Michaela Jacksona, informacje o nagraniach, demach, oficjalnych remixach, wideoklipach, występach, nagrodach - wszystko w najdrobniejszych szczegółach.

Za 25 zł można zakupić tą książkę jako ebook czyli w formacie PDF. Jakbyśmy się tak skrzyknęli np. w 5 osób po 5 zł i książka jest nasza!! :happy:

http://www.authorsonline.co.uk/book/560 ... ord/ebook/

EDIT:

No i mamy! Należy oczywiście wspomnieć, że sponsorem jest Maro i trzeba mu podziękować za to japrosic

Pobiesz ksiunżkę
Duży link, bo niektórzy wciąż go nie widzą
Last edited by Buszmen on Sun, 25 Jan 2009, 13:50, edited 4 times in total.
Maro

Post by Maro »

Czemu się nie da przez pay pal kupić?:/ jak by można to już bym ją miał...i czemu nie ma karty Visa Electron...Buszmen składamy się?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Buszmen

Post by Buszmen »

Maro wrote:Czemu się nie da przez pay pal kupić?:/ jak by można to już bym ją miał...i czemu nie ma karty Visa Electron...Buszmen składamy się?
Ja mam kartę Visa Classic, więc możemy się składać.
Maro

Post by Maro »

Ja mogę zapłacić resztę kasy,wyślę Ci przez Pay Pal,ok?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Buszmen

Post by Buszmen »

Maro wrote:Ja mogę zapłacić resztę kasy,wyślę Ci przez Pay Pal,ok?
PayPal mnie nie urządza, bo ja z tego nie wypłacę :smutek:
Maro

Post by Maro »

A z pay pala na karte nie możesz przelać?
Buszmen

Post by Buszmen »

Maro wrote:A z pay pala na karte nie możesz przelać?
Jak mi prześlesz mniej niż 500 zł to taka przyjemność kosztuje mnie 5 zł. :smutek:
Maro

Post by Maro »

Ja ci mogę wysłać z 8 funtów i będziesz miał za ten przelew z pp na kartę.
Podejmij decyzję:)
Buszmen

Post by Buszmen »

Maro wrote:Ja ci mogę wysłać z 8 funtów i będziesz miał za ten przelew z pp na kartę.
Podejmij decyzję:)
No powinno być git. Tam piszą, że to jeszcze trwa 5-7 dni roboczych, także jakby co to trzeba się uzbroić w cierpliwość.

EDIT: No cóż, Maro postanowił nam zasponsorować, więc czekamy na realizację transakcji. Koniec tematu ;-)
Maro

Post by Maro »

Buszmen wrote:EDIT: No cóż, Maro postanowił nam zasponsorować, więc czekamy na realizację transakcji. Koniec tematu
Dzięki uprzejmości kolegi Piotra 'Buszmena' M. za udostępnienie karty do kupna,zapłaciłem za tego ebooka i będzie dostępny za około 5-7 dni do pobrania w dziale głównym(fakty).
whatever_

Post by whatever_ »

hehe Maro --> nasz hero :happy: sorka nie mogłam się powstrzymać ;-) nie ujmując Buszmenowi japrosic
Image
Buszmen

Post by Buszmen »

Ksiunszka dotarła, ja jestem bardzo zadowolony. :happy: Link jest w pierwszym poście. :dance:
Maro

Post by Maro »

Ooo ja zapomniałem o tym:)
Kingoosia

Post by Kingoosia »

Maro wrote:będzie dostępny za około 5-7 dni do pobrania w dziale głównym(fakty).
To dlaczego nie jest tam?
Last edited by Kingoosia on Wed, 16 Jul 2008, 22:56, edited 3 times in total.
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
SILENTIUM

Post by SILENTIUM »

Ogromne dzięki. :-)
Post Reply