Downloads ze stronki mjchris
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Downloads ze stronki mjchris
Hej. Moze ktoś może pomóc. Nie mam pojęcia jak ściągnąć jakikolwiek plik ze stronki Michaela http://www.mjchris.eu.tf/ . Wszystko jest w RapidShare. Czy ktoś wie na czym to polega? Dzięki.
Michael...

Gdy juz sie otworzy strona rapidshare to na dole jest tabelka Choose download-type i na samym dole dwa przyciski - kliknij na przycisk FREE - na nastepnej stronie masz odliczanie, czekasz chyba 45 albo 30 sekund i pojawia sie link. Klikasz i sciagasz.
Problem w tym ze rapidshare wprowadza jakies ograniczenia i w ciagu jednej godziny mozesz sciagnac okreslona ilosc danych, wiec jesli juz cos wczesniej sciagalas mozesz zobaczyc stosowny komunikat.
Podobna sprawa tyczy się chyba ilosci sciagniec jednego pliku - chyba tez sa limity. Nie jestem pewny na 100%, ale jesli udalo Ci sie sciagnac to sie tym nie przejmuj
Pozdrawiam.
Problem w tym ze rapidshare wprowadza jakies ograniczenia i w ciagu jednej godziny mozesz sciagnac okreslona ilosc danych, wiec jesli juz cos wczesniej sciagalas mozesz zobaczyc stosowny komunikat.
Podobna sprawa tyczy się chyba ilosci sciagniec jednego pliku - chyba tez sa limity. Nie jestem pewny na 100%, ale jesli udalo Ci sie sciagnac to sie tym nie przejmuj

Pozdrawiam.
OK.Rapidshare to taka strona na którą każdy może wysłać swój plik i udostępniać go innym ,coś jak youdendit, z ta różnicą ze pliki się tak szybko nie wyczerpują i po prostu pozostają dłużej online. Ale nie ma nic za nic , w ciągu godziny możemy sciągnąć tylko 50 mb a potem trzeba odczekać godzine na możliwość ściągania nastepnego pliku.
Krótka instrukcja:
Klikamy na link, otwiera sie strona rapidshare ,wciskamy free, czekamy kilkanaści sekund aż na dole pojawi się napis Download:"nazwa pliku" na który nastepnie klikamy i plik zaczyna się ściągać.
W nocy ,między 3 a 5 są tzw happy hours gdzie nie ma żadnych ograniczeń czasowych.
Krótka instrukcja:
Klikamy na link, otwiera sie strona rapidshare ,wciskamy free, czekamy kilkanaści sekund aż na dole pojawi się napis Download:"nazwa pliku" na który nastepnie klikamy i plik zaczyna się ściągać.
W nocy ,między 3 a 5 są tzw happy hours gdzie nie ma żadnych ograniczeń czasowych.